Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 435
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Над 40лв, обаче

# 631
Точно отстъпката, която чаках! Благодаря! 🍀

# 632
Бая време чаках тази отстъпка. С намалението и 5 лева ваучер си купих два сутиена за 32,50, много съм доволна.

# 633
Отивам за спортен сутиен

# 634
При мен не проработи онлайн плащането, а за ползване на отстъпката няма наложен платеж Sad някой с подобен проблем?

# 635
Еее не е честно, изпуснах коледните чорапи за детето 😭

# 636
В опит да проверя дали наистина дава опция само за он лайн плащане без да искам пуснах една поръчка - даже не ме пита как ще плащам. Вероятно пак има някакъв бъг.

# 637
При мен не проработи онлайн плащането, а за ползване на отстъпката няма наложен платеж Sad някой с подобен проблем?
Поръчах до адрес с наложен платеж току-що. Над 45 ли направи? Сложих бикини и един спортен сутиен аз, отстъпка 25 и една 10 от дрехи върнати.

# 638
Аз поръчвам само с онлайн платеж, поръчка пуснах през приложението.

# 639
Супер, благодаря!
Макар, че бикините, които харесвам все са изчерпани....но са питам-какви сутиени купувате за малък бюст?

# 640
Супер, благодаря!
Макар, че бикините, които харесвам все са изчерпани....но са питам-какви сутиени купувате за малък бюст?
Аз взимам от тези. Много са удобни.

# 641
Успях с наложен платеж, като смених начина на доставка, с взимане от офис на куриер не дава наложен платеж. Поръчката ми е над 45лв, испях да ползвам отстъпката.

# 642
Ако искате да вземете поръчка от офис на куриер с наложен платеж, на мястото на адрес където пише пишете името на офиса или офис Еконт... И така ви го доставят до офис Joy Hands Ok Hand

# 643
Супер, благодаря!
Аз взимам от тези. Много са удобни.
Забравили сте линк да оставите май Simple Smile

# 644
Аз ли нещо не съм в ред или няма дамски потници(корсажи, камизолки-мразя ги тези думи Grinning)?

Общи условия

Активация на акаунт