Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Аз винаги слагам коректора след фдт-а, просто като нанасям фдт избягвам околоочната зона, за да избегна наслояване. Откакто използвам база за сенки преди коректора, изобщо нямам проблем със събирането му във финните линии.
T.e. слагате крем за очи + база за сенки + коректор?

# 496
Да, редът е същият. Откакто използвам база за сенки преди коректора, наистина промени цялостния ми грим. След това го фиксирам с фиксираща пудра и не мърда 10 часа (нито се събира, нито изчезва). Blush

# 497
  • В къЩи.
Значи,ако съм разбрала правилно, нанасям базата за сенки и на клепача и на околоочния контур преди коректора?
Аз си мислех,че базата за сенки ще влоши положението на контура.
Ще пробвам.
Благодаря.

# 498
При мен тази техника с основата и за под коректор, и за клепач работи безотказно. Преди да открия този “трик”, бях преминала през почти всички коректори от високия клас, но сега нещата са различни.

# 499
Хмм, ще опитам веднага, така и така днес работя от вкъщи.
(аз съм слагала база за ФДТ в тази зона, помага доста, но не е панацея)

Но определено вместо стандартната ми МАС за клепачи ще сложа нещо по-рядко като консистенция - имам и Боби Браун и Никс бази, ако не се лъжа. И пудрата трябва да е адекватна за под очи на възраст...

# 500
Да, редът е същият. Откакто използвам база за сенки преди коректора, наистина промени цялостния ми грим. След това го фиксирам с фиксираща пудра и не мърда 10 часа (нито се събира, нито изчезва). Blush
Може ли да споделиш каква марка база за сенки и фиксираща пудра използваш?

# 501
Пудрите са на KVD-Lock it и на Rare beauty, имам неотваряни на Too Faced и Huda (всички изброени са фиксиращи). Иначе за сенки ползвам на Denona, Too Faced, Anastasia, Huda ( не съм очарована от качеството ), и на Tarte, от които съм приятно изненадана. Nars също са много пигментирани и трайни. Blush

# 502
Честита Нова година Прекрасници, бъдете живи и здрави, усмихнати , обичани, щастливи и все така красиви.
Днес так - разбира се като почитател на цветния и силен грим, въпреки модните тенденции, няма как да изневеря на себе си Wink

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 21:30 от Lioness77

# 503
Какво мислите за ретроградния Меркурий на Худа.

# 504
  • В къЩи.
При мен тази техника с основата и за под коректор, и за клепач работи безотказно. Преди да открия този “трик”, бях преминала през почти всички коректори от високия клас, но сега нещата са различни.

Благодаря за споделения опит.
Днес пробвах. Използвах база на АртДеко,която бях оставила- не ми хареса как се справя с трайността на сенките,но с околоочния контур се справи повече от добре.

# 505
Невероятна е. Купих я в деня на излизането и и много я използвам. Изненадах се, че е намалена сега.

# 506

Много е красива чисто визуално, но цветовете определено не са моето. Твърде пастелни и блудкави ми идват. Ползвала съм я точно 3 пъти, откакто я имам, и се чудя какво да я правя.

# 507
  • волно калдъръмче
Използвах база на АртДеко,която бях оставила- не ми хареса как се справя с трайността на сенките,но с околоочния контур се справи повече от добре.
И аз я имам и не съм доволна от нея. Лепкава в началото и мазна. Много пестеливо с нея. За да я изразходя, слагам някава неутрална пудра с блендиращата четка на клепача и тогава цветовете. Днес ще я пробвам за под очи.

# 508
  • София
Само да кажа, че в Парадайс няма вече магазин Радиант. Има бележка на него да ходим в Сердика мол и на пл. Славейков.

# 509
Само да кажа, че в Парадайс няма вече магазин Радиант. Има бележка на него да ходим в Сердика мол и на пл. Славейков.
Жалко, беше хубав магазин.

Общи условия

Активация на акаунт