Пъзели 46

• 23 461
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Отдавна знам, че от мен състезател НЕ става, но и това меко казано ме шокира... Grinning

# 106
Я си кажете, кой е  Vili Mollova във фб. Днес сподели наредените си пъзели от тази година, и има повечето от пътуващите ни. Явно е от нас, но не можах да я позная:) А и е някой, който не продава, иначе бих купила голяма част от показаните пъзели:)

# 107
Ся прилепи ли ш'си показвами???
Ето го и нашият -
Дъщеря ми го видяла в тоалетната. Взаимно се изплашили..после летя из цялата къща докато уцели прозореца да излети вън.

За Цветните отражения - другата събота/неделя мога да намеря време да редя на хронометър. После ще е чак след две седмици евентуално... В момента обаче събирам няколко пъзела и се притеснявам да задържам пъзели.
Иванита да каже как е със свободното време.

# 108
Йоана, Angel baby е

Брях, много прилеп, много нещо Satisfied
Аз вкъщи не си ги пускам, само пъзелът ще искам, моля Smile

vartoglava, вашият на снимката изглежда и по-големичък, като възрастен, нашето сякаш беше малко.

# 109
Преди години на улицата жестоко си изкълчих глезена, видя ме една жена и ми каза бързо с олио да го намажа, засмях и се през сълзи, защото супер глупаво ми се стори, обаче така ме нахока, че найстина намазах глезена и за два дни всичко беше отшумяло. Нямам представа дали заради олиото мина толкова бързо, или просто късмет, но може да опитате, дано не се налага повече де.

# 110
  • Русе
Я си кажете, кой е  Vili Mollova във фб. Днес сподели наредените си пъзели от тази година, и има повечето от пътуващите ни. Явно е от нас, но не можах да я позная:) А и е някой, който не продава, иначе бих купила голяма част от показаните пъзели:)
Angel baby88

# 111
Angel baby88

# 112
https://www.facebook.com/Ozone.bg/videos/5582572868432139
Стартираха

Първа група реди Градът на книгите

# 113
  • София, България
Едната от участниците така бавно подрежда парчета в една кутия, че успя да ме изнерви за отрицателно време. Joy

# 114
Изглежда лесен!
Едната май през цялото време ще си изправя телефона😂

# 115
С телефона не съм я видяла, но тази с кутията да Satisfied
Така или иначе ми окупираха големите екрани, пуснала съм си го на телефона и чакам да видя кой ще спечели, по-късно ще гледам подробно.
И на мен ми изглежда лесен на пръв поглед, но няма да си вадя прибързани заключения.
Ама как ми тръгна само криптът докато ги гледам, сигурно 10 части съм сложила(това е много) Joy

# 116
Така те изнервиха, а?😂

# 117
  • София
Това какво състезание е, като през Гугъл не може човек да намери линк... трябваше да вляза все едно билет ще си купувам, та да прочета, че трябва да ида на страницата им във ФБ. Безумие! И как излъчват... камерите в двора ни имат по-добър изглед Grinning Че и прекъсва. Това мога да го гледам само като реди някоя от вас!

Иначе влязох да кажа, че тъкмо завърших ето този и съм много доволна от пъзела Simple Smile  

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 10:24 от ToniShu

# 118
  • София
Много накъсва, картината е ужас. Една мацка е на фона, но гледам други нищо не са наредили за 1час.

# 119
  • София, България
Искам да ви кажа, че Бухтичка, Весето и Хепи щяха да ги отвеят, вече да бяха завършили.
Тази, която завърши преди малко се виждаше, че го е редила поне 2-3 пъти този пъзел, а може и 10.

Общи условия

Активация на акаунт