Отговори
# 495
Момичета имам малък проблем. Преди малко както си хапвах грозде здъвках семенцата и ми се отвори адски голяма дупка в един зъб. Не ме боли, но дупката е наистина много голяма. Мноооого ме е страх от зъболекари, но ще се наложи да отида. В 30+3г.с. съм. Дали е безопасно....или да си стоя така.CrySleeping

# 496
Според мен отиди на зъболекар, че може да стане по-зле, а от зъби може да си доведеш големи проблеми 🥺

Момичета имам малък проблем. Преди малко както си хапвах грозде здъвках семенцата и ми се отвори адски голяма дупка в един зъб. Не ме боли, но дупката е наистина много голяма. Мноооого ме е страх от зъболекари, но ще се наложи да отида. В 30+3г.с. съм. Дали е безопасно....или да си стоя така.CrySleeping

# 497
  • Вестерос
И според мен отиди на зъболекар да те види, че всичко свързано със зъбите не е за подценяване.

# 498
В 28 г.с извадих мъдрец,можеш да отидеш Simple Smile  по-добре сега че може да стане беля ако те заболи

# 499
Според мен отиди на зъболекар, че може да стане по-зле, а от зъби може да си доведеш големи проблеми 🥺

Записах си час за сряда ConfoundedWeary

# 500
Аз днес бях на зъболекар, по-добре е да се отиде на време, защото бързо става страшно със зъбите. Аз съм с проблемни зъби като цяло, много се притеснявах дали с бременноста няма да се влошат нещата, но не се случи и все пак отидох да си ме види

# 501
Момичета, смятате ли, че е удачна гаргарата с трета? Тя не се поглъща, но все пак попада някакво количество в организма. Имам една мн неприятна афта.

# 502
За афти в устата ползвам мед и сода бикарбонат- смесваш и мажеш мястото. Само не се изкушавай да облизваш меда, че идеята е повечко време да седят със содата.

# 503
Момичета, някоя да има наблюдения за тази козметика?

# 504
Някоя от вас дали ще ходи на бебемания 2022

# 505
Момичета, някоя да има наблюдения за тази козметика?

Аз използвам тяхното олио за бременни и крем за зърна и съм доволна, имам техни тестери на бебешките продукти, но не съм ги пробвала още.

# 506
Момичета купих си Ел. Помпа на Авент към нея имаше подаръци чай на Хип за кърмачки , чай на Хип против колики , крем за зърна , торбички за съхранение на малко. Въпросът ми е този чай за стимулиране на кърма , трябва да се пие след като родим или като влезем в 9 месец? Имали майки ползвали ел.помпа на Авент? Ако някой се интересува мога да кача снимка.

# 507
Можете да започнете да пиете чая след раждането.

# 508
Аз съм пила чая на хип за кърма, действа, трябват му около три дни, за да увеличи количеството кърма. Пие се след раждането като почне кърменето.

Момичета, ще ми бъде полезно да споделяте през цялото време къде има текущи промоции. Аз съм от още почти нищо некупилите и честно казано освен 2-3 сайта, другите ги забравям и не знам къде да търся неща.

Вчера бях на преглед и да похваля мойта шийка - представи се добре, храбро удържа фронта.

# 509
Аз точно затова питах за Бебемания , вчера маникюристката ми каза за това изложение поразхледах в интернет и сега се чудя дали да изчакам с покупките , някой ако е ходил или го е чувал моля да сподели.Иначе вчера купихме количката -спрях се на Cybex priam 4 ,защото е по високчка а аз съм доста висока взехме а я чисто черен цвят както и кошница за кола , която има напълно легнало положение и сегс си ги гледам и искам вече да си ги ползвам 😂но това е всичко което сме взели трябвале тази седмица да купим другите неща , но маникюристката като ми каза за това изложение сега се чудя
Аз съм пила чая на хип за кърма, действа, трябват му около три дни, за да увеличи количеството кърма. Пие се след раждането като почне кърменето.

Момичета, ще ми бъде полезно да споделяте през цялото време къде има текущи промоции. Аз съм от още почти нищо некупилите и честно казано освен 2-3 сайта, другите ги забравям и не знам къде да търся неща.

Вчера бях на преглед и да похваля мойта шийка - представи се добре, храбро удържа фронта.

Общи условия

Активация на акаунт