Отговори
# 330
Mm happiness бързо възстановяване дано да се спаси положението , при нас сега всичко е добре няма ли сме спукан мехур.

# 331
Благодаря на всички. Оценям подкрепата ♥️

# 332
  • Вестерос
Изпращам ви и аз положителна енергия и много прегръдки! ❤️ ❤️❤️❤️ Вярвайте, трудно е, но помага.

# 333
Калдерай, много се радвам, че сте добре!

ММ Хепинес, изпращам ти цялата си положителна енергия, дано сте добре всички♥️

# 334
Kaderay, все добри новини да чувате! Heart

MM hapiness, сила, кураж и силни прегръдки изпращам и аз! Всички ще се молим да сте добре и да се развият най-благоприятно нещата. HeartFlowers Four Leaf Clover

Аз не се включвам често, но сме добре с бебка. От днес съм в болничен. Предадох официално щафетата на заместничката ми. Чак ми е странно Grinning На феталната ехокардиография всичко излезе добре, но беше по-труден самият преглед заради повечкото ми сланинки Joy
Бебка е седалищно разположена и от две седмици усещам движенията доста по-ниско и слабо, но каквото такова.

# 335
Кадерай, радвам се, че мехурът е цял! Heart

ММ happines, изпращам тройна молитва за бебчетата!

Русинова, радвам се, че нямате даун! Колко късно са се усъмнили, но добре, че всичко е наред!

Бъдете силни, момичета!

# 336
MM happiness бъди силна,сигурна съм, че всичко ще бъде наред и с трите бебчета. Изпращам много позитивна енергия 😊

# 337
  • София
На всички в болницата Бог да е с вас! Ще се надяваме на бърз положителен развой!

# 338
Аз също отправям цялата си положителна енергия към вас, момичета! Всичко  ще бъде наред!
Днес бях на преглед - през цялата бременност бебка беше главично разположена, но днес вече е седалищно. На всичкото отгоре беше обърната с гръб и дупе. Не успяха да я прегледат обстойно. Само погледнаха кръвотока на матката и размерът на шийката. АГ заключи, че и кръвотокът и шийката са добре, но за по-обстоен преглед - следващият път. Ще почакам да свърши септември и ще поискам болничен. 2 седмици  преди 45-дневния. Днес в работата имаше много болни и подсмърчащи колеги и не само колеги, но и ученици. Във всеки клас имаше носово говорещи деца. Цял ден бях с маска, дано не се заразя и аз с някой вирус...

# 339
Kaderay27 радвам се, че не се е спукал мехур и ти пожелавам скорошно изписване 🤞🏼

MM Happiness кураж и много положителни мисли от всички нас 🤗🤗🤗

Иначе да, започна се с вирусите по градините и училищата. Моята племенничка от днес е болна със сериозна кашлица и сестра ми каза, че пред кабинета на ЛЛ е имало много деца и тя й е казала, че има доста заболели. Та се пазете, че тепърва се почва, направо не ми се мисли 😕🥺

А ако ви кажа как ми се искаше ММ да бъде с мен в болницата като дойде момента за раждане.. голяма упора ми е през тези месеци, а и преди това, по време на цялото инвитро. Той държеше фронта и ми бършеше сълзите при всеки неуспех и проблем. Сега ме гледа вкъщи, готви, чисти, прави каквото може и съм му много благодарна. Обаче с този ковид няма шанс да пускат.. при последните два престоя в болницата и свиждания не даваха: Добре че в Токуда акушерката разреши излизане пред отделението за по 5-10 минути, да дойде да ми каже честит рожден ден..

