Отговори
# 510
С ограничения ми режим на излизане няма да ходя по магазини и бебемания, но ми е интересно да чуя отзиви за бебеманията. Ще разчитам на поръчка по интернет, освен за количката. И понеже съм много бавен реотан:

Може ли някой да ми изпрати списъка с хомеопатия и на мен? Благодаря!

# 511
  • Варна
И аз се надявам на Бебемания да има нещо изгодно (конкретно разбрах за козметиката Мустела, че ще има комплекти), но бях ходила във Варна беше доста слабичко,  в София би трябвало да е по-добре.
Относно козметика аз няколко пъти си сменям мнението мисля първоначалната да е на Мустела,като само крема против подсичане няма да използвам всекидневно понеже е с цинк (само при зачервявания) , после ме посъветваха да започна с по - базови марки (Бебо,Бочко,хип...), Че ако има непоносимост да мога да сменям с по-висок клас козметика ...
Аз и бащата сме с чувствителни кожи, решихме че няма всеки ден да купим бебо с  продукти (освен след смяна на памперси, но за там мисля да взема Линимент на Мустела)
Вие как избрахте козметиката и на цяла серия ли се спряхте или ще съчетавате различни марки ?

# 512
Аз се чудя между козметиката на Chicco и Бебо, все още не съм решила.
Вчера бях на преглед, малкия юнак криеше личицето с ръчички 😁 вървим със седмица напред. ММ се оплака на доктора, че имам много движение, работя, а после се прибирам у нас и чистя, а той каза да продължавам все така щом мога, защото това помагало при раждане, независимо дали е нормално или секцио 😊
Да ви се похваля, вчера купихме количка от Бебе Хит, изглежда ми лека, доста  маневрена, с големи гуми (не помпащи). Прибрах се у нас и си я сглобих да и се порадвам, после пак я прибрах 😁😁 До края на седмицата очакваме и обзавеждането за детската стая. 😊
Оо между другото в кауфланд имаше много хубави дрешки и чаршафчета вчера, аз взех една много сладка жилетка за момченце.

# 513
Колко много се е изписало Simple Smile аз мога да се похваля че за една седмица се родиха 2 бебета, многоооо близки, които чаках с нетърпение и даже си попътувах малко Simple Smile
Доста теми са се обсъдили, та започвам и аз Simple Smile
Козметика ще започна с Хип, аз и преди това казах с каката започнах с бочко, минах на мустела( между другото преди 8 години бях ужасно разочарована ит тази козметика, бих казала, че по евтината беше по-добра от Мустела), после на Хип ( там задържах) и така стигнахме до мед.козметика, че ми беше с алергия. Та сега мисля да започна с Хип и така Simple Smile
В Хиполенд има намаление на шишетата на Нук, след доста оглеждане и следене, там за сега са най-евтини, до 29.09 е намалението, даже днес мисля да си ги поръчам Wink Има 4 шишета, 2малки и 2 големи, биба и четка за чистене с температурният датчик са.
В софармаси са пуснали пак пидплънките за късма 30 бр за 4.90 лв. Вчера си купих 1 пакет Wink Следя сега крем за зърна дали няма да пуснат някъде на промоция Simple Smile
Момичета, чудя се дали да не купя ваничките за къпане, които се сгъват, някоя с малки деца ползвала ли е? Нямам много място и направо се чудя дали да дам пари толкова за ваничка или да си карам с пластмасовите, както преди?
Определено тук 1 месец се чувствам прекрасно, движа се, като преродена съм Simple Smile за мой голям кеф не съм качила и един кг от 2.09, та се надявам този месец да е така. Е аз си имам доста качени до сега +13 съм, но дано не качвам доста. Беба е доста активна, аз съм с голям остър корем, всички ме питата дали е момче, ами не е Simple Smile с каката бях така, голям остър и стърчи напред корема.
Трябва да си направим списък за болницата да ни е по- лесно, че аз взех да се вълнувам вече доста Simple Smile както не бързах и сега....  Heart
Напомням да си вземете крем за корема след раждане, че с 1вото имах една стрия, която обгрижвах по 3 часа на ден да я мажа и т.н. и си забравих крема и като родих.... мале... георграфската карта е корема ми Simple Smile

# 514
Miriam, мисля, че ти беше писала, че ще се виждаш а Олга Дукат. Ще споделиш ли мнение? Аз усилено проучвам болници ьа раждане, мпята Аг не изражда. Вече е време да взема това решение, а се оказа, че ми е доста трудно. Първото дете родих във Вита, грижите бяха добри, но лекарката много пришпори раждането. Иска ми се с акушерка, лекар да се намеси само при нужда. Във вита определено няма добри акушерки...

