Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 673
  • 894
  •   1
Отговори
# 210
Аз се интересувам за следващата седмица, дали ще са там доцентът и Малена? Ако някой има информация, иначе в понеделник ще се обадя да попитам. А ако случайно доцентът го няма, предполагам някой друг ще ме прегледа и ще направим инсеминация, както е по план.
Аз искам да попитам освен успешни истории с инвитро, има ли успешни инсеминации? На нас ни предстои трета, доколкото чета всички са с по 4 неуспешни и кандидатстване за фонда.

Иначе по темата за изследвания и витамини - аз ходя паралелно да се следя и при друг лекар, с който пускаме хормони и витамини през няколко месеца, защото както е написано със сигурност не са за подценяване и може да са голяма причина за неуспех.

# 211
Разбира се, че има успешни инсеминации. Знам за едно момиче, което прави инсе при Доцента и има еднояйчни близнаци.
Успех ти желая!

# 212
Аз познавам две успели момичета, но със стимулация.

# 213
Явно има успешни, но те не предлагат стимулация изобщо? Какво трябва да се случи, за да има стимулация и по сериозно следене, приемане на медикаменти и таймираме на овулацията? Дайте моля ви коментар.

# 214
Да аз също правя на естествен цикъл. Ще попитам за следващия месец за стимулация и ще разпитам дали е по-висока успеваемостта.

# 215
Явно има успешни, но те не предлагат стимулация изобщо? Какво трябва да се случи, за да има стимулация и по сериозно следене, приемане на медикаменти и таймираме на овулацията? Дайте моля ви коментар.
Как така не предлагат стимулация? Аз съм правила 2 инсета с прием на Летрозол.

# 216
Как така не предлагат стимулация? Аз съм правила 2 инсета с прием на Летрозол.
И успешни ли са? На мен не са ми предлагали и дума не е ставало затова.

# 217
Правила съм 4 инсе без никакви стимулации, аз ги избягвах, но и нямахме причина за тях, иначе абсолютно увеличават шанса за успех, нормално ...

# 218
При мен се налагаше заради липса на овулация. Доцента искаше да събуди яйчниците, но уви не се получи. После открих, че проблема ми е другаде.

# 219
Аз имам 2 успешни инсеминации там, от 4-5 път. Със стимулация бях, заради нередовен цикъл, но винаги започвахме без стимулация и двата пъти.

# 220
Аз имам 2 успешни инсеминации там, от 4-5 път. Със стимулация бях, заради нередовен цикъл, но винаги започвахме без стимулация и двата пъти.
Това е доста обнадеждаващо. Simple Smile
Тоест сте имали две направени инсеминации без стимулации и следващите 2-3 вече със?

# 221
Това е доста обнадеждаващо. Simple Smile
Тоест сте имали две направени инсеминации без стимулации и следващите 2-3 вече със?

Да, започнахме първите 2 на естествен цикъл, но се видя, че ще е трудна работа. Следващите бяха с лека стимулация с Летрозол. Става въпрос за две различни години и две различни бременности, но и в двата случая в началото пробвахме на естествен цикъл. Лично аз, ако бях с цикъл по часовник, бих предпочела да си спестя стимулацията, но в случая нямаше как.

# 222
От тези бр-сти имате две дечица ли

# 223
От тези бр-сти имате две дечица ли

Да.

# 224
Чудесно, радвам се 🤗

Общи условия

Активация на акаунт