Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 694
  • 894
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,включвам се за да кажа,че ни предстои назначаване на дата за трансфер.Нашето момченце е на 1г и 8 м. и решихме да "приберем" и 2 или колкото са качествени от останалите замразени.Онзи ден бях отново на 7ми етаж и ме връхлетяха много спомени.Този път там беше празно,имаше 1 двойка да чака.Много хубаво ми стана като се срещнах с екипа. 😍

# 226
Успех katencetyy7! 🤞 На мен за добро или лошо не ми останаха замразени ембриони и честно казано не бих започнала пак отначало цялата процедура. А и в началото много трудно се напаснахме с нашата госпожица, която вече стана на година и 4 месеца. Много плачеше и аз покрай нея Grinning За това още не се чувствам готова за второ дете Simple Smile
Та, ако може и аз да задам един малко страничен въпрос. Някоя от Вас имала ли е т.нар. "цветна" бременност? Понеже наскоро ми беше лошо, но според мен се дължеше на вирус или просто не ми понесе някоя храна. Но ми внушиха да не съм пак бременна и аз започнах да се филмирам Grinning Дойде ми уж цикъла, но е малко по-оскъден в сравнение с друг път. Дали като ми свърши и си направя домашен тест ще отчете правилно?

# 227
Здравейте . Имам на 26.07 трансфер на един 5 дневен ембрион. Имам положителен резултат ,но понеже прогестерона ми е доста нисък ,го следях през 2 дена и затова пусках и ЧХГ. Днес прогестерона се е вдигнал,но ме притесни ЧХГ ,че е забавило на 72 часа ,не като преди на 34-35. Пускам по дни  на
12  ден 348, прогестерон 58.15nmol
14 ден 947.10 прогестерон 46 nmol
16 ден 2608 прогестерон 21.9 nmol
17 ден 3611 прогестерон 21.8
19 ден 5618 прогестерон 43.5
От събота е увеличена дозата прогестерон затова го пуснах днес. Притесня а не ,че от събота до днес е забавило. На преглед във Варна съм в петък ,но дотогава ще лудна

# 228
Здравейте,включвам се за да кажа,че ни предстои назначаване на дата за трансфер.Нашето момченце е на 1г и 8 м. и решихме да "приберем" и 2 или колкото са качествени от останалите замразени.Онзи ден бях отново на 7ми етаж и ме връхлетяха много спомени.Този път там беше празно,имаше 1 двойка да чака.Много хубаво ми стана като се срещнах с екипа. 😍
Успех Кати 🩷. Нашата госпожица е вече на 1 г и 10 м и на нас ни се иска вече да я направим кака ☺️.За съжаление нямам замразени и ще се надявам да се случи чудото 🙏,ако не се получи отново пак ще потърся помощ от д-р Александров ☺️🙏🩷.

# 229
Успех Кати 🩷. Нашата госпожица е вече на 1 г и 10 м и на нас ни се иска вече да я направим кака ☺️.За съжаление нямам замразени и ще се надявам да се случи чудото 🙏,ако не се получи отново пак ще потърся помощ от д-р Александров ☺️🙏🩷.
И ние се надявахме на чудо,но след почти година опити няма резултат.Затова и отново се върнахме при нашите ангели и ще разчитаме на тяхната помощ 😍

# 230
Здравейте, момичета от кой лекар в центъра сте доволни?

# 231
С когото и да работите няма да съжалявате.Аз бях при доцент Кисьов,но ме е преглеждал и д-р Александров старши .Всички са много добра работеща "машина" 😍

# 232
Възхищавам ви се ! Аз колкото и да искам нямам финансовата и физическата възможност да отгледаме 9 ни , снежинки.....
Успех на всички!

# 233
Възхищавам ви се ! Аз колкото и да искам нямам финансовата и физическата възможност да отгледаме 9 ни , снежинки.....
Успех на всички!
Еха, 9 ...на нас ни останаха 3 и все се надяваме поне 1 да ни е на късмет! Но каквото е писано...подготвила съм се и за варианта отново да кандидатстваме по фонда и цялата процедура.Колкото и да ми се иска да стане пак от веднъж,реално шанса е 50/50 и не бих искала да се разочаровам.Затова тръгвам с нагласата,че вероятността е по-малка и чакането може да е по-дълго. Силно се надявам и аз физически да съм добре,защото все пак са минали 2 години почти и не зная дали всичко ще е ок като преди.
И на нас няма да ни е лесно,но все пак всичко възможно ще направим да имаме някакъв успех ❤

# 234
Всички са страхотни. Правила съм процедури и с Доц. Кисьов и с др Александров ☺️. Д-р Александров просто го усетих като " нашият човек " . Отиди и поговори и с двамата ,сама ще си го усетиш . При д-р Александров бях супер спокойна и се съгласявах с всичко казано от него , независимо дали ми харесваше това което чувах Simple Smile . Следи ме през цялата бременност и държах да присъства на раждането ,бях сигурно най- спокойната родилка . Имаше други момичета с мен в родилна зала те си мислиха ,че ми е поредно раждане 😆, защото ги успокоявах през цялото време 🩷. А моят ангел д-р Александров беше на една крачка от мен през цялото време 🩷. Успех 🍀

# 235
Аз съм при д-р Симона Анжел. Невероятен лекар. Прекрасна стимулация и прекрасни ембриони. Направихме трансфер и засега всичко върви добре . Пътувам по 600 км само за да съм спокойна след нейния преглед. Но ,всъщност който и да изберете всички са невероятни

# 236
Момичета като Ви чета мненията, имам чувството, че ходим в различни клиники, за жалост аз съм изключително разочарована, интересно е че като се заговоря с момичетата, които чакат отпред и те споделят мнението ми. Никакво внимание, никакъв план за действие, правя инсеминации, колкото да се вземат едни пари, жалко

# 237
Момичета като Ви чета мненията, имам чувството, че ходим в различни клиники, за жалост аз съм изключително разочарована, интересно е че като се заговоря с момичетата, които чакат отпред и те споделят мнението ми. Никакво внимание, никакъв план за действие, правя инсеминации, колкото да се вземат едни пари, жалко
Не мога да се съглася и за това с парите . Точно там са ми спестили страшно много пари,дори са ми правили около 4-5 инсеминации без пари.

# 238
Не мога да се съглася и за това с парите . Точно там са ми спестили страшно много пари,дори са ми правили около 4-5 инсеминации без пари.
Мдам, може на мен да не са обърнали внимание! Успех

# 239
След като се чувстваш по този начин, защо ходиш там? Защо правиш инсеминации след като смяташ, че трябва да има друг начин на действие?
Питам, не да се заяждам. Просто в един момент ако не вярваме в това, което правим, то няма смисъл да си даваме здравето и парите за него.

Общи условия

Активация на акаунт