Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 62 080
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета. Трябва да правя имунологична биопсия, само че усещам че Ц ще дойде тези дни. Доколкото знам трябва да следим овулацията, но с тези почивни дни на репродуктивните, няма как. Знаете ли дали ще има дежурен АГ специалист евентуално?
На кой ден от ову се прави биосията?

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 17:27 от bu2020

# 661
Здравейте, момичета. Трябва да правя имунологична биопсия, само че усещам че Ц ще дойде тези дни. Доколкото знам трябва да следим овулацията, но с тези почивни дни на репродуктивните, няма как. Знаете ли дали ще има дежурен АГ специалист евентуално?
На кой ден от ову се прави биосията?

На 5-ти ден след доказана овулация. Дано успееш да се вмъкнеш.

# 662
Здравейте,

Предстои ми избор на лекар за ЖК.
Моля споделете мнение за лекари, от които сте доволни.
Благодаря предварително

# 663
  • Пловдив
Здравейте,

Благодаря предварително
Аз бих Ви посъветвала първо да проверите кои лекари могат да поемат нови пациенти.

# 664
  • На изток от Ада
Аз кървя от 20 12 явно 2 цикъл , на 09 12 ми беше хистероскопията. ... и цистит имам . Пу много неприятно всичко.

# 665
Момичета, след промивки дали е нормално да имам кръвенисто зацапване?

# 666
Здравейте,

Благодаря предварително
Аз се записах тази седмица за края на януари (малко бързам като теле пред железница Grinning). На едно листче ми написаха лекарите, които са свободни за тези дни и си избрах от тях. Колкото по-рано си запишете, толкова по-голям избор ще имате.

# 667
Момичета,
Във вторник ми инжектираха депакин в матката. От тогава до сега имам ужасно главоболие и високо кръвно.
Имате ли такива оплаквания и вие?

# 668
При мен имаше първите два дни леки болки и няколко дни кървене. Ние го съчетахме с пункцията.Аз така и не попитах доктора, каква му целта на тоя депакин😃

# 669
Април т.г. ми го съчета с пункцията и при мен, заради лека аденомиоза,но сега се видя,че няма резултат и ми го инжектира само него,но главоболието не минава и от парацетамол,а всички др хапчета съвсем ще ми вдигнат кръвното 🥴 изобщо не ми е до празници 😰

# 670
Моя позната пие Депакин от 2г. след тежка операция вследствие на мозъчна аневризма. Това я поддържа и предпазва от епилептични припадъци и други мозъчни увреждания.
Нормално е да има главоболие след Депакина,дори и да е само 1 инжекция.

Април т.г. ми го съчета с пункцията и при мен, заради лека аденомиоза,но сега се видя,че няма резултат и ми го инжектира само него,но главоболието не минава и от парацетамол,а всички др хапчета съвсем ще ми вдигнат кръвното 🥴 изобщо не ми е до празници 😰

# 671
Aniem,
И аз предполагам,че е от депакина,но е доста силно и продължително вече това главоболие 🥴

# 672
Консултирайте се с някой,ако Ви притеснява.
Може и с невролог,защото по принцип главно те изписват Депакин.
Мога да попитам една приятелка невроложка,но така от разстояние не е много удачно,по-добре да се консултирате с лекарите,които са Ви го приложили.

Aniem,
И аз предполагам,че е от депакина,но е доста силно и продължително вече това главоболие 🥴

# 673
  • Благоевград
Здравейте! Някой има ли информация дали клинична лаборатория ще работи на 27.12.2022 г.?

# 674
  • София
Aniem,
главоболието е от високото кръвно най-вероятно.
За него може да се посъветваш с лекар как да го свалиш. Докато е високо главоболието не минава от други хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт