Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 133
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Anastasiya.glam старая се винаги част  от дрехите, да бъде бъде в комбинация с грима.

# 616
Отново излъчваща настроение Simple Smile

# 617
  • Тук... някъде
lioness, много свежо и никак не ти личи да си болна.

# 618
Благодаря ви момичета, то не ми личи, ама аз си знам как се чувствам Simple Smile Ама какво сега, на работа съм, няма да ходя като болна кокошка я  Grinning

# 619
Благодаря ви момичета, то не ми личи, ама аз си знам как се чувствам Simple Smile Ама какво сега, на работа съм, няма да ходя като болна кокошка я  Grinning
Ми Не знам как ще ходиш, но определено ти завиждам. Съвсем благородно разбира се. Имаш много точна ръка, аз това не бих могла да го направя.

# 620
ssiigg,  при мен има още доста какво да се желае по отношение на грима. С много гледане на грим уроци и желание от моя страна и лека полека се получава.   Не се заричай,че не можеш да го направиш, можеш стига да поискаш Simple Smile

# 621
Любопитно ми е какво работиш ...
Не ми отговаряй, ако не искаш, просто си разсъждавам. 😀 Много колоритно, шик и готино изглеждаш!

# 622
Anastasiya.glam работя и дълги години съм работила в институция за която е характерно строг дрес код и консервативни дрехи. Но за моята волна душа, няма сила която да ме накара да вляза в калъп и си нося дрехи каквито аз обичам и ми носят настроение/ бонус разбира се е това, че няма изрично указана униформа/. И да , работя с хора, но пък от другия месец сменям попрището и институцията -пак ще съм счетоводител, но няма да работя с клиенти . Затова вчера написах, че това са последните дни до края на месеца, когато имам възможност да се снимам на воля.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 11:42 от Lioness77

# 623
Счетоводителите нали ходят обедна почивка също Simple Smile
Аз много харесвам цветен грим, но уви- не се. гримирам така, за което много съжалявам.Просто не възприемам себе си с толкова гримирани очи.
Харесвам и смели цветове в облеклото, нищо че
ходя предимно в черно.
Така че всички дами с колоритни цветове ми допадат много и смятам, че когато ансамбълът е подбран добре, дрескодът е спазен.

# 624
Лъвице, много ти се радвам. Винаги си много цветна и шик.

# 625
ДХ3, Queen V, благодаря ви момичета. Радвам се, че съм успяла да внеса малко цвят в темата. А относно обедната почивка ДХЗ, оказа се ,че няма официална такава, което е странно, но пък не трябва да се учудвам, при частните фирми явно, правилата са други. Сигурно има там някакви 10-15 мин.за хапване и това е.  Ще го измисля аз, човек като иска намира начин ,аз съм на този приницип. 

# 626
Лъвица, харесваш ми. Както преди ти казах ексцентрична дама си и ти отива цветен грим и дрехи.
Като те чета ДХЗ много си приличаме. И аз предимно нося черно, но зимата. Лятото съм в бяло и вкарвам цветове.
По отношение на гримът същата работа. Ако търся цвят залагам на червено, винено, сливово червило. 😁

# 627
Момичета знаете ли от къде мога да намеря бяла очна линия ( течна по възможност ) от физически магазин ? Може и в сребърно всъщност.

# 628
Лъвице, чудесна комбинация си създала днес! Да прогони и вирусите, при възможност! Casual, за течна бяла очна линия се сещам за Никс, както и за Диор, там има и бронзова. Сребриста съм купувала на UD, heavy metal колекцията, но не съм сигурна дали изобщо още се продават. По спомен в дрогериите имаше сега сребрист и лилав с брокат вариант на Wibo, хвален като качество.

# 629
Няма вече UD в България.

Общи условия

Активация на акаунт