Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 66 388
  • 894
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,минавам само да Ви кажа,че нашият трансфер мина вчера и от днес ще броим дните.Върнаха ни 2 малки геройчета,които се надявам да успеят❤ Честно казано имам притеснение т.к.  ми се налага да вдигам малкия честичко,а предния път се пазех от тежкото,но каквото е писано.🙏🙏🙏

# 286
Никога не знаеш, може и двечки хихи

Късмет!

# 287
Здравейте,минавам само да Ви кажа,че нашият трансфер мина вчера и от днес ще броим дните.Върнаха ни 2 малки геройчета,които се надявам да успеят❤ Честно казано имам притеснение т.к.  ми се налага да вдигам малкия честичко,а предния път се пазех от тежкото,но каквото е писано.🙏🙏🙏
Късмет 🍀🍀🍀

# 288
Здравейте,минавам само да кажа,че за нас опита приключва неуспешно с кръвен резултат на 8ми ден <0.10 mIU/ml ...явно няма да е сега 🙏

# 289
На 8 ден е рано за тест ! Никога не съм разбирала това бързане .
Съжалявам за което.
Според мен си направи тест на 14 ден и тогава го отписвай

# 290
На 8 ден е рано за тест ! Никога не съм разбирала това бързане .
Съжалявам за което.
Според мен си направи тест на 14 ден и тогава го отписвай
Ами не знам защо го направих сега ама така го почувствах,но си мислех,че на 8ми ден би трябвало да отчете.Предния път на 10 ден и уринарния отчете и кръвния. Продължавам с лекарствата и на 14 ден ще пробвам пак,но като цяло си мисля,че с такъв резултат на 8ми ден е нямало дори имплантация.

# 291
  • Варна
Не бързай, моята имплантация беше/завърши на 9ти ден. Имах зацапване, та затова знам.
В момента съм началото на 4ти месец.
Не искам да ти давам напразни надежди, но наистина е рано Simple Smile

# 292
Не бързай, моята имплантация беше/завърши на 9ти ден. Имах зацапване, та затова знам.
В момента съм началото на 4ти месец.
Не искам да ти давам напразни надежди, но наистина е рано Simple Smile
Да,благодаря за споделеното мнение!
Ами не не са напразни надежди,в крайна сметка каквото е писано...ако не е станало...ще минем пак всичко отначало няма как.А след като знаете ,че е била на 9ти ден имплантацията на 14 ден даде ли ви резулат теста...уринарен или кръвен. Иначе ви желая успех докрай! 🙏

# 293
  • Варна
Сега ги погледнах тестовете, на 12тия ден съм направила първия уринарен, с бледа втора черта. Кръвен направих на 13тия ден - 840 по спомен.
Едитнах поста, тъй като за кръвния не бях сигурна и съм сбъркала Simple Smile

# 294
Сега ги погледнах тестовете, на 12тия ден съм направила първия уринарен, с бледа втора черта. Кръвен направих на 13тия ден - 840 по спомен.
Едитнах поста, тъй като за кръвния не бях сигурна и съм сбъркала Simple Smile

Да благодаря! Т.к. първия път преди 2 г. си направих уринарен на 10 ден и отчете,кръвния също...затова сметнах че и сега ако има нещо би показало.Но ще повторя на 14 ден,пък каквото такова.Нямаме други замразени ембриони,така че ще подаваме дикументи за заповед и отново пункция и трансфер,ако е писано! 😊

# 295
  • Варна
Като му е писано, ще стане. Аз този ембрион го бях отписала, тъй като е от последните. Преди трансфера ми казаха, че единия е загинал при размразяването, а оцелелия не отговаря на 5ти ден. Отделно 5та седмица направих кръвоизлив от нищото и прогнозите хич не бяха положителни. Но, два месеца по-късно всичко е наред, така че смело напред. Ако не е бил вашия опит, то следващия ще бъде! Успех!

# 296
Аз след ЗЕТ на един петдневен ембрион видях положителен уринарен тест на шести ден вечерта.
Не се чувствах добре. Все едно ме втриса и се притесних, защото това беше 2020 г, 2 дена след като обявиха на 13 март Извънредно положение заради Ковид.
Трансфера беше на 9 март, положителен тест на 15 март следобед.
Все пак стискам палци да имате положителен тест на 14ия ден.

# 297
Моето мнение е,че щеше да покаже
Съжалявам ако не е вашият опит

Аз също не чакам на 14ти ден, нямам това търпение.
При мен трябва да проверя кой ден бе полож. тест, кръвен пуснах, но трябваше т.като следях пролактин и тсх, не само нетърпението бе при мен.

И да кажа,че както имахме едно спокойно бебешорче, така стана доста дива кака, която се чуди от къде да падне и все сама да се справи, хаха

# 298
Моето мнение е,че щеше да покаже
Съжалявам ако не е вашият опит

Аз също не чакам на 14ти ден, нямам това търпение.
При мен трябва да проверя кой ден бе полож. тест, кръвен пуснах, но трябваше т.като следях пролактин и тсх, не само нетърпението бе при мен.

И да кажа,че както имахме едно спокойно бебешорче, така стана доста дива кака, която се чуди от къде да падне и все сама да се справи, хаха

Оо и аз смятам,че си е верен резултата,но на 14 ден ще пусна,колкото да знам,че съм го направила.Няма значение де....каквото такова,важното е да продължаваме напред.🙏
Иначе и нашето момче ми спира тока всяка секунда,сега е в период никъде без мен,изпада в истерия ако мръдна някъде 😁...та си ходим и в банята двамата и така,ама такива са сладури,че ❤

Късмет на всички!!! 🍀

# 299
Здравейте, момичета!

Като двойка дали сте  замразявали сперматозоиди?
Ще се радвам да споделите опит и информация за самата процедура.
Каква е успеваемостта след това?
За колко опита е достатъчен материала и задължително ли е да се направят процедурите в болницата, след като се замрази и съхранява там?

Благодаря и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт