Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 60 878
  • 790
  •   1
Отговори
# 195
На спонтанен цикъл никога не съм пила К-вит. Там бодят 1-2 фоликула, няма да получите кръвотечение.

# 196
последния път като пих вит К1 - мисля че ми бяха изписали за 2 дни, 3 пъти по 30 капки

имах 3 фоликула (след стимулация), но това, че бяха малко като бройка не ми спести кървенето след това Flushed

ама кой знае, може би при хората без стимулация няма кървене или зависи от лекарят който прави процедурата

добрата новина е, че това кървене беше само един ден при мен, на следващия бях ок

# 197
Аз също съм на спонтанен цикъл, на мен ми предписаха К1 2 дни х 3 пъти на ден х 30 капки. Технически - ми се паднаха 4 приема на 30 капки преди пункцията. Почти нямах кървене след нея.

# 198
Аз бях с 9 фоликула, не съм имала никакво кървене. Отделно имам достатъчно пункции в други клиники без Ка Вит и кървене Simple Smile

# 199
При последната ми пункция имах 35Я, хиперстимулация, но бях забравила да пия Ка Вит 🤣 Не съм имала проблем. Кървенето спря същия ден.

# 200
Kactus ти си герой с 35 Я
Колко са оплодиха?

# 201
Kactus ти си герой с 35 Я
Колко са оплодиха?
От тях 23 бяха годни и се оплодиха 13.

# 202
Здравейте,момичета! Бях ви писала преди дни относно изследвания от доц.Русев и че ще говоря с Тихомирова. Първо с пренебрежение прие терапията от доцента.Но после като предложих да види какви изследвания съм пускала - пожела да ги види - дали ги е приела или не ,не коментира. Simple Smile
Имам при нея 3 неуспешни трансфера. Исках да предложи нещо какво да сторим за да имаме успех. Отг й беше "смесен трансфер, само това не сме правили" . После каза как ние не сме длъжни да сме при нея,можем да сменим доктора ,дори и болницата - не ми направо добро впечатление това изказване.

Да не говорим,че незнайно защо тя не видя Имплатационната биопсия,пускана и правена от нея миналата година. А аз съм я плащала (в приложението).
Което ми изяснява защо все като питам за нея се сменя въпроса.. това направо ме ядоса!
Защото вчера обяснява как бил важен имплатационния прозорец. Аз отивам на 8ми ден с Ф пред спукване, на 9ти ден -спукан. И трансферите са ми все на 15ти ден,на 5 дневен ембрион..аз довчера вярвах,че е спрямо въпросната биопсия.Докато не видях ,че не я намери в досието ми + 5 пъти каза,че не е пускана. А аз имам документ за плащане,че е пускана. И си го спомням ,в 1 ден ми взеха и 3те биопсии Simple Smile
Дълго стана,оплаках се Simple Smile
Оставам на кръстопът да продължавам ли с нея или смяна на доктор или болницата.
Нашия проблем е: липса на имплантация.
Ако някоя има подобен случай,ще се радвам да сподели -може и на лично.

# 203
Ама че ситуация. Щом си плащала, а няма резултати в досието - да ти направи нова без пари! Не че няма да имаш допълнителни разходи и чакане, но поне да стане ясно.

# 204
Здравейте, колко се чака при Стаменов ,за коментар след неуспешен трансфер?

# 205
Изследването за имплатационен прозорец не важи вечно, а едва няколко месеца, така или иначе трябва ново.

# 206
Mandaria, и аз очаквах подобно предложение,но уви не беше предложено или намекнато. Сега как да си направя втора Импо, и да им повярвам,че ще има черно на бяло резултат?

# 207
О, със сигурност е добре да се повтори. Но пък да твърди доктора, че не е правено и няма резултати, а е платено, е меко казано неприемливо.

# 208
Здравейте, колко се чака при Стаменов ,за коментар след неуспешен трансфер?

Моя неуспешен трансфер беше през август и още чакам. Като съм говорила с други момичета, които са при него казват 3-4 месеца. Когато все пак звъннах да попитам в Надежда, казаха “чака се доста, имайте търпение”….

# 209
Mandariq да беше само това. Вчера говорейки за биопсии,ми се каза,че последната ми Имунологична биопсия не била на 100% наред.
Веднага изкарах документа,който имам оттях и на него пише,че всичко е Наред.
И какво да видя...нейния е във вид на таблица ,а моят е като от микробиология (знаете като текст).😡 обяснение - нямаше.
За първи път си тръгнах с липса на доверие към лекар и с разочарование.
Проблемът е,че имаме 1 замразен ембрион при тях + 2 епруветки еякулат замразен.
Ембриона,разбира се зискат да го тестват преди да върнат. А за инсе - ми се отказа (исках за да не губим материала,и да не правя поредна стимулация).
След тези 2 разминавания (биопсиите) ,ми се загуби доверието. И как да продължа, с Тихомирова,като нямам 100% доверие?! Sad

Извинявайте ,че ви занимавам с моите болежки Sad с такова желание и вяра започнах в болницата и близо 2г по-късно,ми сринаха доверието към тях Sad

Общи условия

Активация на акаунт