Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 373
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • на брега на морето
Пипенце, има ли го този топ hi hybrid в Али или амазон? Как точно се казва? Може ли снимка на шишенцето? Много е стъклен, кефи! Hug Heart Eyes

# 706
От makeup са, Полски са. Напиши го в google и ще ти излезе как изглежда. Не знам дали го има на друго място.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:49 от pipence

# 707
По повод лампите в емаг. Поръчах си сън х, а ми пращат сън 5, която тогава беше и с 10тина лева по-евтина. При което нямат преглед и изглеждаше като детска играчка като я видях. Много разочарована, върнах я и там едни разправии излишни. Та накрая си взех от Елена арт и лампа и пила.

# 708
Hi Hybrid ги има в ebay   https://www.ebay.com/itm/284536189692
също от това, което ми е излизало като официален сайт изпращат навсякъде по света - до БГ и повечето европейски държави е 27 лв, а до Америка е 122 лв. https://hihybrid.pl/plstore/dostawa-i-platnosc

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 22:39 от Regalia43

# 709
Здравейте, обмислям да си купя Ел. Пила, по конкретно тази https://www.amazon.de/Electric-Cutters-Portable-Manicure-Pedicur … aps%2C164&sr=8-21
Трябва да е компактна, че се налага да пътувам доста.
Според вас дали ще върши работа за сваляне на гел лак и накрайниците универсални ли са?

# 710
За няколко евро повече можеш да си купиш далеч по-сносна ел.пила. Аз лично не съм фен на пилите тип писалки, които нямат блок. Нямат достатъчно мощност. Тази отделно няма и заключване на фрезата.

# 711
Яна, имала съм такава пила тип писалка, и накратко казано за непретенциозни върши работа. Всмисъл, на ток е, сваля гел лак, няма проблем. Механизма за скоростта и посоката беше паянтов и неудобен. Но ако наистина компактността ти е топ приоритет ще ти свърши работа.
Аз имам подобна писалка която е дори на батерия, абсолютно компактна и безжична и когато се налага да свалям гел с нея също нямам проблеми. Да, не е най-добрия вариант и най-добрата пила на света, но както казах ако нямаш много претенции и изисквания, освен да сваля гел, ще ти е ок.

# 712
Благодаря много за отговорите, ще проуча въпроса за заключването на фрезата

# 713
  • на брега на морето
Такъв ли е хи- хибрид стъкленият топ?

# 714
  • Бургас
Hatersgonnahate, благодаря за поздрава, радвам се, че доста момичета харесаха идеята за чорапогащника Smiley
За съжаление и аз съм от тези с топ лак Secretly. Бях много доволна за няколко месеца и сега изглежда точно като твоя, т.е неизползваем е. Даже писах на емокозметикс, но изобщо не ме отразиха.
Pipence, страхотен маникюр! А червения лак кой номер е?

# 715
  • София
Moмичета,тъкмо и аз за топ лак исках да ви питам, виждам,че обсъждате този на хи- хибрид, аз искам да помоля за препопоръка на топ лак, който да е рядък, лесен за нанасяне, не гъст.. защото вече не издържам с този на Коди... голяма мъка пада. Вече 3-ти поръчвам (без лепкав) и е гъст като ръбър база, това не е истина просто... Губя супер много време докато го разнеса по нокътя. Моля да ми препоръчате някой течен ако ползвате такъв, без значение марката дори, само искам да е по-течен. Е, ако може и малко по-висококачествен да е Grinning Аз досега друг освен този на коди не съм пробвала и просто не знам какъв да поръчам а не ми се експериментира. Базата на Коди също ми е много гъста... Сякаш преди година не бях чак така или аз не съм забелязвала, но имах един любим топ Коди ,който беше много течен (явно партидата е била такава) когато го поръчах за 2ри път същия пак от същия сайт и пристигна един супер гъст, а шишенцата 1:1.  А и на аромат малко се различаваха сякаш. После поръчвах още няколко пъти от там с надежда да оцеля пак такъв течен, но уви.

# 716
Топът на Коди без лепкав е доста течен, имам 2 бутилки от него. От къде си купувала твоя, да не е менте?

# 717
Топът на Коди без лепкав е доста течен, имам 2 бутилки от него. От къде си купувала твоя, да не е менте?
Моят изобщо не е течен, а даже е дооста гъст, също и базата. Аз съм ги взимала от ЕленаАрт, а ти? И при мен става голяма мъката докато ги нанеса хубаво, но пък иначе голям блясък има.

# 718
  • Пловдив
Момичета, идва време да сменям лака и съм се наканила на едно котешко око.
Може ли да ми припомните какъв беше протокола? Помня, че отдолу се слага черен лак и нататък какво беше...лакирам с окото и минавам с магнита? Ако има някоя тънкост ще съм благодарна да споделите Simple Smile

# 719
  • София
От ЕленаАрт поръчвам и аз и от Mynails , но и от двете места-греда. Течния, който имах преди 1 година беше от Муnails, затова поръчах пак от там, но не е същата консистенция.  Сега е гъст,колкото и базата. Заглеждам на Semilac топа, без лепкав слой, но не не знам колко течен е, ако някой има такъв и може да каже или за някоя друга марка ще е супер.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 12:47 от LoLo30

Общи условия

Активация на акаунт