Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Хубаво го прави жената, но на мен ми идва ту мач откъде започва с грима и вътрешния ъгъл.Като на панда ми стоят очите очертани.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 15:51 от ДХ3

# 586
ДХЗ нали знаеш - на вкус и цвет, товарищ нет. Та, на един му харесва едно, на друг друго, важното е всеки да открие оптималния вариант в грима за себе си, и да се чувства добре.

# 587
Лъвице, ти днес изби рибата с готини грим визии.
И да се коригирам - лилавият ти грим е по-хубав и от зеления. Много ти отиват оранжево и червено, защото правят чуден синхрон с цвета на косата.

Аз лично не съм фен на телесния молив - мен ме правеше да изглеждам болна. А с черен във водната линия много добре ми се отваряха очите, нищо, че масово казват, че ги смалявал визуално. За жалост заради чувствителни очи и хроничен блефарит вече не слагам нито молив, нито спирала на долните мигли - слагам само сенки на долния клепач, без тях гримът ми остава незавършен.

Аз бих те посъветвала да следваш своя собствен стил на грим, много си колоритна и оригинална, не влизай в калъпа.
(П.С. аз също мн харесвам Анжелика и се кефя на визиите й, нищо че не са за мен.)

# 588
esmeralda23 сърдечно ти благодаря за милите думи, определено аз съм винаги вярна на стила си, не само в грима, а и в дрехите. Аз също имах проблем с очите, и по специално с крайчето на дясното око. Там се зачервяваше и понякога белеше. Но аз като един упорит рак, мажа с лоринден и се гримирам с кеф. Най-ужасно беше когато ми попаднеха сенки във водната линия, тогава почва едно сълзене и изтриване на грима в края, та беше чудо. Затова и сега съм много внимателна при нанасяне на сенките под долния клепач. 

# 589
Лъвице, ако ти попадне грим си капи изкуствени сълзи.На мен много ми помага.

# 590
ДХЗ то съвсем ще стане мазало с изкуствените сълзи . Просто на водната линия попадаха сенки, и почваше сълзене, аз леко изтривам, но не ..ужасно беше. В редките моменти когато съм само със спирала, тогава проблемът с окото е бил по изявен и съм си спестявала сенките. Затова на тая линия по пестеливо нанасям дори и молива, просто да не е съвсем без нищо.

# 591
Противно на очакванията, изкуствените не правят повече течност, а прочистват окото, правят филм и елиминират грима, както и раздразнението.Аз имам сухи очи и постоянно капя, а един от симптомите ми беше силни внезапни сълзи.Стои се малко назад, капе се една капка.Винаги съм готова със салфетка да попия леко, ако някъде тръгне да прелива.Но обикновено нямам щети.

# 592
Добро утро, момичета  още малко ще имам възможност да ви тормозя с моите цветни лудости и обещавам ,че спирам. Днес не ми се получи добре преливането в горната част , и леееекооо дъгата на клепача не е много добре, ама нейсе. Очилата прикриват подобни кусури Grinning

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 16:50 от Lioness77

# 593
И защо да спираш, харесвам да те виждам.

# 594
ravi благодаря ти момиче, но сменям работата другия месец , и няма да имам нито време, нито възможност за подобни фотосесии Simple Smile 

# 595
Успех, Лъвице.Ще ни се снимаш пак, но мини-фотосесии!❤

# 596
Успех в  новата работа!
В обедната почивка ще си намериш местенце и щрак , да ни радваш.

# 597
Yellow HeartGreen HeartЛъвице, и аз с радост те гледам. Цветовете ти отиват, представям си те и много цветна и разнолика като човек. Purple Heart

# 598
Благодаря ви сладурки, абе приятно лудичка съм си аз и ще се опитам и на новото място да се щраквам. Но като на всяко ново раб.място , в началото ще разуча обстановката и колежките / изцяло женски ще е колектива/  пък после ще измисля и къде ще се снимам. Радвам се, че ви харесват моите colour stories както се вика сега Simple Smile  Между другото и за моя изненада ,разбрах че няма официална обедна почивка, така че ,ще видим как ще го докарам на селфита Grinning

# 599
Лъвице, успех в новата работа! 🤗Нали знаеш, когато човек има желание, намира и време. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт