Отговори
# 435
Аз си нося моите дрехи,но нали лежа и не са ми особено необходими.На работа дори не знам как ходите? Аз права не седя повече от 5минути. Не съм качила  много,нито съм подута още(това няма да ме пропусне,но явно има време).
На консултация ходя с тениска и разкопчани спортни панталони 🤣.Якета още не нося,защото не излизам без кола.Иначе смятам да си изкарам с моите и под тях с жилетка.Имам 2 ,които ми стават.
Лежащи мами какво си позволявате като разходка? Смятам другата седмица да пътувам до вилата на 50км .Там също ще лежа,но искам да видя баба преди да родя.Дано нямам проблем с корема Sad Иначе пътят  е супер хубав и не друса.

# 436
  • Вестерос
Wanderers, днес ходих до близкия Лидл точно за това, но нямаше. Иначе се включих в същата група и издирвам там.

Блонди, аз утре влизам в 30 г.с. и аз съм + 14 😁

Аз съм 30+1г.с. и съм +17:fearful:
ама ти си с две, позволено ти е да са повече ☺️

Аз на бедра и ръце малко съм качила, всички е в корема. В гръб не мязам на бременна още. В лице също. Иначе не е като да нямах излишни кг от преди това. Надявам се да ги смъкна бързо после и да тръгна пак на някакви спортни занимания, една бъдеща мама от темата обеща да помага 🙃

Ние имаме количка, седи в кашоните, нач. на октомври ще дойде кошарата, матрак взехме, майка ми ходи в Одрин и се върна с три торби с дрехи 😀 , взела съм доста от дребните неща. От големите остана ваничката, искам някакъв шезлонг също. За мен само помпата за кърма имам и там разните торби за кърма, подплънки..
Иначе от към дрехи за бременни лятото изкарах с няколко рокли по-свободни, които си взех от разни намаления и могат да се носят и след това и едни дънки за бременни. За сега за вкъщи бях нацелила намаление в хм на клинове за бременни, много удобни и за зимата ще вършат работа.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 10:08 от Tiffany А

# 437
Аз засега съм +6-7кг, (утре започвам 31гс 🤗) коремчето вече е доста оформено и леко наедрели и отпуснати дупе и бедра (няма как да е другояче с това лежане), но се чувствам добре и изобщо не ги мисля килограмите, колкото и да станат.

И ние напреднахме с покупките, повечето направих онлайн, даже взех и дреболии като физиологичен разтвор, бебешки клечки за уши, мокри кърпи, перилен препарат и веро. Всичко складираме в кашони, а като наближи термина ще започна да ги пооправям. След някоя друга седмица ще приготвя и чантата за родилното, като засега гледам някои влогърки какво са носили в багажа си, да не изпусна нещо важно. Например, вече няколко мами ми казаха за Цикатридина, която ги е спасила след естествено раждане, а почти в никой списък не е спомената.

# 438
Аз засега съм +6-7кг, (утре започвам 31гс 🤗) коремчето вече е доста оформено и леко наедрели и отпуснати дупе и бедра (няма как да е другояче с това лежане), но се чувствам добре и изобщо не ги мисля килограмите, колкото и да станат.

И ние напреднахме с покупките, повечето направих онлайн, даже взех и дреболии като физиологичен разтвор, бебешки клечки за уши, мокри кърпи, перилен препарат и веро. Всичко складираме в кашони, а като наближи термина ще започна да ги пооправям. След някоя друга седмица ще приготвя и чантата за родилното, като засега гледам някои влогърки какво са носили в багажа си, да не изпусна нещо важно. Например, вече няколко мами ми казаха за Цикатридина, която ги е спасила след естествено раждане, а почти в никой списък не е спомената.
Списък би трябвало да даде и АГ , а относно цикатридина,ние го ползваме за рани , но защо при нормално ?При 3400 гр бебе предното раждане бях с 6 шефа 🤔 нищо не съм ползвала

# 439
  • Вестерос
Аз за естествено от познати знам, че са си правили някакви промивки с билки, какви бяха обаче не мога да се сетя. Последното време много забравям..

# 440
Аз съм 12-13кг отгоре сега влизам в 29та седмица, обаче искрено се съмнявам,че всички са заради бебка. Ние бяхме почти една година в Холандия, дойдохме си и разбрах,че съм бремена и почнах да наливам кг не само аз,но и партньора ми и двамата за 2-3 месеца качихме по 10. Като в НЛ сме изяли най-вредната храна на света😀 дойдохме си тук и сме се хранили далеч по-здравословно отколкото там, за мен има разлика в химиите на храната. Не го мисля много кг ще се свалят, не е такава драма чак. Не ми тежат, корема ми тежи със сигурност. Лекарката ме беше сложила на разни ограничения и почти цял месец ми беше лошо, заради това и почнах да си ям каквото смятам аз за добре-вече не ми е лошо. Ние сме почти готови с подготовката, кошара ще поръчам другия месец и завивки, хавлия остана и дрехи за изписването. Всичко друго го имаме, не сме суеверни и през месеците сме взимали разни неща като са били на намаления. Вашите бебоци имат ли си нещо подобно на режим? Всеки ден по едно и също време ли са активни?

