Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 59 671
  • 790
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да кажа как минава и дали боли, защото моята беше с упойка. Но не прави грешката, която направих аз - отидох с абсолютно празен пикочен мехур. Мисля, че затова д-ра не успя да вземе материал и се наложи да е с упойка. При мен го има и това, че съм с крив канал и обърната матка, та може би и това е допринесло. Blush Иначе аз бях чела тук в темата съвет 30-тина минути преди това да пийна един Аулин и се бях подготвила в това отношение.

# 61
На мен скоро ми правиха биобсия, болката е съвсем поносима без нищо. Доктор Цветков после ми препоръча но шпа. Честно казано имах нужда. След предната нямах. Според мен зависи и от това колко си спокоен в същия ден.

Боби 🍀🍀🍀

# 62
Да, биопсията не е най-приятна, но д-р Кайрякова е много мила, а и самата процедура е кратка. Добра идея е за аулина преди това😀.
Боби, харесвам тези сърчица ❤, как си ти?

# 63
Боби, харесвам тези сърчица ❤, как си ти?
Благодаря, че питаш, Lucy. HugВъзстановявам се лека полека, гледам да не мисля за това, което преживях и вече кроя нови планове. Няма как, падането духом няма да ми помогне. Blush
Докато чакам за коментар трябва да си изясня как продължавам.
Сънче, благодаря за детелинките, но за съжаление при мен нещата отново приключиха зле. Следващият път ще е моят. Heart

# 64
Сърдечно благодаря за насоките на всички. Ще имам предвид съветите ви!

# 65
О, Боби! Не мога да повярвам! Прегръщам те, ако имаш нужда от каквото и да е - на линия съм😘

# 66
Момичета, честит празник! Нека има вяра, надежда и любов за всяка една от нас! 🙏🍀❤
И един страничен въпрос-защо някои момичета са толкова зле настроени срещу болница Надежда? Чак ми е странно това отношение…, чувствам се сякаш трябва да се обяснявам.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 20:58 от LucytheRock

# 67
Хейт и лоши хора. Но лоша реклама няма. Явно се цели рекламирането на други клиники, които са си платили за всичко това.

# 68
Абсолютно съм съгласна, но че и някой от лекарите го правят също.
Докнор Персенска кара пациентите си да ходат в Здравето. И хората се настройват жестоко.
Хейт и лоши хора. Но лоша реклама няма. Явно се цели рекламирането на други клиники, които са си платили за всичко това.

# 69
Какво е това Здравето, клиника ли?

Докнор Персенска кара пациентите си да ходат в Здравето. И хората се настройват жестоко.

# 70
Точно така. Там работят неини роднини.
Полип хайде в здравето.
Еднометриоза не било нищо Sad лично на мен го е казвала Sad

# 71
Полип хайде в здравето.

И аз се чудех, каква е тази практика. Първо ме насочи за лапароскопия при др. Персенски в болница "Лозенец", отивам на контролен преглед след операцията, айде полип и миомен възел, следва хистероскопия пак при др. Персенски.

# 72
А аз се чудех защо едно момиче.във фейса пишеше че уж говорила с Персенска че ще й прави хистеро, пък следващия път й казала че ще я прати при друг лекар... това ми се струва като некоректна практика от нейна страна...

# 73
Точно
Плюе срещу болницата в която работи а да не говоря как плюе срещу акушери и останалите доктори....
Полип хайде в здравето.

И аз се чудех, каква е тази практика. Първо ме насочи за лапароскопия при др. Персенски в болница "Лозенец", отивам на контролен преглед след операцията, айде полип и миомен възел, следва хистероскопия пак при др. Персенски.

# 74
Ясно, интригите са навсякъде…
Точно
Плюе срещу болницата в която работи а да не говоря как плюе срещу акушери и останалите доктори....
Полип хайде в здравето.

Общи условия

Активация на акаунт