Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 164
  • 894
  •   1
Отговори
# 885
Моята стимулация беше при доктор К. Александров. Спомням си, че цикълът ми дойде на 01,01 и на 03,01 бях на преглед. Дадоха ми инжекции и схема как да си ги поставям. На 15,01 ми беше пункцията, премина леко, поставиха ми упойка и реално заспах и се събудих, когато всичко приключи. На 20,01 ми беше трансферът и на 03,02 видях положителен тест. Общо взето е това. Няма нищо страшно или сложно, винаги може да се обадиш и попиташ, ако имаш въпроси.

# 886
Моята стимулация беше при доктор К. Александров. Спомням си, че цикълът ми дойде на 01,01 и на 03,01 бях на преглед. Дадоха ми инжекции и схема как да си ги поставям. На 15,01 ми беше пункцията, премина леко, поставиха ми упойка и реално заспах и се събудих, когато всичко приключи. На 20,01 ми беше трансферът и на 03,02 видях положителен тест. Общо взето е това. Няма нищо страшно или сложно, винаги може да се обадиш и попиташ, ако имаш въпроси.
Пагане, много благодаря за споделеното! Страхотно е, че си успяла от първи опит в центъра. Нека всички видим двете чертички колкото се може по-скоро! 🍀🤞🏼

# 887
Привет отново, момичета! Исках да помоля някоя от Вас, преминала през стимулация за ин витро, да сподели, ако е удобно, как протича? Предстои ми след одобрение от фонда и т.к. ще ми е за пръв път, искам да съм максимално подготвена (с идеята, разбира се, че прие всяка една процедурата е индивидуална). Благодаря Ви! 💜

И на мен това ми предстои, чакаме одобрение от фонда, казаха че средата на юли ще разберем дали сме одобрени. И вие ли сте за тогава? ❤

# 888
Ginmybrain, нашите документи тепърва идната седмица ще ги пускат мисля, така че вероятно ще изтървем едно заседание докато ги входират и разгледат. При кого ще правите ин витро, ако е удобно да попитам? Ние сме при доцента. 😊

# 889
Ginmybrain, нашите документи тепърва идната седмица ще ги пускат мисля, така че вероятно ще изтървем едно заседание докато ги входират и разгледат. При кого ще правите ин витро, ако е удобно да попитам? Ние сме при доцента. 😊

Попринцип съм при др Анжел, при нея правих и 4те инсеминации, иска ми се и тя да ми е на инвитрото обаче от групата разбрах, че е бременна и малко се притесних, че може би няма да е тя ☹

# 890
Преди две седмици, когато беше и моята последна неуспешна инсеминация преди да подадем документи, я видях все още да преглежда, действително е бременна, но нямам идея кога смята да излезе в болничен.

# 891
Привет отново, момичета! Исках да помоля някоя от Вас, преминала през стимулация за ин витро, да сподели, ако е удобно, как протича? Предстои ми след одобрение от фонда и т.к. ще ми е за пръв път, искам да съм максимално подготвена (с идеята, разбира се, че прие всяка една процедурата е индивидуална). Благодаря Ви! 💜

И на мен това ми предстои, чакаме одобрение от фонда, казаха че средата на юли ще разберем дали сме одобрени. И вие ли сте за тогава? ❤

Вие кога подадохте документите?

# 892
Здравейте, има ли някой, който си очаква заповедта към края на този месец и след това да стартира инвитро? Ще се радвам да комуникираме и поне ще знам, че няма да съм само аз.

# 893
Вие кога подадохте документите?
[/quote]

На 2 юни Simple Smile

# 894
  • Столицата на "Второто българско царство"
Заповядайте в новата тема! 🙏🫶🙏
https://m.bg-mamma.com/?topic=1785849.new#new

Общи условия

Активация на акаунт