# 340
Kaderay27 много се радвам Wink радвам се наистона че всичко е наред, гледай напред и бъди спокойна .
MM Happiness стоскам силно 3тройно аплци всичко да е наред, щом си на правилното място просто имай надежда! Дръж ни в течение, че ще те мислим момиче! Ти си силно мамче, сигурна съм!
Леле вече така ли ще е, чак се плаша, макари че гледам през розовите си очила, тъкмо хванем някаква тема тип бля бля и стане нещо, оххххх.... колкото наближава декември, толкова по шашаво става !
Момичетааа, желая на всяка една от Вас да гушка здраво вързопче, да бъдем силни и никакво ражданв по рано от началото на ноември ( пак е рано, ама е достатъчно късно и за мамите с повече бебенца) Heart

# 341
Всичко ще бъде наред с всички ни, мислим положително и пращаме положителна енергия!!! Имам си едно мото - Любовта е по-силна от страха❤️

Иначе и на мен корема ми тежи, въпреки че не е толкова голям за средата на 7ми месец... От вчера съм на Магнерот, защото на прегледа забелязаха как ми се е втвърдил корема, пък и последните вечери често се случва.
Иначе от три месеца всяка нощ имам болки в таза и кръста, и ставите на краката, а възглавницата за бременни носи само донякъде облекчение.
Но всичко това са дребни дискомфорти, ще се изтърпи в името на голямата награда.💗

# 342
Здравейте, включвам се сега към темата и стискам палци на всички мами всичко да мине бързо и да са здравички и те и бебчетата ♥
Идвам с едно питане. Някоя от вас купила лк си е, ползвала ли е преди или да има препоръки за кошарка на 4moms?

# 343
  • Варна
Kaderay27 радвам се, че не се е спукал мехур и ти пожелавам скорошно изписване 🤞🏼

MM Happiness кураж и много положителни мисли от всички нас 🤗🤗🤗

Иначе да, започна се с вирусите по градините и училищата. Моята племенничка от днес е болна със сериозна кашлица и сестра ми каза, че пред кабинета на ЛЛ е имало много деца и тя й е казала, че има доста заболели. Та се пазете, че тепърва се почва, направо не ми се мисли 😕🥺

А ако ви кажа как ми се искаше ММ да бъде с мен в болницата като дойде момента за раждане.. голяма упора ми е през тези месеци, а и преди това, по време на цялото инвитро. Той държеше фронта и ми бършеше сълзите при всеки неуспех и проблем. Сега ме гледа вкъщи, готви, чисти, прави каквото може и съм му много благодарна. Обаче с този ковид няма шанс да пускат.. при последните два престоя в болницата и свиждания не даваха: Добре че в Токуда акушерката разреши излизане пред отделението за по 5-10 минути, да дойде да ми каже честит рожден ден..
Скоро бях на лекция с д-р Красимира Жекова от УМБАЛ Св Анна в гр. София. Интересно ми стана, че тя подкрепя бащата да е в родилното (според нея много помагал, докато не припадне..) .Също така каза че това с ковид поне при тях не го зачитали, защото все пак ние живеем постоянно с тези мъже , а в родилна зала те ги обличат със предпазни престилки, маски. Препоръча ако много държим да питаме след тест дали ще се съгласят. Аз лично не се бях замисляла хем ще ми е много добре да е там, хем искам да види само хубавия резултат (все мисля повече за другите) . Но ако имам възможност бих поставила въпроса, защото това с Ковид вече не ми звучи сериозно.
Все пак да не забравяме, че и за персонала си е грижа бащата да е там и така им е по изгодно. Просто споделям мнение на завеждащ АГ

# 344
Вече съм толкова спокойна и съм много добре , благодаря на Господ , че ми позволява още да сме заедно в едно тяло с бебка и това се надявам да е поне до края на ноември. Утре май , ще ми е последният ден. Тук се държат страхотно с мен, през час ме проверяват , питат как съм (Тутракан АГ)
Искам в къщи ММ много ми липсва и от хормоните се разтройвам повече , без него разбрах , че съм за никъде. Той е нашата опора и сила с бебка. Труден се за нас и грижи , гледаме като принцеса. Много ми е мъчно сега , като сме разделени той в къщи аз в болницата. Знам , че това звучи малко детински ама хормоните ми са таван. Едва ли ще може да присъства на раждането , не пускат заради ковида. Но да ни чака от вънка пак ще ми стигне. Декември наближава и от хубави емоции прескачаме на "Аджеба раждам ли?"😅

Общи условия

Активация на акаунт