Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 731
  • 894
  •   1
Отговори
# 240
След като се чувстваш по този начин, защо ходиш там? Защо правиш инсеминации след като смяташ, че трябва да има друг начин на действие?
Питам, не да се заяждам. Просто в един момент ако не вярваме в това, което правим, то няма смисъл да си даваме здравето и парите за него.
Защото трябва да пътувам извън града, дадох шанс на клиниката. интересно ми е при вас, като сте толкова доволни, как ви правят инсеминациите? Стимулирани ли бяха или не, имахте ли таймираща инжекция, инсеминацията на спукан фоликул ли я правихте? Приемахте ли допълнително прогестерон?

# 241
Първо не съм от хората, които са “толкова доволни”.
Аз съм от безкрайно доволните, които оценяват труда на екипа от седмия етаж, благодарение, на които (но не само на тях) имам прекрасно дете.
С най-добри чувства ще кажа, че пътуването не трябва да е причината, за да продължите там.
В моя град има инвитро клиника, но аз пътувах до Варна, защото бях избрала Доцент Кисьов.
Моя приятелка от Варна пътуваше до Тутракан.
Не е лесно, нито организационно, нито финансово.
Моите инсета бяха със стимулация и таймираща инжекция. Но не мисля, че нещата трябва помежду ни да се сравняват. Аз нямах спонтанна овулация. Всеки случай е индивидуален. Ако правилно помня, да, приемах прогестерон под формата на Кринон гел.

# 242
M angel

Благодаря Ви за информацията🙃

# 243
Аз също понякога имах чувството, че не ми се обръща внимание. Много се дразнех като отивах на преглед, че трябваше да изчакам освен жените преди мен ами и тези, които идваха след мен. Всяка акушерка си има свои пациенти и имам чувството, че по-старшите си пробутваха техните с предимство. От тази гледна точка наистина нямаше никаква организация според мене. А като оправдание всеки път ми казваха, че другите жени били по-спешни от мен. Това да се беше случило един или два пъти разбирам, но се случваше почти всеки път и оставах последна да чакам за преглед от 10 минути. По същия начин се случваше и на женската консултация. Докато чаках жената преди мен 30-40 мин., мен ме преглеждаха за 5-10 мин. и това беше. Може би, защото не е имало повод за притеснение и за това така бързо минаваха прегледите ми, но понякога се чувствах сякаш ме претупват... За това единствено се молех да се роди живо и здраво бебето и да не ми се налага повече да вися така пред кабинетите. И да Ви кажа чакането си заслужава. Гледайте да мислите положително! Все пак важен е крайният резултат Simple Smile
П.С. Истината е, че в центъра са много заети. Затова така изглежда, че няма организация или не ни отделят достатъчно внимание. Ние даже като отидохме да им покажем бебето, имаше много чакащи в коридора, но съм им благодарна, че успяха да ни отделят няколко минутки набързо да се видим и да щракнем няколко снимки 😊

# 244
Благодаря winwar, определено, Вие успявате да вдъхнете кураж!

# 245
Ние дори не успяхме да се снимаме. Такава лудница беше. Иначе, да, понякога дошли след мен влизаха ореди мен, но наистина при тях е било важно предимството. Когато дойде моя ред да вървя по сложните пътеки, а не само да ме преглеждат, също съм влизала с предимство, тъй като е било изключително важно да се уцели момента. Все пак всеки трябва да усети доктора и да му има пълно доверие.

# 246
Някой може ли да ми каже кои акушерки са на работа?

# 247
Аз ще кажа, че работят като добре смазана машина. И да има жени които трябва да влязат с предимство! Понякога се чака,но търпението е злато. Ако не умееш да изчакаш реда си .... Как ще дочакаш детето си? Аз винаги чаках с усмивка в коридора,и се надявах всички да получат помощта за която са дошли .
Аз също съм пререждала всички и да беше живото спасяващо за мен. Колабирала съм в ръцете на младши , умирах няколко пъти в ръцете им и ....си тръгнах с прекрасни близнаци от там . Дали съм доволна?!? Няма думи с които да опиша какво изпитвам към целия екип . Понякога от носталгия им ходя на гости.

# 248
Някой може ли да ми каже кои акушерки са на работа?

На 14.08 и на 15.08 всички акушерки бяха на работа.

# 249
И аз мисля, че са добре смазана машина. Имала съм няколко инсеминации със и без стимулация, имала съм и инвитро - винаги са ми обръщали нужното внимание. Звъняла съм неколкократно с глупави въпроси, ходила съм на крак с въпроси - прекрасни са. Но аз така си ги почувствах от първата среща. Всеки трябва да си усети лекаря, за да е спокоен и за да случат нещата.

# 250
А аз чаках  на трансфера около 40 м.разкрачена на магарето да дойдат.Grinning. Поне се сетиха след 20 м.да ми хвърлят някакъв чаршаф . Но си струваше . Резултатът спи в количката.

# 251
Момичета, някой знае ли дали вече се е преместила клиниката? Какво се случва?

# 252
Извинете, но къде ще се мести? Имам дете на почти 3 г след инвитро в АГ Варна и едно ембрионче.

# 253
Ще местят клиниката някъде до Кайсиева градина, доколкото разбрах.

# 254
Не са се изместили . Когато го направят ще сменят и адреса си в сайта им . Ще пишеш и тук и във фб групата.

Общи условия

Активация на акаунт