Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 753
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Не, просто като получите съобщение, се обадете в офиса, че отказвате поръчката. Ако е до ваш адрес, като се обади куриерът, кажете, че отказвате поръчката.

# 151
  • Пловдив
Не, просто като получите съобщение, се обадете в офиса, че отказвате поръчката. Ако е до ваш адрес, като се обади куриерът, кажете, че отказвате поръчката.

Пропуснала съм да напиша, че е и с наложен платеж плюс платената доставка. И в този случай ли нищо не плащам, а просто отказвам?

# 152
За Еконт когато е с платена доставка, не знам със сигурност. Може би ще трябва да платите и в двете посоки доставката. В Спиди, ако откажете пратката, не плащате нищо, дори да има платена доставка. Информирайте се предварително как е в този случай при Еконт.
Това е клиентският номер
0 7001 7300

# 153
Веднъж имах такъв казус, до офис на еконт и не отидох изобщо, нищо не платих.
Търговецът беше некоректен, каза ми една цена за доставка, а от еконт в смс беше двойна. За това не си взех изобщо пратката.

# 154
  • Пловдив
Отдавна не са по 15% ваучерите за дрехи. 6 месеца важат и са само онлайн. Хартиени не дават вече.
Преди 2 седмици занесох торба в магазина на Главната и ми дадоха хартиен ваучер. Wink

# 155
Здравейте! Някой случайно да има гумени ботушки от НМ в размер 26 или 27, за да ми измери стелката?

# 156
Отдавна не са по 15% ваучерите за дрехи. 6 месеца важат и са само онлайн. Хартиени не дават вече.
Преди 2 седмици занесох торба в магазина на Главната и ми дадоха хартиен ваучер. Wink

Супер! Мислех, че са ги спрели. Ти имаш ли приложение? Аз си дадох телефона, описала съм ровенето тук.

# 157
  • Пловдив
Имам и активно ползвам приложението, дори очаквах, че ще сканират картата и ваучерът ще е електронен,  както прочетох тук. Честно казано се зарадвах на хартийката, защото в реала минава и за намалени артикули, и за сметка под 40 лв. А после кода си го ползвам и онлайн  Wink.

# 158
Благодаря ти! Flowers Hibiscus Значи следващи торби ще нося на Главната.

# 159
  • Пловдив
За Еконт когато е с платена доставка, не знам със сигурност. Може би ще трябва да платите и в двете посоки доставката. В Спиди, ако откажете пратката, не плащате нищо, дори да има платена доставка. Информирайте се предварително как е в този случай при Еконт.
Това е клиентският номер
0 7001 7300

Обадих се. Отказах я без проблем.
Благодаря много!

# 160

Хубави ли са тези?

# 161
Какъв е този бъг във ФБ? Всички снимки са еднакви, а под тях различни артикули?
При вас така ли е?

# 162

Аз имам от друга цветова гама. Меки, приятни на допир, Уголемени. Аз взех номер надолу и пак не са приятно стегнати (не да ми стягат де). Самата материя е .. как да кажа леко свободна.

# 163
Гледам днес изтича офертата за лоялни клиенти. Какво ли предстои?

# 164
  • Mostly in my mind
И аз това си мислех Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт