Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
ДХЗ, много грим уроци съм изгледала, и много ми харесва точно този грим под долния клепач, който понякога е в различен цвят от горните сенки. Без подчертан долен клепач, не ми е завършен грима въобще и не ми харесва.

Cloe , сега видях ,че си писала - ами играя си всяка сутрин, защото не веднъж съм писала на мен ми доставя огромно удоволствие да го правя. Още от вечерта замислям какъв цвят дрехи ще обличам и с какъв грим ще ги съчетая. Разбира се ставам два часа преди да тръгна за работа, за да мога да се оправя.
Не знам какъв е този цвят молив ,за който си писала - бял ли е , защото butter или burro  нищо не ми говори. Всъщност аз не целя непременно да си "отварям" окото, просто се харесвам така, и съм щастлива от това.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:07 от Lioness77

# 571
Лъвице, лилавото много ти тича. Не си си харесала очната линия, защото сме с една очи, а очна линия се прави много трудно на тях, докато се научиха бая нерви похабих Joy и много по-различно от на останалите форми очи.
С удоволствие бих я гримирала!
La Cumparsita, като правиш долния клепач не допирай водната линия, хубаво изтръсквай четката. Затова и първо правя цялото лице, запечатвам под очите-така мога да почистя, ако има паднали сенки, но като изтупваш хубаво четката преди да нанесеш не би трябвало да пада нищо.
И аз не харесвам без цвят на долния клепач.

# 572
На мен би ми било интересно някой като Петрова, Агента или Ния да направи грим и прическа на Лъвицата. Simple Smile

Така , за грима съм съгласна, но за прическата съм категорично против. Харесвам се, и не бих позволила промяна по никакъв начин !
И да, всъщност имам голям мерак да ме гримира Ели Брашкова, но не съм от София, така че ,всичко остава в сферата на добрите пожелания.

Sladkishi  благодаря.
Ла кумпарсита,  аз слагам фон дьо тен и тогава гримирам очи, разбира се правя го наобратно на гримьорите, но все пак съм зодия рак. Grinning А на долния клепач слагам молив във водната линия, който се изтрива по някое време, ама нейсе Simple Smile Благодаря за косата Wink

Ама то и аз те харесвам. Simple Smile Въпросът беше някой с различен стил да поиграе (без да реже и боядисва Simple Smile))) ).

# 573
Jerry19 така вече съм съгласна напълно. Единственото което променям е когато се вържа на кукуригу. Въпреки,че много не биха възприели за удачно тази прическа,съпоставена с достолепните ми години, ама рак съм на, особена зодия и много своенравна Grinning Grinning  

Петровче, ясно ми е ,че никога няма да мога да направя перфектна очна линия, но не ми е и това целта, мен ме кефят цветовете и съчетанието им.
А ето и снимки без сенки само спирала , и една на която съм със сенки, но съм забравила да сложа молив.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:41 от Lioness77

# 574
На мен ми харесваш
повече с по-малко грим и по-лек.Много по-младо ми стои окото, но това е мое мнение, разбира се.Иначе “кукуто” е готино.Отива ти.

# 575
ДХЗ да, знам го това с младеенето на лицето и по-лекия грим. Ама пусто влече си ме силния грим и това е. Не знам може би когато съвсем се сбръчкам в очите и лицето ще намаля интензитета на цветовете /шегичка/ Grinning  Всъщност много харесвам една Йорданка Христова, която въпреки годините си, винаги е със силен грим и е доста интересна и хубава ,поне в моите очи.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:48 от Lioness77

# 576
Лъвице, не е бял молив, а телесен цвят, който озарява и отваря окото. 🤗
Харесвам те и с по-малко грим и без молив.
Аз сега се сещам, че преди години да ми покажат, че ще ми стоят добре и зелени сенки. Аз веднага реагирах с рогата напред 😂, че няма начин да стане, защото ще се слеят със зелените ми очи. Тогава ми сложиха по-дебела черна очна линия с молив. Не се харесах в първият миг, защото беше различно и напълно противоположно за мен. В продължения на деня взех да се харесвам и възприемам. 😂
Експериментирай и не махай веднага. 🤗

# 577
Благодаря Cloe, ако видя по магазините такъв молив ще взема, въпреки,че телесен цвят как би се откроил - не знам, но пък не ми пречи да опитам, ако намеря. Да,разбира се, че всичко е въпрос на възпримане на новото,  впоследствие харесване и накрая свикване с нещо за което преди те е било "страх" дори да помислиш Simple Smile
А защо да не отиват зелени сенки на зелени очи, или сини на сини очи, аз харесвам такива комбинации. А зелени очи, просто обожавам Heart

# 578
Харесва ми грима ти на последната снимка. Очите ти изглеждат по-големи.

# 579
Не на всеки грим обаче отива дебела очна линия, понякога черното съсипва цветните визии и излишно затваря окото.

# 580
Лъвице, може би трябва да пробваш от началото да е по-тънка линията и после леко да задебелява. А не да започва от средата на окото.

Куку = гърне.

# 581
Лъвица, той не личи като белият, но наистина отваря окото и изглежда “освежено”. Вземи си някакъв бюджетен. Моят е на Сефора.
Според мен като сложа зелени сенки се сливат с цвета на окото и става едно големо зелено петно.
Признавам си, по-дебелата черна очна линия и опушена разделя цветът на сенките от цвета на окото ми. Не съм го повтаряла сама обаче.

# 582
Cloe защо да е като голямо зелено петно грима ти, виж на любимата ми гримьорка как стоят сини сенки на сини очи - разкошче е. Аз много я харесвам тази мацка и цветните и грим визии. Направо наслада за очите ми е тя. Има резон в това което ти пишеш, че очната линия се явява "разделител" на зеленото образно казано.
А за молива, ще потърся някой бюджетен вариант,както ме посъветва.

# 583
Лъвица не я познавам коя е дамата? Хубаво ѝ стои, да. Ще ми трябва много нерви и време да успея да прелея така хубаво цветовете. И пак не съм сигурна, че ще излезе нещо. 🙈😂 Ако има стъпка по-стъпка ще е по-лесно. 😁

# 584
  Cloe, https://www.youtube.com/@AngelicaNyqvist заповядай. Шведка е , живееща в Остин ,Тексас. Но тя е върла почитателка на цветния грим. Има доста видеа в които показва различни визии. Аз след като си взех няколко палитри на bh cosmetics  се разрових в тубата , и така случайно попаднах на нея.

Общи условия

Активация на акаунт