Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 431
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Аз пуснах една поръчка с -25% за коялни клиенти за бельо и чорапи без проблем.
Сега искам да пусна втора, обаче не и добавя кода. Нито в поръчката, нито преди това не го активира...
Edit: оправи се Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 14:57 от Devil_Rose

# 646
Супер, благодаря!
Макар, че бикините, които харесвам все са изчерпани....но са питам-какви сутиени купувате за малък бюст?
Аз взимам от тези. Много са удобни.
Забравили сте линк да оставите май Simple Smile
Извинявам се. Ето:

# 647
  • Пловдив
Аз ли нещо не съм в ред или няма дамски потници(корсажи, камизолки-мразя ги тези думи Grinning)?
Не съм засичала в дамското, поръчвам от тийн серията  Wink. Имат с тънки и дебели презрамки в комплект по 2, 3 и 5 бр в различни цветове. Доволна съм,  без забележки.

# 648
Някакъв проблем ли има със сайта? При мен има разминаване между модел и описание - снимка на пижама, отдолу цена на боксерки, халат - описание на пантофи и други подобни грешки. Като кликнеш на модела виждаш, че реално продукта е друг.

# 649
sunflower, детските ги знам, но исках нещо по-така, дантелено Simple Smile

# 650
Някакъв проблем ли има със сайта? При мен има разминаване между модел и описание - снимка на пижама, отдолу цена на боксерки, халат - описание на пантофи и други подобни грешки. Като кликнеш на модела виждаш, че реално продукта е друг.

Явно има проблем. И на мен вместо чорапогащи ми излизаха дълги чорапи, докато разбера.

# 651
Пуснах една поръчка преди малко Grinning

# 652
Здравейте, използвам приложението и не мога да се включа към програмата за лоялност. Както точно трябва да се случат нещата, давам дата на раждане, слагам отметка за оферти онлайн и после не мога да натисна нищо? Бутона стани лоялен клиент не работи? Незнам? Ако някой знаем ще се радвам на помощ.

# 653
Здравейте, използвам приложението и не мога да се включа към програмата за лоялност. Както точно трябва да се случат нещата, давам дата на раждане, слагам отметка за оферти онлайн и после не мога да натисна нищо? Бутона стани лоялен клиент не работи? Незнам? Ако някой знаем ще се радвам на помощ.

Пробвай през браузър. И аз не можех да стана през приложението, може би защото е за основния ми профил. Но през браузър стана.

# 654
В петък пуснах поръчка точно на пижами и днес като видях намалението поръчах същите + хавлиени чорапи. Изпратиха ми имейл, че са изпратили поръчката от петък, как мога да я откажа?

# 655
  • Бургас
Отказваш на куриера.

# 656
При Спиди (това при поръчка от Синсей, не от ХМ), като се получи известие за пратката, има опция да се откаже. Мисля, че и за Еконт имаше подобна опция...🤔

# 657
Срокът за връщане е удължен на 45 дни, ако не сте забелязали.

# 658
Дева, това някаква промоция за определено време ли е?🙂

# 659
Да, до 24.12, Долче.

Общи условия

Активация на акаунт