# 515
  • Вестерос
Аз малко се отчаях, моята АГ не изражда също, болница избрах, но от скоро не можело при тях избор на екип при естествено, само при секцио. 🙄

# 516
Колко много се е изписало Simple Smile аз мога да се похваля че за една седмица се родиха 2 бебета, многоооо близки, които чаках с нетърпение и даже си попътувах малко Simple Smile
Доста теми са се обсъдили, та започвам и аз Simple Smile
Козметика ще започна с Хип, аз и преди това казах с каката започнах с бочко, минах на мустела( между другото преди 8 години бях ужасно разочарована ит тази козметика, бих казала, че по евтината беше по-добра от Мустела), после на Хип ( там задържах) и така стигнахме до мед.козметика, че ми беше с алергия. Та сега мисля да започна с Хип и така Simple Smile
В Хиполенд има намаление на шишетата на Нук, след доста оглеждане и следене, там за сега са най-евтини, до 29.09 е намалението, даже днес мисля да си ги поръчам Wink Има 4 шишета, 2малки и 2 големи, биба и четка за чистене с температурният датчик са.
В софармаси са пуснали пак пидплънките за късма 30 бр за 4.90 лв. Вчера си купих 1 пакет Wink Следя сега крем за зърна дали няма да пуснат някъде на промоция Simple Smile
Момичета, чудя се дали да не купя ваничките за къпане, които се сгъват, някоя с малки деца ползвала ли е? Нямам много място и направо се чудя дали да дам пари толкова за ваничка или да си карам с пластмасовите, както преди?
Определено тук 1 месец се чувствам прекрасно, движа се, като преродена съм Simple Smile за мой голям кеф не съм качила и един кг от 2.09, та се надявам този месец да е така. Е аз си имам доста качени до сега +13 съм, но дано не качвам доста. Беба е доста активна, аз съм с голям остър корем, всички ме питата дали е момче, ами не е Simple Smile с каката бях така, голям остър и стърчи напред корема.
Трябва да си направим списък за болницата да ни е по- лесно, че аз взех да се вълнувам вече доста Simple Smile както не бързах и сега....  Heart
Напомням да си вземете крем за корема след раждане, че с 1вото имах една стрия, която обгрижвах по 3 часа на ден да я мажа и т.н. и си забравих крема и като родих.... мале... георграфската карта е корема ми Simple Smile

За ваичката и аз съм се спряла на сгъваема. Близки ми препоръчаха на Чиполино, защото е била по-голяма от останалите и може да се ползва повече време.

# 517
  • Вестерос
За ваната и аз такава мислех да вземем, изглежда ми практична и удобна, но една позната ми даде нейната не сгъваема със стойка, та отпадна тази покупка.

# 518
  • Варна
А тези сгъваемите имат ли стойка ?

# 519
  • Вестерос
Мисля, че не, поне, които гледах, нямаха, имаха някакви малки крачета.

# 520
Има някаква стойка тип крачета, но не е висока стойка.
Miriamm  много ми се виждат 100 лв за ваничка, като цяло и тя не е много голяма, 87 см

# 521
  • Вестерос
Tази също е сгъваема, но и тя не е евтина.

https://bebemax.bg/produkt/vana-za-kapane-stokke-flexi-bath/?gcl … AYASAEEgKwD_D_BwE

# 522
Има някаква стойка тип крачета, но не е висока стойка.
Miriamm  много ми се виждат 100 лв за ваничка, като цяло и тя не е много голяма, 87 см

Да, доста са скъпи. Другите сгъваеми, които съм гледала са на Moni, Cangaroo и kikkaboo по около 70 лв и са 80-84 см. Чакам някъде да я пуснат на намаление, че не ми се дават 100 лв. Засичала съм я с отстъпка към 70 лв,но беше много рано да поръчвам и сега малко ме е яд. 😁

# 523
  • Варна
Изглеждат ми хубави и компактни, но без стойка (макар и за няколко месеца) ми се струва много трудно. Честно казано и на нас не ни се дават много пари за вана и никоя не ми харесва...вече сигурно от месеца все ходим гледаме и все нещо не ни харесва. Някои стойки и те са много големи изобщо това май най-много ни затрудни. Не знам дали ще успеем да направим компромис за една сгъваема и да знаем, че така ще се ползва винаги, защото стойката започне ли повече да се движи бебето става неизползваема.
Ако някои види промота да пише сега ще разгледам и другите модели.
Добавям, че в ali express има сгъваеми.

# 524

Тази е в момента на промоция

Общи условия

Активация на акаунт