Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 783
  • 894
  •   1
Отговори
# 255
Как се казва групата във Facebook

# 256
Здравейте.
Някой има ли представа кой е дежурен утре в АГ?

# 257
Здравейте,някой да е приемал Летрозол за предузвикване на овулация? Питам т.к. медикамента се използва при лечение на друго заболяване и малко се притеснявам да го пия...

# 258
Не съм приемала този медикамент, но щом е изписан от лекар, на когото сте решили да се доверите, то нямате основание да се съмнявате, че е точно за Вас.

# 259
Аз съм пила летрозол за стимулация. Нямала съм никакъв проблем. Щом ти е изписан от лекаря - довери му се.

# 260
Катенцето, аз съм пила няколко пъти (месеца) Летрозол за стимулиране на яйчниците и предизвикване на овулация. Лекаря ме беше предупредил, че се пие от болни от рак, за да не се шашна, ако прочета листовката.

# 261
Благодаря за отговорите! Да имам пълно доверие на лекаря си,просто за свое успокоение попитах.Наясно съм,че щом е преценил,че ми е нужен значи така трябва.Просто при първото ин витро не приемах такъв тип лекарства,затова сега бях леко притеснена при изписването му,имено знаейки за какво е предназначен медикамента.Благодаря отново!

# 262
Здравейте,някой да е приемал Летрозол за предузвикване на овулация? Питам т.к. медикамента се използва при лечение на друго заболяване и малко се притеснявам да го пия...
Аз също съм пила ,Кате.

# 263
Има ли някой на скоро с успешен трансфер? Аз започвам да се отчайвам вече след 5 трансфера ...

# 264
  • Варна
Има ли някой на скоро с успешен трансфер? Аз започвам да се отчайвам вече след 5 трансфера ...
Аз... на 28.07 ми беше 4-тия трансфер за тая година. За сега всичко е наред.

# 265
Аз и жената, с която бяхме заедно на трансфера, сме с успешни. Стискам ти много силно палци да се похвалиш скоро.

# 266
аз и още едно момиче познавам с успешен трансфер там.

# 267
Здравейте момичета, а има ли с успешни инсеминации последната година  в МЦАР Варна?
П.С. наясно към колко % успеваемост е тази процедура,но все пак...

# 268
На 26.07 ми беше трансфера ,засега нещата са добре. Познавам и други момичета от там с успешен трансфер

# 269
Здравейте момичета, а има ли с успешни инсеминации последната година  в МЦАР Варна?
П.С. наясно към колко % успеваемост е тази процедура,но все пак...
Да, две мои приятелки от първият път ☺️

Общи условия

Активация на акаунт