Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 719
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010113001.html
Някой има ли отзиви за този клин? и тази блузка?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0928006001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1014479001.html
Този сутиен е супер, просто супер. Поне още един ще взема . Горещо го препоръчвам, много добре държи бюста и не сплесква, а придава готина форма.

Имам този клин, черен, какво те интересува конкретно? Simple Smile

За сутиените да, съгласна съм, имам този модел в няколко цвята, доволна съм.

# 601
Клинът става ли за тренировки и в зала или е много плътен? Оформя ли добре? Има ли джобче за ключ?

# 602
Бобчи, клинът е плътен и ватиран, теоретично, става за тренировки в залата, но, поне аз, много се потя и не бих издържала с него Simple Smile За навън става идеално, то аз и с тая цел го взех Simple Smile
Има джобче за ключове, да Simple Smile За оформянето не знам, аз самата не съм много оформена Joy но ми харесва, как ми стои. Има висока талия, което за мен е плюс Simple Smile

# 603
Благодаря! Отпада, и аз се потя и не съм като мацките в инстаграм, а косата ми залепва за темето и тениската за гърба 🤣

# 604
И аз търся клин за навън, но с НМ все удрям на камък - три модела поръчах и трите върнах, защото ми бяха супер тесни в глезените и съответно трудни за събличане/обличане, а не съм с дебели глезени. М размер съм, но понякога вземам С от уголемените модели. Сега мисля и аз да пробвам за последно и такъв ватиран клин, но ще взема Л (въпреки че горе сигурно ще ми е широк.)

# 605
Не е тесен в глезените, поне аз не видях такъв проблем, конкретно този ватирания. Взех р-р Л, добре ми е.

# 606
  • София
Какъв е срокът за връщане на покупка от реален магазин. И връщат ли пари, защото ми споменаха нещо такова, а аз мислех, че само ваучери дават.

# 607
Последно беше 30 дни (бельо, обици и подобни не подлежат на връщане). Ваучери мисля, че дават в по-особени случаи...🤔

# 608
  • София
Последно беше 30 дни (бельо, обици и подобни не подлежат на връщане). Ваучери мисля, че дават в по-особени случаи...🤔
Чудесно, благодаря. Предпочитам пари, разбира се, но май никога досега не съм връщала покупка от реален магазин. Вече 21 дни не мога да се наканя, хем живея близо до Дъ мол.

# 609
Пари връщат. 30 дни от датата на касовия бон.

# 610
Понеже сшедя килимите от 3 месеца и все още не съм поръчала, въпросният цитиран е 499лв, а миналата седмица както и седмиците преди това, беше 449. Явно се подготвят за черен петък подобаващо.

# 611
  • sofia
На мен ми харесва, понеже има вълна, но от друга страна не знам дали няма да стане на топчета като се ползва. Затова ми се искаше отзив за него или като цяло за килимите на ХМ.
Понеже сшедя килимите от 3 месеца и все още не съм поръчала, въпросният цитиран е 499лв, а миналата седмица както и седмиците преди това, беше 449. Явно се подготвят за черен петък подобаващо.

# 612
Тези жилетки, като са на редовна цена защо са в офертите за лоялни клиенти се питам.. същото е и без да влизам в профил като крайна цена
Скрит текст:

# 613
Е, нали редовната е 24,99 а те са по 17, 99?

# 614
Тези в червено оградени. Все са си 24.99
Другото над тях е за друг артикул.

Общи условия

Активация на акаунт