# 441
Да, от болницата имат списък, но конкретно за МД Варна е доста базов. Аз съм си добавила някои хомеопатични продукти, които са изброени в книжката на Токуда, която си бях взела преди време (има за обезболяване, стрес, зарастване на рани вкл. след секцио, капки за прилив на енергия на д-р Бах и др., мога да ви ги споделя тук ако на някоя ѝ е интересно), помпа за кърма, подплънки, крем за зърна и някои други неща.
А Цикатридината разбирам, че се ползва ако се наложи епизиотомия или повече шевове.

# 442
  • Вестерос
Аз искам списък, да Simple Smile. Като взема от АГ-то ще ви го споделя какъв е.

Моето бебе сякаш няма режим, всеки ден по различно време е активно. Може би около обедните часове спи, защото не ме побутва тогава, както и вечер след 1 до към 5,6 не го усещам, много рядко се е случвало. Или просто спя по-дълбоко 😁

# 443
Промивки с тетра/смрадлика помагат много след естествено раждане Simple Smile

# 444
Да, от болницата имат списък, но конкретно за МД Варна е доста базов. Аз съм си добавила някои хомеопатични продукти, които са изброени в книжката на Токуда, която си бях взела преди време (има за обезболяване, стрес, зарастване на рани вкл. след секцио, капки за прилив на енергия на д-р Бах и др., мога да ви ги споделя тук ако на някоя ѝ е интересно), помпа за кърма, подплънки, крем за зърна и някои други неща.
А Цикатридината разбирам, че се ползва ако се наложи епизиотомия или повече шевове.

Здравей , моля да споделиш списъка , особено с добавките и хоемопатията . Благодаря ти предварително.

# 445
Аз си правих промивки със смрадлика след раждането, но един доктор ми се скара, че такива неща не можело да се внасят в болницата. Пръсках се и с цикатрадина, имах разкъсвания, без епизиотомия (ако го написах правилно), доста ме облекчаваше, една седмица на това разчитах докато си седна на дупето. Но и за цикатрадината са ми правили забележка, все едно се самолекувам.

# 446
Момичета, с баткото ползвах козметика на Uriage и бях много доволна. Сега се колебая между тази марка и Mustela. И някоя от вас виждала ли е промоция ня комплектите, които са с чанта или несесер? Имам същия въпрос и за шишетата Нук. Бях много доволна от тях и все още си пазя две големи стъклени. Сега мисля да взема две малки стъклени за начало и съответно нови биберони-с баткото ползвах каучукови и мисля пак на тях да заложа. Та…..някъде да сте виждали изгодни оферти?

# 447
Момичета, с баткото ползвах козметика на Uriage и бях много доволна. Сега се колебая между тази марка и Mustela. И някоя от вас виждала ли е промоция ня комплектите, които са с чанта или несесер? Имам същия въпрос и за шишетата Нук. Бях много доволна от тях и все още си пазя две големи стъклени. Сега мисля да взема две малки стъклени за начало и съответно нови биберони-с баткото ползвах каучукови и мисля пак на тях да заложа. Та…..някъде да сте виждали изгодни оферти?

Аз взех този комплект със стъклени шишета Simple Smile

https://www.hippoland.net/nuk-komplekt-za-novorodeno-blue-10-260-194-137934

# 448
Ние днес направихме първият шопинг за бебка🙂 Пазарувахме от Джъмбо предимно дрешки , съгласна съм , че не са със идеално качество, но мислят , че ще вършат работа . Освен тях чакам и поръчките си , които гледах да са органичен памук❤️А тези от Джъмбо ще си ги цапане късаме на воля 🤣 Продължаваме с пълен газ , вече и реших да поръчам количката Noble 3v1 бежава.
Хапвам си често , през три часа някъде 🤣🤣🤣. Какво да се прави аз съм съгласна на всички физически промени по тялото си , стига тя да е добре и да си взима всичко необходимо. В синьото корито розови дрешки😃🤣. Това са днешните покупки

# 449
Последно едно девойче във ФБ групата беше пуснала, че комплекта на Мустела го има намален с чантата в аптеки Субра. Понякога го пускат и в Софармаси. Следете ги тези две аптеки, редовно има намаления 😎

Общи условия

Активация на акаунт