Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Тази година са много тренди ламетата и пайетестите рокли от зората на моята буйна младост Wink

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:57 от Agent Provocateur

# 166
Ох, хич не ми отиват лъскави неща. Въпреки, че на последната снимка, второто момиче ми харесва страшно много, няма как да съм с подобно нещо, тъй като съм прекалено зиморничава. Много сложна задача ми се очертава.

# 167
Благодаря, Агент за грима стил 90-те. Ще пробвам някоя визия. Страшно много ми допадат лъскавите неща и дрехи Simple Smile

# 168
Тези клипове на Hung са ми образец! Единият се опитвах да го направя за абсолвентския бал, а другия ми е нещо като ежедневен, но в олекотена версия.

Чакам от две седмици две палитри на Лиса, че както нямах никаква мотивация изведнъж ме удари козметичния маниак.

# 169
Агент, прекрсани визии си споделила, благодаря.
Не съм от най-сръчните и по тази причина когато  имам време ще се пробвам да докарам нещо.

Забърсах една палитра от Нотино, според мен на добра цена:

# 170
Дами,препоръчайте ми база за сенки за мазен клепач!

# 171
Paint pot от Мас. Сенките ми не мърдат, докато не ги сваля сама.

# 172
Благодаря!Кой цвят е подходящ?

# 173
Aз ползвам тази най-често и препоръчвам:

# 174
  • В полите на Пирин планина
Наистина от Prep and Prime сенките не мърдат, но на мен много ми изсушава клепачите, затова я ползвам в комбинация с друга база, която пък ми е доста мазна...
Аз харесвам повече базата за сенки на ArtDeco:

# 175
Благодаря!Кой цвят е подходящ?
Soft ochre и Painterly

# 176
Благодаря много на всички!Ще си поръчам,една от двете на Mac.

# 177
Mac имат намаления, звънни в някой от магазините и попитай дали са част от намалението.

# 178
  • в белята
Здравейте. Трябва ми помощ за избор на цвят на червило. На 40 години съм, с много бяла кожа и от няколко месеца платинено руса (то от там идва проблема). Тоалета е много тъмно синьо лилав плюшен панталон със сако, съчетан с телесен цвят боди и стилето. Та си мисля, че няма как да е нюд червило, с тях изглеждам като измита, а дали става с червено или предложете нещо друго?

# 179
  • в 1001-та нощ
Към по-розов нюд бих се насочила аз. Не ярко розово, а телесен цвят с розов подтон, който леко подчертава цвета на устните без да е натрапчив.

Общи условия

Активация на акаунт