Отговори
# 375
Весито, какъв матрак поръча? На каката беше цял и сега се чудя тези, които зе сгъват на 3 дали са удобни? Като знам в болницата как е на 2 и как едва спах на него, не знам ако е на 2 дали ще е удобно?
Tiffany А ще бъдем на светлина на тв, както казах свърши ми доста добра работа с каката, която е на 8 вече и въпреки че е срещу тв, не е голяма фенка на тв и не гледа. Така че зависи от детето, не от това дали е срещу него, пид него, дали го има или не Simple Smile

Аз бях харесала и Кошарите и матраците онлайн. Обаче исках да ме консултират за матрака, защото четох, че било много важно да е по-твърд. Бях се спряла на тези двата.

Но в крайна сметка едната консултантка каза, че тези Пиер Кардин са най-висок клас и взехме от тях.

# 376
Здравейте, днес бях на 3-та морфология. С бебето всичко е наред, но шийката ми е много скъсена 20 мм, СС затворен и минимално фуниевиден. Лекарката ми каза да лежа и че ако се наложи ще трябва да лежа в болница. Аз вече лежах преди две седмици и там ме изписаха и казаха, че няма за какво да се притеснявам. Как да разбера дали съм за болница? Отделно се разболях-кихам и ме боли гърлото.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 14:43 от munepiue

# 377
  • Вестерос
Кога те вика пак лекарката да види шийката? Според мен при такъв проблем поне на 2 седмици трябва да се ходи. Иначе нямам идея как да разбереш дали си за болница Sad
Дойде сезонът на гриповете и настинките, пазете се! Повече лимони и мед.

# 378
Каза след две седмици. Но аз съм на преглед на 5 октомври и се надявам всичко да е наред. Чудя се каква е причината за скъсената шийка. При първата бременност нямах никакви проблеми. 20 мм ми се струва доста скъсена за 29 седмица

# 379
ММ happines, как си, какво става с теб? Има ли промяна?

# 380
Каза след две седмици. Но аз съм на преглед на 5 октомври и се надявам всичко да е наред. Чудя се каква е причината за скъсената шийка. При първата бременност нямах никакви проблеми. 20 мм ми се струва доста скъсена за 29 седмица
Причините може да са много. Контракции, така да си е била, казват също, че при втора, трета бременност е възможно да е по-къса. Не се притеснявай. Почивай, пий си лекарствата. Някои жени даже преносват.
Аз съм със скъсена шийка. На терапия съм с утрогестан и магнезий.

# 381
Кога те вика пак лекарката да види шийката? Според мен при такъв проблем поне на 2 седмици трябва да се ходи. Иначе нямам идея как да разбереш дали си за болница Sad
Дойде сезонът на гриповете и настинките, пазете се! Повече лимони и мед.

Аз превантивно вземам Биозин Мама по 1т. дневно.

# 382
Днес ме изписаха всичко е наред с околоплодните води ,шийката е 30мм. Видях много майки със шийка 25 ММ които са там и са със седмица или дни до термин..Спокойно всичко ще е наред. Мм happiness как си какво става с теб мила? Надявам се всичко да е наред с теб и бебоците? Ще се радвам да споделиш състоянието си

# 383
Днес ме изписаха всичко е наред с околоплодните води ,шийката е 30мм. Видях много майки със шийка 25 ММ които са там и са със седмица или дни до термин..Спокойно всичко ще е наред. Мм happiness как си какво става с теб мила? Надявам се всичко да е наред с теб и бебоците? Ще се радвам да споделиш състоянието си

И аз не смея да питам.  Дано всичко е наред с нея и бебенцата.
[/quote

Аз в 29 г.с. съм с 15мм. Много съм се ошашкала и лежа по цял ден. Вече цяла седмица. Така ще е до следващия ми преглед на 30.09.

# 384
И аз само се оглеждам дали е писала Ммhappines... Sad 
Бях на 3-тата ФМ. Шийката не е мръднала  особено-29мм.Явно си е била къса изначало.Имам много болки  и контракции,но  явно така ще е.Търпение.Продължавам да си лежа повече,но започвам и разходки с колата поне,че изкарах 60-70дни плътно  на легло.
 Притесни ме факта,че не се виждаше едната ръчичка на бебето.Толкова се беше скрило.Чакам си прегледа на ЖК за да се успокоя ,че са с еднакви размери.

# 385
В МД съм си и чакаме. Няма промяна за сега. На магнезий 24ч и утрогестан - стандартно. Физически съм ок, старая се да изляза и от шока, за да не си влушавам състоянието допълнително. Общо взето ден за ден и съм се оставила в ръцете на лекарите. Благодаря ви момичета ♥️💗

# 386
В МД съм си и чакаме. Няма промяна за сега. На магнезий 24ч и утрогестан - стандартно. Физически съм ок, старая се да изляза и от шока, за да не си влушавам състоянието допълнително. Общо взето ден за ден и съм се оставила в ръцете на лекарите. Благодаря ви момичета ♥️💗
спокойно всичко ще наред недоносените бебета се герои да знаеш! ♥️ Всеки ден е важен за теб и за тях , пък когато е писано , каквото е писано това ще стане! Но мисля , че дори да се родят всичко ще наред вярвам в това.

# 387
Момичета, леля му на моя мъж е родена 1100кг., а сега е една яка и здрава жена! И то преди 60 години. А сега медицината е толкова напреднала, че въобще не може да се сравни с тази от преди 60 години. Бъдете спокойни, Господ ви пази/ни пази, сигурна съм!

# 388
Аз миналата седмица бях с гаден червен вирус - 12 часа повръщане, добре че не се стигна до системи. После 2 дена бях като парцал .. Сега си чакам прегледа за ЖК, които е на 8.10 и после последната морфология. 
Тъй като съм с ИР всеки ден се меря и до се въртя около 62 кг. (забременях 64) и се надявам да не ходя отново на обременяване, ноо съм напред с един корем 😆 25 г.с. И сега питането ми е - вие как се поддържате отдолу ? Аз съм със самобръсначката, но трябва да си "глътна" корема  да видя нещо и осъзнавам че по натам и това ще ми е трудно ... Евентуално депилационен крем дали може да се използва, за да може ММ да помага 😀 ?

# 389
Аз имам епилатор  с такава приставка.Първо с нея,после самобръсначка изглаждам. С епилатор само оформям триъгълник.Вмомента не виждам  нищо.Играя на сляпо  и на пипане.С интимен душ гел.Не използвам друго по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт