Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 680
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Много умен сайт са направили от HM, поръчките вече сами се правят Joy Бях добавила един пуловер преди малко в кошницата и да видя колко ще му е цената с отстъпката с моите сръчни пръсти за малко да го поръчам Joy
Като онези клипчета 'Как това само се поръча се поръча докато миеше чиниите' 'Аа докато миех чиниите без да искам го напръсках с водата и то така се поръчах а сами нещата Laughing'

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:57 от Kathleeen

# 691
Привет! Малко нахлувам в темата, извинявам се за което.
Една напориста 3 годишна дама иска яке с ЕЛЗАИАНА. Всичко хубаво, но не мога да намеря такова, да ми харесва. В ХМ 2 модела якета с Елза, на които от месец и нещо пише ОЧАКВАЙТЕ СКОРО. Някой има ли идея това "очаквайте скоро" на ХМ какво означава, че то зимата си дойде, а детето е с едно зимно яке само и е недоволно, че не е на Елза? Grin

# 692
Не разчитай изобщо на такива надписи. Аз имах неща от преди 5 години, и на тях пишеше "Очаквайте скоро", а отдавна са изчерпани и не се появиха повече.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 16:19 от DeVa®

# 693
Извинявам се, ако се повтаря питането - ХМ приемат ли за рециклиране дрехи от други марки, и също спално бельо?

# 694
  • Бургас
Да, приемат.

# 695
Всякакъв текстил приемат, даже одеало съм носила, кувертюри също, пердета.

# 696
Не ги разчитай изобщо на такива надписи. Аз имах неща от преди 5 години, и на тях пишеше "Очаквайте скоро", а отдавна са изчерпани и не се появиха повече.
Ехххх, значи казваш да търся от друго място? Много съм разочарована..

# 697
  • Сливен
Да питам за тези потници от детската серия разтягат ли се повече.Биха ли ми стана ли размер 170см ,аз съм 163см с малко коремче,бюст 80Д ,стандартно нося размер М.
Или да не рискувам.
Скрит текст:

# 698
  • София
Днес 5 минути след обявяването на от едни детски водоустойчиви кецове имаше само 39. Имам чувството, че още при пускането на офертата не всички номера са били налични.

Да питам за тези потници от детската серия разтягат ли се повече.Биха ли ми стана ли размер 170см ,аз съм 163см с малко коремче,бюст 80Д ,стандартно нося размер М.
Или да не рискувам.
Аз имам детска пижама и клин 170+, а съм размер 40-42, висока съм точно колкото теб.

# 699
Обаче с момчешкото не се получава тази далавера 😃 мъжът ми носи м, поръчах му тази пижама и беше като балетист

# 700
Една напориста 3 годишна дама иска яке с ЕЛЗАИАНА. Всичко хубаво, но не мога да намеря такова, да ми харесва.
Това яке случайно го видях на живо, защото приятелка го е купила за хлапето - момиченце, което януари ще стане на 3 и е хубаво якето.
http://kids.bgfamily.bg/%D0%92%D1%80%D1%8A%D1%85%D0%BD%D0%B8-%D0 … 06,1,shop=3698%29

# 701
С този бюст абсурд да ти станат. Аз съм чашка А и ми стоят по тялото.

# 702
И аз мисля, че заради бюста ще са малки/тесни. Имам размер 164 и са ми точно по мен, но съм 75В.

# 703
Аз си поръчах този пуловер. Май е скиорски, но мен все ми студено. Отвътре е нещо като ватиран и дано не лепне разни вълмички. Има го и в мръсно бяло, ама имам едно яке от Лидл и нещо шарено е с този цвят май частично. Не мога да разбера големината, поръчах М, дано ми е добре и да топли. Имах някакъв ваучер от 5лв. и него също използвах. Чакам по-голямо намаление на един друг отдавна го гледам, ама ми жал да дам тези пари. Търсих отзиви за скиорския сега и попаднах на датския НМ, еми няма общо с нашите тук предложения, толкова различни и хубави пуловери са пуснали за тях, че... Отзиви за този не намерих и на сляпо поръчах пък да видим
ей този взех
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1113576002.html

# 704
20% на всичко е новото намаление.
С още 10 от рециклирани дрехи си поръчах желана рокля, дано ми стане, че иначе ще ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт