Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 397
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Къдрокоса, по препоръки на Есмералда си купих пилата от втория линк това лято. Абсолютно начинаеща. Понаучих се, все още от време на време правя бели, но не сериозни. На мен ми е удобна за работа, не "бие" докато се върти. Батерията ѝ е супер издържлива. Аз съм много доволна, но нямам и никаква база за сравнение. Фрези си купих отделно, разбира се.

# 676
  • Добрич
HoneyBee33, сърдечно благодаря за мнението ти! Hearts

esmeralda23, Елена е супер! Дава много насоки, съвети и т.н., но тя е пристрастна към продуктите, които предлага и това е напълно естествено, затова търся мнения, които не са обременени с продажба на конкретни продукти.
Благодаря ти сърдечно за обстойното мнение, което е придобито чрез опит. Много е ценно това за един тепърва прохождащ в дадена сфера, защото ще ни спести метода: проба-грешка! Ще те послушам и за трите продукта! Благодаря още веднъж! Two Hearts

terpsyhora, благодаря и на теб много за включването! И аз ще заложа на същата пила! Simple Smile Благодаря ти! Heart Exl

# 677
Kadrokosa,   и аз съм със същия прахоуловител. За мен е задължителен, слагам и маска, да да не дишам прахоляка. Не ти препоръчвам да пазаруваш от притизон, ако ги намериш другаде,не се колебай да го пропуснеш този сайт. Много некоректни бяха към мен, като взех лампа от тях, която работи 5 минути само. Мотаха ме 2 месеца после с глупости.

# 678
Тази пила я има и в nailsbg, но нямам идея дали те са коректни, и от двата сайта не съм поръчвала. Моята пила беше от Амазон.

# 679
  • Добрич
Не ти препоръчвам да пазаруваш от притизон, ако ги намериш другаде,не се колебай да го пропуснеш този сайт. Много некоректни бяха към мен, като взех лампа от тях, която работи 5 минути само. Мотаха ме 2 месеца после с глупости.
Амиии, късно е вече ... Поръчах, че и още доста неща си харесах откъм декорации и тях поръчах. Simple Smile Сега ще се надявам всичко да работи и да съм доволна, пък ...каквото-такова. Simple Smile
Относно прахоуловителя, за мен също е задължителен дори и за случаите, за които аз го вземам, т.е. за дом.употреба.
Благодаря ти и на теб за включването! Heart

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 20:16 от kadrokosa

# 680
В тази връзка, имате ли впечатления от тези две пили:
https://www.emag.bg/profesionalna-elektricheska-pila-za-manikjur … alb/pd/DCMSJQBBM/

https://nailsbg.com/produkt/elektricheska-pila-siva-35-000-oboro … a-15w-model-2021/

Тук човек може да прочете най-искрените и неподправени мнения, затова рискувам да досадя с питането си. Простете ми.🤗

# 681
  • Бургас
Имам като втората но 45W - доволна съм.
Скрит текст:
Но 15 вата ми се струва доста слабичка.

В тази връзка какъв накрайник и разцветка да си взема за сваляне на лака? Да си призная, срам не срам, най ми е лесно да го свалям със шкурката имам ето такъв но не ми е удобен и бързо сменям със шапката, че и дължината намалям така.

# 682
Butterfly_🦋, имам като първата, но с разликата, че на нея пише 'nailmaster'. За домашна употреба ми е супер, но намирам за минус, че ми заема много място. Сега, ако избирах бих взела по-компактна, но когато купувах гледах и финанси, защото бях накупила много неща в един месец. Цената малко ми се вижда зввишена, предвид че е морално остаряла, но гледайки цени на пили ии в бг сайтове и в али - е прилична.

# 683
Сърдечно благодаря, момичета! Нямате равни!🤗🙏👌❤

# 684
В тази връзка, имате ли впечатления от тези две пили:
https://www.emag.bg/profesionalna-elektricheska-pila-za-manikjur … alb/pd/DCMSJQBBM/

https://nailsbg.com/produkt/elektricheska-pila-siva-35-000-oboro … a-15w-model-2021/

Тук човек може да прочете най-искрените и неподправени мнения, затова рискувам да досадя с питането си. Простете ми.🤗

Тези двете са минимума на прилични пили, които препоръчвам. Оттам нагоре има доста по-добри, но за лична употреба ще ти вършат работа и няма да си батисаш ноктите с тях. Но имай предвид, че и двете са 15 вата, който колкото ще да пише (виждала съм ги и като 20, и 35 и 45, и 65w Joy), слабички са.
Огледай за по-добри цени, в Али също вдигнаха цените, но покрай 11.11 ще има отстъпки, ако не ти е спешна.

Иначе за накрайник - керамичен с червена насечка за сваляне на гел лак.

# 685
Но да знаеш, че идват с кофти накрайници и ще трябва да си вземеш топче, пламък и  такъв за сваляне на гел лак.
Verano ®, аз свалям с керамичен накрайник червена или синя насечка. Интересното е, че червеният сваля при мен по-лесно от синия, а по логика трябва да е обратното. Направило ми е впечатление, че от различни места еднавки цветове накрайници идват с  малки разлики по грубост.

# 686
И с различно качество идват накрайниците, Кармила. Имам цяла кутия с накрайници, купени от различни търговци в Али, определено по-скъпите са по-добри по мои впечатления.
По-кофти накрайниците дори оставят следи от зъбчета по повърхността на материала.

# 687
Аз имам като първата, но на нея пък пише Sprint 48. Взех я от този сайт:
https://prettyzone.net/maniciur/uredi/elekriceski-pili/elektricheska-pila-master
В описанието пише, че е 60W, но реално е 40. Имам я от година някъде. Доволна съм. Тиха, не вибрира и не загрява. Има стабилен захват на фрезите. Само за себе си я ползвам и ми е екстра.Търсех нещо евтино и от тук, че не ми се чакаше. Като втората си поръчах, но ми я пратиха неработеща, та нямам впечатления.

# 688
  • Бургас
Интересното е, че червеният сваля при мен по-лесно от синия, а по логика трябва да е обратното.
А каква беше идеята на цветовете?
Интересно, понеже шкурката е цилиндър форма и някак по-равномерно движа по повърхността, а с този керамичния губя правата линия и назъбвам и задълбавам.

# 689
От най-фин до най-груб са - жълто, черрвено, синьо, зелено черно. Това важи за всички накрайниции твърдосплавни, керамични, диамантени. За тънък слой гел лак се препоръчва жълт или червен, за гелове или по-дебело нанесен слой от типа на укрепване червен/син. Зелен и черен, от това което знам, са са много твърди материали. Акрил примерно свалят с по-груби накрайници.
Зависи от насечката и техниката - както казах при мен червената по-добре сваля и е много равномерно, синята не ми допада, защото колкото и да ми е стаблна ръката като обърна на лявата ръка не сваля добре, а червената е повече като универсална. Има фрези за левичари, десничари и универсални-тоест насечката на зъбчетата е в определена посока. Универсалните,мисля че бяха равни и без наклон.

Общи условия

Активация на акаунт