Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 733
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Пробвах - да добавя и hm15 и арр10 - добави някак и двата, пише “приложени са 2 кода”, но смята само върху hm15 отстъпка. Не знам има ли значение кой първо въведох, не обърнах внимание на това…
Но hm15 комбинира с ваучер за 5 лв. и там реално отразява и двете отстъпки.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:53 от fenyx

# 571
  • Mostly in my mind
На мен директно на втория код ми изписа, че  не може да се приложи.

# 572
На компютър първо успях да активирам и двата, после като пробвах пак - не стана вече. Бъгове някакви пак, но резултатът и да се въведат и двата, пак беше като само с hm15.
Не стига, че вече дават мижави отстъпки, ами и не могат да се комбинират за нещо, което да се усети като по-смислена отстъпка.

# 573
Аз комбинирах app10 с един за рециклиране, пробвах да си сваля и още с един от 5 лв. ама не даде и нормално.

# 574
Сега видях, че имам ваучер 10% за Плюс ниво. Мислех, че само БД имам без значение от сумата.
Вие имахте ли?

# 575
Привет, девойки! Не съм писала един век тук
Спортните дрехи на НМ са супер! Имам два клина и сутиен чакам.Клиновете изобщо не отстъпват на висок клас марки. Два еднакви са ми, ама карай. И една спортна рокля поръчах и се оглеждам за вълнена, но да е едра плетка и не бежова, бяла, кафява или друг измиващ ме цвят.
Чакам намаление да заредя още дрехи за фитнес. И чизми искам за роклите.

# 576
Здравейте! Днес намерих темата. Изпуснала съм кода хм15. Дебна промоция и аз. Simple Smile

# 577
  • Mostly in my mind
Сега видях, че имам ваучер 10% за Плюс ниво. Мислех, че само БД имам без значение от сумата.
Вие имахте ли?
Дам.

# 578
Имате ли идея кога да очакваме черния петък и дали пак ще е както миналите години- 20%?

# 579
  • Бургас
Не знам кога ще е, ама да се надяваме и на 20%.
Че като ги гледам колко са "щедри" в последно време..

# 580
Преди време пазарувах редовно от HM и най-вече една серия logg. Сега не намирам такъв раздел в сайта, сменено е името или просто са спрени от производство.

# 581
Покрай пандемията доста неща изчезнаха. И аз харесвах тази серия, но я няма вече.
Ще чакаме ЧП, въпреки, че не съм оптимист.

# 582
  • Mostly in my mind
аз съм оптимист като че ли. според мен ще пуснат едни 20 да се радва народът. ама да видим...

# 583
От другия понеделник може да има, по групи артикули.

# 584
Дано да не са с активация през приложението като отсъпките в момента, а да важат неограничено. Аз лично така харча повече пари, отколкото, ако знам, че имам един ваучер, поръчам каквото поръчам и после край.

Общи условия

Активация на акаунт