Отговори
# 315
Kaderay27, стискам ти палци всичко да е наред.

# 316
Kaderay, дръж се и мисли положително! Стискам палци да се похвалиш, че е фалшива тревога.
Този албум е многа интересен. Допадат ми картите за всяка месечинка. Виждам по снимки на познати, че имат някакви големи табла, на които попълват информация за всяка месечинка, но не съм търсила ...

# 317
Kaderay, стискаме палци всичко с теб и бебка да е наред. Не се притеснявай щом всичко е спряло значи сте го овладели. Трябва да лежиш и без натоварвания! Като излязат резултатите пиши . Още веднъж стискаме палци!

# 318
Благодаря ви много надявам се и аз да е фалшива тревога 😞

# 319
И аз съм в МД София от вчера. Ситуацията не е розова и не знам къде се намирам. Имам вяра, че сме на най-доброто място и че ще се погрижат за нас.Но най-вероятно ще ги извадят съвсем скоро..

# 320
MM happiness, стискаме палци и на вас! Какво ти се е случило , защо си в болницата ? Бебчета добре ли са, колко са големи и защо има вероятност да ги извадят? Стискаме палци всичко да се оправи и при вас .

# 321
Благодаря ви много надявам се и аз да е фалшива тревога 😞

Дано всичко е наред! Под лекарско наблюдение си. Дано всички тревоги отминат, за да се успокоиш.

# 322
Благодаря. Кръвотока на един от еднояйчните близнаци се е влушил и съответно жизнените му показатели. По прегледите от вчера 26та седмица са 845гр,780 гр и 580 гр. Общо взето ни трябва чудо.

MM happiness, стискаме палци и на вас! Какво ти се е случило , защо си в болницата ? Бебчета добре ли са, колко са големи и защо има вероятност да ги извадят? Стискаме палци всичко да се оправи и при вас .

# 323
Mm happiness молим се за вас 🙏🙏🙏

Благодаря. Кръвотока на един от еднояйчните близнаци се е влушил и съответно жизнените му показатели. По прегледите от вчера 26та седмица са 845гр,780 гр и 580 гр. Общо взето ни трябва чудо.

# 324
  • Варна
Стискам палци на всички, които сте в болница. Дано притесненията ви отминат бързо и всички да си изчакаме до термина. 🙏

# 325
Бъдете силни момичета. Мислете и се молете всичко да е наред. Стистакаме палци и вярваме , че докторите ще направят всичко възможно. 🙏🙏🍀🍀

# 326
Момичета с вас сме! Дано всичко мине по най-добрият начин! За близнаците дори не ми се мисли Sad  В МД са най-добрите и ще направят всичко  възможно да спасят  всички бебета. Дръжте ни в течение.

# 327
Надявам се всичко да бъде наред момичета! Дръжте се! ❤️

# 328
Пращам ви положителни мисли, момичета. Моля се Бог да помага на всеки, който има нужда! ❤

# 329
И аз се включвам към изпращането на положителна енергия и много сила! Вярвайте и знайте, че всичко ще е наред! Аз не ви споделих но до вчера бях в ада буквално. След втората фетална се осъмниха за Даун и правих пренатест. Господи какъв ад беше, то ме рита, а аз мислех, че...и се оказа, че в кръвта нямало достатъчно днк, та ме накараха да пускам пак още чакане и близо месец живях в ада. Нито купувах нещо, нито мислех и мечтаех😔 Вчера като видях, че всичко е наред отидох на преглед и заради многото околоплодни води ми изписаха свещички индометацин. Преди малко сложих първата и като ме сви стомаха, подуване, газове и докато не го изкарах не спря тялото ми да се бунтува. Сега пих но шпа и съм до тука с тоя индометацин. Та...всички преживяваме нещо и знайте, че не сте сами. Сила, кураж и любов изпращам на всяка една от вас! 🙏🍀❤️❤️❤️🍀🍀🍀🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт