Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 856
  • 894
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета, а има ли с успешни инсеминации последната година  в МЦАР Варна?
П.С. наясно към колко % успеваемост е тази процедура,но все пак...

Да, аз, 2 успешни бременности. Simple Smile

# 271
Здравейте,някой да е приемал Летрозол за предузвикване на овулация? Питам т.к. медикамента се използва при лечение на друго заболяване и малко се притеснявам да го пия...
Аз също съм пила ,Кате.
Благодаря за отговорите! Нещо този път съм по притеснена не знам защо и се вглеждам във всяко нещо. 🤭

# 272
Priya,предполагам,че не е в рамките на 1 година)))
Какъв период от време имате между двете бременности?

Здравейте момичета, а има ли с успешни инсеминации последната година  в МЦАР Варна?
П.С. наясно към колко % успеваемост е тази процедура,но все пак...

Да, аз, 2 успешни бременности. Simple Smile

# 273
Здравейте, искам да попитам, д-р Атанас Александров само в петък и събота ли преглежда, тъй като в супердок за него има часове само за тези дни?

# 274
  • Варна
Здравейте, искам да попитам, д-р Атанас Александров само в петък и събота ли преглежда, тъй като в супердок за него има часове само за тези дни?
Да, през другите дни не е във Варна.

# 275
Priya,предполагам,че не е в рамките на 1 година)))
Какъв период от време имате между двете бременности?

В рамките на 3 години. Simple Smile

# 276
Привет от мен отново! Минавам да кажа,че имаме дата за трансфер ❤ В момента слагам Пролутекс сутрин и Кринон вечер! Та другата седмица е деня и ми се е свило сърцето! Моля се всичко да е наред,и поне 1 от 3те ни ембриончета да изтърпи размразяването,за да може да си го "приберем".Не знам защо,но този път ми е притеснено🥺 Не смея да се надявам напразно,но надеждата тайничко я има!

# 277
Ще стане, стиссс палци 🍀🤗😀

# 278
Привет от мен отново! Минавам да кажа,че имаме дата за трансфер ❤ В момента слагам Пролутекс сутрин и Кринон вечер! Та другата седмица е деня и ми се е свило сърцето! Моля се всичко да е наред,и поне 1 от 3те ни ембриончета да изтърпи размразяването,за да може да си го "приберем".Не знам защо,но този път ми е притеснено🥺 Не смея да се надявам напразно,но надеждата тайничко я има!

Дишай спокойно ! Всичко ще е наред. Ще чакаме с нетърпение положителният тест и ще сме с теб до финала. Позволени са ти само хубави мисли . А притеснение е част от живота. Когато родиш ще видиш какво е това притеснение ....

# 279

Дишай спокойно ! Всичко ще е наред. Ще чакаме с нетърпение положителният тест и ще сме с теб до финала. Позволени са ти само хубави мисли . А притеснение е част от живота. Когато родиш ще видиш какво е това притеснение ....
Благодаря за хубавите думи! Дано имаме късмет и този път! Оо да що се отнася до притеснение знам какво е....от година и 9 м. все има за какво да се притеснявам покрай малкотo,но това е живота❤Не зная защо този път се чувствам така,но гледам да мисля позитивно 😊😊😷

# 280
Здравейте,имам следното питане...т.к.не си спомням вечерта преди трансфер трябва ли да слагам Кринон или не.При последния преглед Малена я намаше,а акушерката беше нова,младичка(нямаше я през 2021) и не ми каза нищо освен от кога да почна да ги слагам и че ще продължа с поставянето им и при евентуалното настъпване на бременност.Не си спомням как беше преди първия трансфер. Ако някой може да помогне,ще съм благодарна 🙏😊 Все пак мисля,че щом не ми е обърнала внимание на това да спра да ги слагам предната  вечер,значи не трябва...🤔

# 281
  • Варна
Здравейте,имам следното питане...т.к.не си спомням вечерта преди трансфер трябва ли да слагам Кринон или не.При последния преглед Малена я намаше,а акушерката беше нова,младичка(нямаше я през 2021) и не ми каза нищо освен от кога да почна да ги слагам и че ще продължа с поставянето им и при евентуалното настъпване на бременност.Не си спомням как беше преди първия трансфер. Ако някой може да помогне,ще съм благодарна 🙏😊 Все пак мисля,че щом не ми е обърнала внимание на това да спра да ги слагам предната  вечер,значи не трябва...🤔
Нищо не се спира Simple Smile

# 282
Слагай. Аз сутринта на трансфера си сложих Утрогестан. Нямаше никакъв проблем.

# 283
Слага се, а те си почистват преди трансфер.
Успех!
Наистина има много млади.

# 284
Благодаря за отговорите! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт