Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви! Лъвице, Анджесика ли следиш? Имаш хубави, големи очи и наистина ги позатваряш така. Пробвай с хайлайтър във вътрешния ъгъл.

# 556
Petrova, честито!
Скоро може до балсам за устни или червило да стигнеш. Ако не, ще ги приютя тея гримове. Какво да се прави, нали трябва да си помагаме 😇☺

# 557

Момичета, това което ви показах синьото как мога да го постигна? Сенки?

# 558
DzhuliB сенки да, и същия цвят молив във водната линия.

# 559
С каквото ти е удобно да работиш. Има и моливи, които са достатъчно меки, за да се опуши по този начин.

# 560
Благодаря ви! Лъвице, Анджесика ли следиш? Имаш хубави, големи очи и наистина ги позатваряш така. Пробвай с хайлайтър във вътрешния ъгъл.
Да, Анджесика следя.🤗
Аа нямам големи очи☺️

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 18:02 от Lioness77

# 561
И моите очи са същите.Или силно опушен грим  при мен, или фино дефиниране в края.В основата  на вътрешния ъгъл действам пестеливо.За съжаление не всеки грим става на всяко лице.Simple Smile

# 562
С молив на Мак бих го направила аз синьото под окото.

# 563
Момичета, пробвах с очната линия от средата -не ми хареса. Така че, продължавам по моя си начин. Относно по-доброто блендване, просто сутрин нямам достатъчно време да си "поиграя" повече.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:42 от Lioness77

# 564
Лъвице, този грим ти се е получил много добре. Харесваш ми.

# 565
На мен би ми било интересно някой като Петрова, Агента или Ния да направи грим и прическа на Лъвицата. Simple Smile

# 566
Лъвице, отново си Уауу! Косата ти е страхотна!
Аз наистина не знам как изтърпявате грим на долния клепач. На мен, освен, че бързо ще ми се размаже, така ще ми люти на очите, че...ужас. Освен това смятам, че ми смалява оптически очите, колкото и някои познати, които са ме виждали с подчертан долен клепач да казват, че така ми е по-добре. Смъди ми, и това е.
А вие първо ФДТ ли слагате на лицето и след това гримирате очите или обратно. Аз установих, че е по-добре, когато започна първо от очите. Ако се наложат корекции, поне после не се налага да си трия целия грим.

# 567
На мен би ми било интересно някой като Петрова, Агента или Ния да направи грим и прическа на Лъвицата. Simple Smile

Така , за грима съм съгласна, но за прическата съм категорично против. Харесвам се, и не бих позволила промяна по никакъв начин !
И да, всъщност имам голям мерак да ме гримира Ели Брашкова, но не съм от София, така че ,всичко остава в сферата на добрите пожелания.

Sladkishi  благодаря.
Ла кумпарсита,  аз слагам фон дьо тен и тогава гримирам очи, разбира се правя го наобратно на гримьорите, но все пак съм зодия рак. Grinning А на долния клепач слагам молив във водната линия, който се изтрива по някое време, ама нейсе Simple Smile Благодаря за косата Wink

# 568
Лъвице, смятам, че е по-добре(поне от снимките), но опитай тази линия да е по-тънка.Пробвала ли си под очите да не слагаш сенки, както отгоре, а да подчертаеш с тъмни сенки едва-едва или направо без ?

# 569
Лъвице, това се чудех как имаш време и нерви да си играеш с преливането на цветове.😊Отива ти силен грим, ексцентрична дама си. 🤗❤
Ако ти се занимава разбира се, но и лесно може да го “поправиш”. Пробвала ли си да сложиш във долната водната линия на окото молив в цвят burro/butter/ да видиш ще се отвори ли оптически окото? Ако не ти харесва лесно слагаш черният отгоре. 🤗
Аз нерви нямам за такива неща. Мога да се “заиграя”, когато не бързам сутрин.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:02 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт