Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 60 882
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
Да, мога да остана в София за седмица-две. Значи добре замразяват яйцеклетките, да не се притеснявам. А задължително ли е с упойка?

# 226
Да, мога да остана в София за седмица-две. Значи добре замразяват яйцеклетките, да не се притеснявам. А задължително ли е с упойка?

Здравейте, може и без упойка, ако Вие дискутирате с лекаря и сте на естествен цикъл. Успех!

# 227
Devilche, как си? Мина ли процедурата?
Мина тя,но не разбрах кой я е правил. Стаменов мина,както винаги след пункциите и ми наговори неща,които май не се отнасяха за мен,и по това подразбирам,че не е бил той човъркащия ме.
Уж за абразио на цервикален канал и биопсия влезнах,а кървях доста(още даже,но леко) и ме боли матката🙄

# 228
Момичета, аз пак с моята дилема. Звънях пак да питам за резултати от тази имунологична биопсия при Стаменов и ми казаха да чакам смс с разчитане от доктора. Смс-а щял да е с указание кога да отида на преглед или какво да правя, но имало голямо закъснение при него . Общо взето да чакам.  Но ме пршиеснява това, че досега все звънят по телефона, а сега да чакам смс от Стаменов ми се вижда чак невъзможно.. 3та седмица мина и съм на път да се побъркам . При вас така ли беше?

# 229
Пускат през компютър стандарти смс
Момичета, аз пак с моята дилема. Звънях пак да питам за резултати от тази имунологична биопсия при Стаменов и ми казаха да чакам смс с разчитане от доктора. Смс-а щял да е с указание кога да отида на преглед или какво да правя, но имало голямо закъснение при него . Общо взето да чакам.  Но ме пршиеснява това, че досега все звънят по телефона, а сега да чакам смс от Стаменов ми се вижда чак невъзможно.. 3та седмица мина и съм на път да се побъркам . При вас така ли беше?

# 230
Мина тя,но не разбрах кой я е правил. Стаменов мина,както винаги след пункциите и ми наговори неща,които май не се отнасяха за мен,и по това подразбирам,че не е бил той човъркащия ме.
Уж за абразио на цервикален канал и биопсия влезнах,а кървях доста(още даже,но леко) и ме боли матката🙄
И на мен в края на Август ми прави още една биопсия по време на хистеро и също си кървях доста. Болка имаше като при цикъл, но до следващия ден отшумя.
Стискам палци за добър резултат🤗

Infinity7, не виждаш ли в приложението дали не е излезнала? Аз там гледам и като видя, че има резултат звъня в манипулационната и на сутринта я коментират с доктора и веднага ми връщат коментар с смс. Не съм чакала така.

# 231
Аз съм правила 2-3 биопсии последните месеци и те не излизат в приложението. След последната получих смс с резултат и коментар, и насоки да звънна в манипулационната за час за следващо проследяване или според зависи от резултата. Но наистина около 2-3 седмици минаха до тогава.
И на мен в края на Август ми прави още една биопсия по време на хистеро и също си кървях доста. Болка имаше като при цикъл, но до следващия ден отшумя.
Стискам палци за добър резултат🤗

Infinity7, не виждаш ли в приложението дали не е излезнала? Аз там гледам и като видя, че има резултат звъня в манипулационната и на сутринта я коментират с доктора и веднага ми връщат коментар с смс. Не съм чакала така.

# 232
Нямам качени резултати в приложението. Аз биопсията я правих на 23.09, което са си 3 седмици от тогава. 2 пъти звънях, но явно доктора е зает и не си дават зор

# 233
Жълтурчо, твоето е микробиология, а биопсия е друго, а резултата се получава на документ само при заявяване за разчитане.

# 234
Жълтурчо, твоето е микробиология, а биопсия е друго, а резултата се получава на документ само при заявяване за разчитане.
Жълтурчо също има биопсия. Аз имам няколко правени. Микробиологичната и вирусологичната биопсии излизат в приложението, а имунологичната и за имплантационен прозорец не. Тях ги дават на хартия само при заявяване. На мен лично след около 10на дни ми се обадиха за имунологичната и ми казаха резултата. За имплантационен прозорец, репрото ми обясни при прегледа. Да подчертая, че взимането на секрет за микробиология и микробиологичната биопсия са две различни неща! Просто аз имам правени всички възможни изследвания и съм наясно за съжаление 😁

# 235

Асе, виж, какво пише на изследван материал- Ендометриална биопсия. Мога и още снимки да приложа и от други.
Няма значение де, явно както Кактусче казва, качват едни, други не.

# 236
Моята имунологична също я няма в системата. Получих си коментар на преглед при старт за подготовка на трансфер. Беше месец по-късно от планираното.

# 237
Преди месец ми правиха имунологична биопсия и такава за имплантационен прозорец-и двата резултата не са ми ги качвали в приложението-разбрах ги при преглед.Иначе ги бях заявила за разчитане-първата ми я дадоха на информация,втората все още не

# 238
Момичета, някоя от вас знае ли за колко дни/седмици излиза резултат от генетично изследване на абортивен материал? Абразиото ми беше на 14.09.2022 г. И на мен на регистратура ми казаха, че ще получа sms. На 18.10. съм на коментар, а съобщение все още нямам. Thinking

# 239
Не мога да го разбера това "разчитане" на биопсията, което се заявява... То реално не пише нищо съществено или разбираемо за пациента - например: не показва съществени отклонения, запазен NK клетъчен dim = 0,41. Какво се разбира от това изследване, което не е и евтино в съчетание с ИМПО.. Много неясни неща има и реално не може човек да прецени какво му е състоянието, а ако си искаш досието, за да видиш какво ти е правено - абсурд.. Само аз ли се чувствам малко във въздуха и все едно по течението.. Confused

Общи условия

Активация на акаунт