Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой водоустойчив молив за очи бихте препоръчали, който е устойчив на прехвърляне?
Как да използвам метеоритите на Guerlain?
Каква светлина е най-подходяща за гримиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой водоустойчив молив за очи бихте препоръчали, който е устойчив на прехвърляне?
-
Как да използвам метеоритите на Guerlain?
Метеоритите на Guerlain могат да се прилагат след използване на хидратиращ крем или слънцезащитен крем. След това можете да ги нанесете с голяма, пухкава четка за лице, за да придадете на лицето си лек и естествен блясък. Техните перлено-розови и златисти нюанси ще придадат на кожата ви свежест и сияен завършек.
-
Каква светлина е най-подходяща за гримиране?
-
Как да контурирам лицето с помощта на фон дьо тен?
-
Какви са сенките?

ето една сходна визия от мен. Не мязам тук много на човек, ама сме си близки хора, няма да се срамувам
На мен например топли цветови нюанси на лицето изобщо не ми отиват, правят ме да изглеждам болнава. Същия ефект съм забелязала и при други хора. Съответно се случва да си харесам някаква палитра, но само половината от нея ми върши работа, защото топлите цветове просто не са за мен. Струва ми се адски идиотско това бъркане на топли със студени тонове, защото половината изобщо не ги ползвам в крайна сметка.