Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Лъвице, снимай се сутрин преди работа.

# 601
Cloe знам душо, знам, и съм винаги била на този принцип- има ли желание има и начин. Та нека се огледам,ослушам на новото място и все ще го измисля Wink Благодаря Simple Smile
esmeralda23 мила, преди работа ми е трудно, защото от години времето ми е разчетено по минути от ставането ,та до излизането. Успявала съм преди работа навън на двора да се снимам в цял ръст, но за снимка на грима си трябва повече време и най-вече подходящо място и светлина.

# 602
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/grimove-na-izvestni- … HwxNMTnoMBbDyFd_8

На какво попаднах миналият ден. Сега не смея да си изкарам сенките, макар, че имам няколко палитри на революшън и Ърбан декей.

# 603
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/grimove-na-izvestni- … HwxNMTnoMBbDyFd_8

На какво попаднах миналият ден. Сега не смея да си изкарам сенките, макар, че имам няколко палитри на революшън и Ърбан декей.

Моите палитри основно са на  Revolution, сега дето напоследък си купих 6-7 палитри на bh cosmetics  и съм очарована от качеството им. Та по темата, защо ли не се учудвам че имало отровни химикали и в грима. То има ли нещо чисто вече на тоя свят ? Нито храната, нито водата, та какво остава за гримовете.... За съжаление това е положението, да се надяваме да не ни застигат болести...

# 604

За Революшън не се учудвам, защото са евтини боклуци, тъпкани и с много видове парабени, но Urban decay определено ми падна в очите. Добре, че спряха да ги зареждат в Сефора.
Тези две марки са хванали за момента, но колко ли още ползват същите съставки? Малко ми напомня на модата от 20-те години на миналия век, когато са правили куп козметични продукти с радий Weary

# 605
То, че са евтини боклуци съм съгласна, но не знам дали чухте, че са купили BH cosmetics и не знам дали ще започнат да прилагат тяхната формула за сенки или ще ги пореволюшат с химикалите.

# 606
dani-ela-80 специално аз чух за това и силно се надявам да не ги пореволюшат т.е да им принизят качеството на тяхното ниво. А аз която имам предимно сенки на Революшън/ просто защото нямам фин.възможност за скъпи марки/ , и купувайки няколко палитри на bh cosmetics , просто виждам за какво иде реч. Те също не са скъпа марка, но разликата в качеството на сенките  е осезаема. А не искам да си представям за скъпите марки ,там пък какво чудо  е - в смисъл като чудесно качество Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 16:45 от Lioness77

# 607
Аз имам палитрата Naked Wild West,чак пък голямото качество в цветовете не го намерих…,но това си е мое мнение.

# 608
И аз като чета спецовете вече съм наясно,, че цена не значи по-добро качество, в случая на наситеност и крайна визия.

# 609
То много зависи и какво се разбира под качество - дали самото изпълнение на продуктите, дали съставките.
Както виждаме от публикуваното инфо, явно и в нисък, и във висок клас козметика се ползват кофти съставки.
Иначе аз неведнъж съм казвала, че като изпълнение сенките на ВН сериозно могат да конкурират някои марки висок клас.

# 610
  • някъде под слънцето...
Със сигурност, цената не е критерий за качество.
Още страдам, че спряха едни сенки на Кико., тези с които преди 18 години стъпиха на тукашния пазар., Кръгла кутийка  с единичка.Жестоко лилаво., като и една лимитка  единичка с огледалце с прах от перли... струваха около 6 евро
Спомени.

Не съм намирала подобно дори и при Мак, Боби,  Армани Пат,Живанши, Наташа ,  Анастасия ....

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 15:48 от sl

# 611
Аз ползвах много две палитри на Революшън реплики на ABH ренесанса и glam.

Е, то база за сравнение няма, ясно е. Само тях си ползвам и като свършат, пак на ABH бих взела.

# 612
ФДТ на Urban ми е от любимите.

# 613
Днес така, в зеленичко. Да се има предвид, че май ме  "гази" нещо като грип, та не съм в най-добрата си форма физически. Горе-долу го докарах на вид Grinning

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 17:48 от Lioness77

# 614
Много свежо! Харесва ми! ❤️ Косата с червилото, а сенките с блузата...мм!

Общи условия

Активация на акаунт