Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 69 132
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Дхз, прекрасна, не ти трябва палитра. Слагаш отдолу подложка от черен молив или течна очна линия ( тази на Лореал е супер) и отгоре ако имаш нещо такова зелено. Имай предвид, че само със сянка няма как да се докара това.

# 286
Имам зелени , но не са метални цветове.Гледах единички метални и да ползвам наличните за преливаме, но не намерих баш такова зелено.А цяла палитра за една НГ…🤷🏻♀

# 287
А топър някакъв имаш ли? Само блясък да е? Може подложка, сянка и топър. Виж в тези палитри, които имаш, дали има нещо с преобладаващ блясък и не толкова цвят.

# 288
Имам, но розовеещ и бежов, един сребърен.Освен да се понаклепам тези дни за проба.
Петрова, супер си.Ще
пробвам с подръчни преди да поръчвам.Че
после какво ще ги правя. Simple Smile

# 289
Виж единички на Катрис, имаха преди подобни зелени.

# 290
Виж единички на Катрис, имаха преди подобни зелени.
Гледах ги, не са моя цвят.🤗

# 291
Аз пък има 2-3 палитри, че
не се гримирам много по очите, нооо…на Нг ще съм с тъмно зелена пайетена рокля и искам такъв грим, обаче кажете някоя мини палитра или единични сенки, не много скъпи, че
после се си стоят е така неизползвани:

Имам на Llums, даже ги продавам почти същите

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 13:21 от nataliamom

# 292
Тествай с наличното в къщи, няма нужда за една вечер пари да даваш. Само ако слагаш очна линия за подложка, внимавай после със сенките, защото ако прекалиш с разнасянето с четка, ще вдигнеш очната и ще стане на петна Blush

# 293
^^^ Има и такива кремообразни зелени сенки във вид на молив, но дори тях препоръчвам да ги запечатващ отгоре със сенки или топъри за да постигнеш тази плътност!

SL - най-просто казано трябва да се стремиш към издължаване и повдигане на външният ъгъл на окото, леко издължаване на вътрешния и много внимателно за да не стане гротеска (особено внимателно с вътрешните ъгълчета ако очите не са супер раздалечени на лицето)

^^^ това според мен е адекватна интерпретация на тренда от жена, която не е на 16-24....

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 16:02 от Agent Provocateur

# 294
  • някъде под слънцето...
Благодаря агент Heart
Продължавам д се "образовам"
И щерката казваше, че  имало "лифтинг" ефект., но техниката за "очи Бамби" , ми обърка понятията Simple Smile .Взела една нова очна линия и дерзая Simple Smile .

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 18:03 от sl

# 295
Ако не се лъжа Бамбито беше "закръгляне" и "уголемяване на очите с цел постигане на по невинен вид. Може и да се лъжа. Тези визии са ми леко инфантилно-тик-ток-ски, интересното е, че мине не мине 2-3 години цъфват под ново име.

Ето още една интерпретация, подходящи за жени:

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 17:25 от Agent Provocateur

# 296
  • някъде под слънцето...
Трудно някоя "стара проскубана котка" да придобие поглед на  невинна сърничка.Най много до някоя "дърта лисица"(фокси очи) да го докара  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хайванчето се опита да ме трансформира, но не му се получи Simple Smile Simple Smile Simple Smile  и ме остави да се "ограмотявам сама" .
Опитвам се да го докарам за  служебното парти, но за сега не напредвам Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 18:05 от sl

# 297
Тези всичките трендове са едни и същи Joy ето една сходна визия от мен. Не мязам тук много на човек, ама сме си близки хора, няма да се срамувам Joy

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 09:21 от petrova17

# 298
  • в 1001-та нощ
Аз пък има 2-3 палитри, че
не се гримирам много по очите, нооо…на Нг ще съм с тъмно зелена пайетена рокля и искам такъв грим, обаче кажете някоя мини палитра или единични сенки, не много скъпи, че
после се си стоят е така неизползвани:

Почти винаги има риск зеленото на грима да не е точно същото от на роклята. И поне за мен трудно се улучват 2 еднакви цвята, да не говорим, че понякога цветът се развива / изменя във времето или от специфична светлина. Помисли и дали няма да е ОК - просто опушен грим в тъмен тон, или сребрист, ако държиш да е по-ефектен. Но на бляскава рокля - аз може би бих избрала очите да са опушени в тъмен и матов цвят. Червилото предполагам ще е червено?

# 299
Благодаря на всички, които ми препоръчаха база за сенки няколко страници по-напред Simple Smile ! Изглежда 24-часовата на MAC е фаворит на доста от вас.
А какво мислите за базите на Urban Decay Eyeshadow Primer (Original) и NARS Pro Prime в сравнение с 24-часовата на MAC? Питам, защото ги "забърсах" на сляпо покрай Черния петък с идеята да ги върна, ако се спра на нещо друго междувременно.

И един съвсем друг въпрос ме гложди, от чисто любопитство, като сте се заговорили за палитрите. Не мога да разбера защо в една и съща палитра редовно има топли и студени цветове, респективно нюанси Thinking  На мен например топли цветови нюанси на лицето изобщо не ми отиват, правят ме да изглеждам болнава. Същия ефект съм забелязала и при други хора. Съответно се случва да си харесам някаква палитра, но само половината от нея ми върши работа, защото топлите цветове просто не са за мен. Струва ми се адски идиотско това бъркане на топли със студени тонове, защото половината изобщо не ги ползвам в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт