Отговори
# 450
Момичета, изпращам на лични списъка на тези, които имат интерес, че файлът е по-голям от разрешеното за форума.

А някоя има ли отзиви от козметиката на Weleda? Гледам, че е представена като супер натурална, пречистена и взех техния продукт за измиване на бебче, но не я бях чувала преди това.

# 451
Момичета, изпращам на лични списъка на тези, които имат интерес, че файлът е по-голям от разрешеното за форума.

А някоя има ли отзиви от козметиката на Weleda? Гледам, че е представена като супер натурална, пречистена и взех техния продукт за измиване на бебче, но не я бях чувала преди това.

И аз не я бях чувала, но на един семинар онлайн първи грижи за бебето в ютуб я казаха, че била мн добра и изчистена подходяща за бебета. Видях, че и в нотино я има тази козметика. Аз купих мустела, обаче хич не ми харесва аромата. Дано да е ок за кожата на бебетата, ако не ще я сменям. Аз бих искала списъка.

# 452
  • София
В Нотино имаше намалени комплекти на Мустела. Моля и аз за списъка на лични.

# 453
И аз искам списъка ☺️ Благодаря!

# 454
Ако може и на мен да пратите списъка. Благодаря

# 455
И аз съм на опашката за списъка! ❤️🌷🥰

# 456
Здравейте, изписаха ми алеракт вагинално заради скъсената шийка. Но получих след няколко часа ужасен сърбеж и парене. Дали е нормално или е страничен ефект. В понеделник ще звънна на лекарката да я питам.

# 457
Munepuie, и на мен ми го изписаха на последната консултация. АГ ми каза ако зачестят контракциите и се притесня, да включа за 6 дни вагинален Алеракт към терапията (която е перорален Алеракт + Диаспорал + но-шпа при нужда). В листовката е описано, че причинава парене и сърбеж заради естеството на съставките (тази киселина, която реално отпуска мускулатурата на матката), и после отшумяват със спирането му. Така че споко, нормално е, щом е описано.

Здравейте, изписаха ми алеракт вагинално заради скъсената шийка. Но получих след няколко часа ужасен сърбеж и парене. Дали е нормално или е страничен ефект. В понеделник ще звънна на лекарката да я питам.

# 458
И аз ще помоля за списъчето с хомеопатия 💐

Моето бебче е активно по различно време, но вечер между 10 и 12/1 задължително се извихря, покрай него изчетох куп полезни статии и си смених режима трайно Simple Smile)) като съм на разходка спи от сега Simple Smile)
Аз си взех доста неща за бременни въпреки че не възнамерявах първоначално, но се носех много вталено до преди да видя кръвното тестче и в корема не ми стават нещата вече. Та вече съм +2 чифта дънки, Капри, клин и къси панталони, няколко широки рокли тип сладолед и такива за бременни,  тениски и блузи за бременни. От моите дънки ми стават само едни,които купих по време на яйчниковата стимулация и бях мн издута.. роклите си ми стават, обаче идват къси...
За бебо пазарувам с пълна сила и бутам в кашони. Принтирах си един списък и карам по него, защото не помня и 5 минути... За ММ ще остане докато съм в родилното  да вземе капарираните количка и столче.

Момичета, вие хапвате ли мед? Аз ям мн и си мислех, че е безопасно

# 459
  • Вестерос
Защо не е безопасно? Много не го ям меда, но хапвах често като ме заболя гърлото на два пъти  по няколко дни.

# 460
Аз ям почти всеки ден по 1 лъжица, много обичам. Имам спомен, че съм чела, че е полезен по всяко време, дори и докато кърмиш.
Защо да е опасен?

# 461
  • София
Може би, защото се смята за алерген или?

# 462
Заради риска от ботулизъм най-вече при нефилтрирания мед. По принцип не би трябвало да вреди на бременните и кърмачките, но след лечение с АБ или при отслабен имунитет било рисково. Иначе аз захар не ползвам, само мед за подслаждане на всичко. И днес една позната като ми сервира, че мед не се яде по време на бременност, малко се стреснах.

# 463
  • Вестерос
В тази статия пише друго Simple Smile

https://purvite7.bg/mogat-li-bremennite-da-priemat-pchelen-med/

# 464
За кое по-точно? Видях, че пише,че "Добре да се има предвид, че ако бременната се е лекувала от друга инфекция с продължителен прием на антибиотици, тогава чревната флора може да е дестабилизирана и да е се окаже по-податлива на инфекции от всякакъв вид. Затова е добре, ако бременната е приемала антибиотици, да намали приема на пчелен мед."
Явно в някои случаи може да бъде проблем. Иначе както казах, аз си го ползвам редовно меда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт