Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 948
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Mомичета, как мога да почистя шишенце от гел база? Искам да си използвам  шишенцето (или поне четката, но ако може и шишенцето- още по-добре)!🙂🤔

# 391
  • Варна
Адски невъзможна работа......Ама накисни с лакочистител може и да се получи. Четка съм чистила с течността на Коди и после спирт. Когато ми се разваляха каучуковите на Коди и четките ставаха на нищо ги сменях с такива от обикновени лакове на Опи/пасват идеално на 12мл. бутилка/.

# 392
  • На плажа
Mомичета, как мога да почистя шишенце от гел база? Искам да си използвам  шишенцето (или поне четката, но ако може и шишенцето- още по-добре)!🙂🤔
Аз обръщам отвореното шишенце с гърлото надолу върху нещо и оставям така хубаво да се отцеди.После пълня със спирт и разтръсквам хубаво няколко пъти.Оставям отворено поне един ден да изсъхне и готово.

# 393
Пак базата на Sinsay и малко брокат. Много ми хареса как стна☺️

# 394
И аз имам една развалена база на Коди, защо става така?
Как да разбера дали ми е мазна плочката? Обезмаслявам всеки път, с надеждата да издържи по-дълго.
Ще взема базата с фибростъкло и ще видим... Но тя не се ли сваля по-трудно?
Аз запилвам само топа и трябва да кисна поне 25 минути, за да мога да го сваля.

# 395
А бонд ползваш ли? Той е важна стъпка, ако имаш надигане и я пропускаш.

# 396
  • Варна

sibil1987
прекрасно! Heart Умирам си от кеф като видя такива гледани и обгрижени ръчички с идеални кожи!

# 397
Момичетааа, искам да си поръчам системата на Коди и се чудя кой е най-добрият вариант. Опитах да вляза в групата във ФБ ама от мин седмица никой не ме приема в нея. Не ми се иска да поръчвам от БГ сайтове, че освен че цените са доста високи, ме е страх да не излязат ментета. Искам да поръчам всичко което е описано в блога на принцесата и да тествамм как ще се държи на мойте калпави нокти Grinning (бонд, база,топ, обезмаслител,микрогел)

# 398
  • Габрово
Момичета,питах ви,но никоя от вас не ми отговори,какво да правя ,маникюристката ми свали гела,но ноктите ми са  ми са много надраскани.Какво може да се Направи?

Полираш с четиристранна пила и мажеш масла. Ако е много зле работата заздравител - с две ръце препоръчвам Микросел. Маслото им също е мнооого добро.
Ако не ти се занимава лакираш наново и толкова.

Под четиристранна пила се разбира белите блокчета,те са четиристранни.
Те  не са ли  с много грапава повърхност?

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:18 от sesksta

# 399
Принцесата ти е отговорила и за това не сме писали повече.
Ноктите са ти рошави, най-вероятно от матирането от самата маникюристка на нокътя за по-добро сцепление и захващане на продукта - обичайна практика в салоните, аз лично не го правя и пак ми държи. Може и да е от кофти сваляне с пила или агресивно бутане с избутвач при киснене. Имаш два вариата:
1. Правиш почивка като мажеш с масла полираш със специално четриристранно блокче за полиране. Страните са му нежни, някои като гумени, не като на бъф блокчетата. мошеж да вземеш и заздравител да ги мажеш-микроцел е добър вариант. Така докато не прецениш, че те удовлетворява нокътната плочка.
2. Ако си ок, мажеш си лак или гел лак и така. Ще видиш как държи, ако държи се мажи, ако не се връщаш на точка 1.
Аз се оплаках, че последно зверски се окепазих с един кофти накрайник. Никога не ми се бееше случвао, ама за всичко има първи път, дори и да внимавам. Ми не ми е приятно ноктите ги окепазих с твърдосплавния, че даже се стреснах какво е станало. Намацах се пак с гел лак, изравних, укрепих, плеснах цвят и барем да израсте без поражения по плочката и матрицата да не съм я скапала. Държи вече 20+ дни. Трябва да смемян, че е израстнало и ми писна, но нямам време. Сега ще вимавам. До 6 месеца ноктите израстват и пораженията се махат.
Едит: това е по;ираща пила и на някои даже е написано с номерца кое е 1-ва, 2-ра стъпка и прочее.
https://makeup.bg/product/392348/
🐟 Дори 🐟, Есмералда на скоро беше писала, че поръчките от Украйна и излизали по-неизгодно от бг сайтовете. Mynails.bg  са официален вносител и имат списък с легитимни продавачи на марката. Друго място, от което няма да е менте елена нейл арт(май така беше, но дори и това да цъкнеш в гугъл ще ти излезе). За фейсбук знам, че май се правеха общи поръчки към украйна, които са нож с две остриета кат съм чела в стари теми. Но за да не говоря глупости нека някоя по-запозната с митници, фб и други такива да се включи, за да не подведа дамата.
sibil1987, пропуснах да кажа, но страхотен маникюр! Много чисто направено и елегантно! Супер ти се получава Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:09 от karmilla

# 400
Дори, ето линк към продуктите на Коди, които търсиш:

https://elenaartnails.com/store/komplekt-nai-nuzhnite-produkti-za-gel-lak/

Оригинални са.
Да, за мен лично поръчката от Украйна е голяма разправия - висока цена на долара в момента, допълнителна цена за доставка (ако поръчваш с платена доставка на Спиди), разбиране с N брой хора, чакане двайсетина дни, доставка с Еконт/Спиди до теб, ако общата поръчка е правил друг. Като теглих чертата, последният път си дадох сметка, че за мен лично не си струва разправията. Особено ако можеш да си поръчаш от мейкъп украински продукти на цени като в Украйна (стига обаче да са заредили, разбира се).

# 401
  • Габрово
karmilla,  Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.

# 402
  • Down south
Може ли линк за поръчка на Коди от Украйна.
Аз ще ги поръчам/платя, но са за подарък/изненада за приятелка в България.
Благодаря!

# 403
А бонд ползваш ли? Той е важна стъпка, ако имаш надигане и я пропускаш.
Не, но ще поръчам тези дни от Коди

# 404
Това сътворих сега.

Общи условия

Активация на акаунт