Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 290
  • 894
  •   1
Отговори
# 765
На 02.03 (неделя) ходих и работеше, но не знам дали не е било нещо извънредно.

# 766
# 767
Момичета някоя от вас ходила ли е на акупунктура във Варна, и ако да къде ?

# 768
Момичета някоя от вас ходила ли е на акупунктура във Варна, и ако да къде ?

Здравейте, лично аз не съм, но съм чувала добри отзиви за китайския център Dinasty.

# 769
Здравейте! Въпрос към момичетата, кандидатствали към общинския фонд за асистирана репродукция. Подали сме документи от ноември и постоянно проверявам сайта на общинския съвет, следя всичките им заседания, но май не са заседавали по темата скоро. Ако не ме лъже паметта, последното обсъждане на темата беше декември 2024 и одобриха хора, кандидатствали до август 2024. Уж до края на март трябваше да заседават, но пак си правят оглушки май. Някой кандидатствал след октомври 2024 да има решение случайно? Или да знае нещо по въпроса?
Благодаря предварително!

# 770
Здравей,
ние сме кандидатствали края на януари, но все още няма развитие. Не се е гледало от комисията по здравеопазване. Последното им заседание беше на 07.04, до вчера нямаше пуснат протокол, но в дневния ред не беше предвидено да се разглежда. Чакаме...

Здравейте! Въпрос към момичетата, кандидатствали към общинския фонд за асистирана репродукция. Подали сме документи от ноември и постоянно проверявам сайта на общинския съвет, следя всичките им заседания, но май не са заседавали по темата скоро. Ако не ме лъже паметта, последното обсъждане на темата беше декември 2024 и одобриха хора, кандидатствали до август 2024. Уж до края на март трябваше да заседават, но пак си правят оглушки май. Някой кандидатствал след октомври 2024 да има решение случайно? Или да знае нещо по въпроса?
Благодаря предварително!

# 771
Здравейте, момичета. Записвам се с трета неуспешна инсеминация. Ще направим този месец и 4-тата и виждам, че отиваме към инвитро, но вече съм го приела. Има ли и други, които ще правят 4-та инсеминация?

# 772
Здравейте, момичета. Записвам се с трета неуспешна инсеминация. Ще направим този месец и 4-тата и виждам, че отиваме към инвитро, но вече съм го приела. Има ли и други, които ще правят 4-та инсеминация?

Със стимулация ли бяха и трите инсе?

# 773
Само при втората имах стимулация, но смятам да говоря и при тази последната да имам. Ще видим доктора какво ще каже.

# 774
Само при втората имах стимулация, но смятам да говоря и при тази последната да имам. Ще видим доктора какво ще каже.

С какво ви стимулираха при втората?
На мен ми бяха назначили терапия 5дни летрозол. Като прочетох листовката леко се стъписах, но за толкова кратко няма проблем.

# 775
Лично аз съм се отказала да чета листовки на нещата, които ми изписват хаха. Стигнах до заключението, че всичко е било изобретено в различно направление, но по някаква причина влияе благоприятно на други показатели.
Не се плашете от летрозола, пих го около 7 месеца и абсолютно никаква странична реакция нямах, освен овулацията навреме. Този месец вече го спрях и веднага се измести 20+ ден..

На мен ми бяха назначили терапия 5дни летрозол. Като прочетох листовката леко се стъписах, но за толкова кратко няма проблем.

# 776
С Летрозол бях стимулирана 2-рата ми инсеминация от 4-ти ден и пих 5 дена по 2 хапчета вечер. Образувах 3 фоликула, но не се пукнаха и 3-те, но тогава бях при Д-р Анжел.  От 3-тата ми инсеминация  съм при доцента по мое желание и той предпочете тогава да нямам стимулация. Сега ми предложи да ме стимулира и той с Летрозол - чела съм че е по щадящо лекарството и не изчерпва яйчниковия резерв. Пия от 2-ри ден пак за пет дена по 1 хапче. Аз искам да попитам дали са ви били таймираща инжекция и само с Летрозол ли са ви стимулирали? Аз само с летрозол, но нямах предния път таймираща инжекция.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 20:38 от Ivito90

# 777
Първото ми инсе оставиха тялото ми само да си свърши работата, а последващите три бях с инжекция. Лично аз не усетих нищо различно или някакъв страничен ефект.

С Летрозол бях стимулирана 2-рата ми инсеминация от 4-ти ден и пих 5 дена по 2 хапчета вечер. Образувах 3 фоликула, но не се пукнаха и 3-те, но тогава бях при Д-р Анжел.  От 3-тата ми инсеминация  съм при доцента по мое желание и той предпочете тогава да нямам стимулация. Сега ми предложи да ме стимулира и той с Летрозол - чела съм че е по щадящо лекарството и не изчерпва яйчниковия резерв. Пия от 2-ри ден пак за пет дена по 1 хапче. Аз искам да попитам дали са ви били таймираща инжекция и само с Летрозол ли са ви стимулирали? Аз само с летрозол, но нямах предния път таймираща инжекция.

# 778
Beni98 на теб ти слагаха таймираща инжекция, защото не се пукаха сами фоликулите ли? При кого беше ти?

# 779
При мен първите двете инсеминации бяха стимулирани с летрозол без инжекция овитрел, но на третата инсеминация отново с летрозол след процедурата ми биха овитрел за да са сигурни че ще се спукат двата фоликула които се бяха образували

Общи условия

Активация на акаунт