Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 063
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
NeoNails, като направени в Германия би трябвало да са много добри. Hi hybrid имам, но така и не съм ги пробвала 🙂 зорът сега ми е един конкретен цвят, който не намирам тук -всъщност база. Aко има такъв същия в Мейкъп, ще скачам. Grinning

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 01:58 от Regalia43

# 646
  • на дъното
Здравейте 🙂
Препоръчайте ми добър препарат за сваляне на гел лака🙂 Благодаря!

# 647
Regalia, в линка, който Над ти е дала, има млечна база на Нео нейл. Ако искаш нещо по-евтино, Клареса имат млечна база, цветове 17-19, нека някой тук се включи коя беше с частички и коя чисто млечна.

# 648
  • Русе
Моят нов маникюр 😊,последният издържа 3 седмици, надявам се и този да е траен.

База Indigo protein base - 1 слой 30 сек
Цвят Claresa Shake 6 - 2 слоя х 60 сек
Топ Indigo Tip Top - 1 слой 60 сек

# 649
Здравейте 🙂
Препоръчайте ми добър препарат за сваляне на гел лака🙂 Благодаря!
Тук малко момичета свалят с накисване, повечето с пила.
Аз свалям с накисване, защото все още не съм се престрашила с пила да се пробвам.
До сега съм ползвала чист ацетон от Джъмбо, и течност за сваляне на Claresa. Течността ми харесва повече, защто не ми побеляват ноктите от нея, иначе като разтворимост и двете са еднакви.
Това, което със сигурност ми подобри бързината на сваляне, бяха щипките. Преди това завивах със станиол и беше голяма играчка, и не се получаваше много добре.
Сега свалям с обикновен памучен тампон и щипка, като през 2-3 минути отварям, изстъргвам каквото се е разтворило и пак затварям. Така на слоеве доста добре се разтваря.

# 650
+1 за течността на Клареса, също така мирише приятно. Препоръчвам и течността на Silcare с ланолин (от мейкъп).

# 651
За да се задейства по-бързо течността съм чела и чувала, че трябва да се затопля. Една позната маникюристка каза, че ги карала да слагат в лампата(според мен малко излизашно да се гори и ръката и самата лампа), някои затоплят със сешоар, а тук съм чела, че в чужбина ги слагали в торбички с пясък, предвалително нягряти сложени в купа и след слагане на тампончета клиентките слагат там ръката.

# 652
Аз имам  SemiLac лакочистител за хибриден лак, също от мейкъп. Доста е силен, доволна съм.

# 653
Днес сутринта пусках поръчка от makeup и забелязах, че има малко ново зареждане с цветове, топ и бази на Claresa. Аз се възползвах и поръчах две от rubber базите. Не знам дали са добри, но реших да пробвам. Цената беше добра. Оставям линк: https://makeup.bg/search/?q=claresa

Споделям и последния ми маникюр, много семпъл, правен изцяло с продукти от makeup. Цветът е база kodi rubber base в цвят Opal 3.

# 654
ety4ka, много хубав цвят, а нокътнатат ти плочка е страхотна! Искрено завиждам, по добър начин, на моичета с такива хубави и здължени плочки Simple Smile
Аз съм много доволна от каучуковите бази на клареса! Лесно работя с тях, цветовете са им красиви и държат до сваляне. А ценара им е супер! Особено в мейкъп цената е разкош - на половина в сравнение с бютимол и маникюрзоун(там са към 12 лв). От наличните там имам номер 6 и е много готин нюд за основа на френски. Леко розовее. Млечните на клареса са 17 чиста, 18 със сребристи частици, 19 със златен шимър. Някои се оплакват, че са им много гъсти и най-вече като застудята(лятот пък текат). При такъв проблем загряване на водна баня, м/у краката или в джобджето докато си оправяте кожите, обезмаслявате, слагате тънка база и пр. и консистенцията е супер за работа.

# 655
  • София
Regalia, в линка, който Над ти е дала, има млечна база на Нео нейл. Ако искаш нещо по-евтино, Клареса имат млечна база, цветове 17-19, нека някой тук се включи коя беше с частички и коя чисто млечна.

Млечната база, за жалост е прозрачно бяло, не прилича на това от снимката.

# 656
Kodi professional

# 657
Сега разбрах, че има и Clarissa. И да две различни марки. Някой има ли пробвал цвят от тези на Clarissa

# 658
Идвам да кажа, че в емокозметикс са пуснали няколко каучукови бази на Сикретли по 18 и нещо, база + топ за 47 и нещо(тоест 23.8 за еднин артикул) и още някакви неща, които не запомних. Пуснали са и цветове по 11лв на Клариса. За Клариса не мога да кажа нищо, не съм ги ползвала и малко налична информация съм чела като отзиви. Някоя мацка може да ги е ползвала тук темата, но не помня. За сикретли, които не съм ползвала лично, но бих си купила при приключване на разни продукти, съм чувала само хубави неща. И от момичетата тук и от позната маникюристка.
https://emocosmetics.com/promotsii/secretly.html
https://emocosmetics.com/promotsii/clarissa.html

# 659
Аз преди два месеца поръчвах от Украйна Коди, поръчката ми дойде в пощата за три седмици някъде, не съм плащала нищо допълнително. Плащам си доставка при поръчката, не съм изчислявала с точност и не мога да кажа колко струва 1 брой. Сега погледнах има някаква комисионна към пейпал един долар. Платила съм 50 долара за две бази, един топ лак, пудра с огледален ефект, два цветни лака и течност за сваляне на гел-лак.

Общи условия

Активация на акаунт