Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 428
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Днешните-25% ще са за връхни дрехи:

Банер още няма. И пак за над 40 лв.

# 661
Да обозначат промоцията, директно в кошницата, добре, но да им отварям като карти всеки артикул, защото го закрили с чаршаф обяснения, нямам време, непрактично решение.

Отказаха ме снощи да ровя и гледам, взех си цвят спортния сутиен, където вече имам от модела и едни чорапи.

# 662
Да, в приложението е много непрегледно така.

# 663
  • Mostly in my mind
Вчера пуснах чорапи за малкия и детска пижама за мен. Дано ми стане.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 14:13 от Лолита

# 664
Благодарение на вас сега поръчах две якета за детето, ще избирам като дойдат. Всяка сутрин вместо в сайта влизам тук и разбирам каквото ми трябва, страшни сте! Благодаря Hug

# 665
Ех, много ме е яд, че не се сетих за чорапи вчера.
Сега чакам дамските рокли, че съм хвърлила око на една.

# 666
Лоли, много хубава пижама си купих преди седмица от Лидл. Пак е от детските, за 15 лв. С маншет са крачолите, на мен ми са по-удобни така долнищата, иначе ми се събират нагоре крачолите.
Същите бяха по 12 лв. пролетта, имам друга разцветка. За пролет/есен са супер.

# 667
  • София
Явно зареждат бройки, сутринта едно палто нямаше моя размер, сега вече го има, но пък междувременно се разколебах.
Ако нямате какво да поръчвате за 40 лв., пуснете нещо произволно и после ще го върнете, голяма работа. Аз пуснах 2 шапки за сина ми, да си избере едната.
Някоя ранобудна от вас видя ли в колко часа обявяват какво е намалението за деня?

# 668
Връхни дрехи

# 669
Аз не мога да отворя приложението, модата е неуловима. Аман.

# 670
  • София
Да, за днес ясно, връхни и аксесоари + бейсик. Но ме интересува примерно утрешното кога ще го обявят.

# 671
Пуснах едно зимно детско яке, от 50 за 32лв, доволна съм. Имате ли наблюдения за този модел?

Взех 98 за 2г дете, че преди взех 104 от едно за ски и детето направо плуваше вътре. Стискайки палци това пък да не е малко. Simple Smile

# 672
Някоя ранобудна от вас видя ли в колко часа обявяват какво е намалението за деня?
Аз влязох преди 9ч, не мога с точност да кажа, но вече се виждаха стоките с намаление за деня. Аз в любими ги видях, понеже нямаше банер.

# 673
Видях, когато писах, в 9 и нещо - банер нямаше, но излизаше в кошницата като опция за добавяне на отстъпка, после видях и в профилните оферти, че го имаше като оферта.

# 674
Върнатите продукти могат ли да се следят някъде в приложението (съвсем скоро го инсталирах и не съм наясно) ? Миналата седмица на 17ти върнах артикул от една поръчка, доставен е, но нито имам имейл, нито в приложението намирам информация.

Общи условия

Активация на акаунт