Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 143
  • 345
  •   1
Отговори
# 285
А ти чул ли си от жена да каже, че си търси лош човек, с пороци и да не й дреме за нея?
Пак казвам, това, което те привлича и впечатлява не зависи от теб. Само през годините и опита можеш да повлияеш поне върху това да не влизаш в такива отношения. Но директно да променяш това, което те привлича, не. Такива супер сили никой няма.

SeaHorse, явно е ново за теб, че влюбването те кара да игнорираш много неща. Не че не ги виждаш, игнорираш ги, защото нещо друго е по-силно в този момент. После вече почват темите във форума, когато влюбването започва да отслабва, но не достатъчно, за да си хванат пътя директно.

# 286
  • СИ
А ти чул ли си от жена да каже, че си търси лош човек, с пороци и да не й дреме за нея?
Пак казвам, това, което те привлича и впечатлява не зависи от теб. Само през годините и опита можеш да повлияеш поне върху това да не влизаш в такива отношения. Но директно да променяш това, което те привлича, не. Такива супер сили никой няма.

Естествено, че няма да чуя. Винаги първо трябва да има добри намерения и вълшебни очаквания.

# 287
Не съм чул, ама като подбора е из между всички кандидати най калпавия, кво да си помисли човек?
Или пък примерно някъв не заинтересован (както в настоящия случай или другата тема в момента) или пък такъв, дето я няма за нищо, обаче се наливат колосални усилия във връзката, докато след това мъже с нормално отношение не предизвикват силни емоции?
Просто е обяснението, несигурността поражда силна тръпка, докато обратното скука.

# 288
Да, и те са съвсем истински намерения и вълшебни очаквания, защото наистина това искат. Освен, ако не са мазохисти, които умишлено търсят някой да ги тормози. Бих го нарекла лош избор, но не защото има конспирация срещу добрите мъже. Joy Влюбването прави и прасетата да изглеждат добри в очите на влюбената.

Но пак казвам, щом ви успокоява, повтаряйте си думичките, че сте неоценени. По-вероятно е просто да не е имало привличане, и причина да бъдете оценявани и разглеждани. Едва ли някоя е положила каквито и да е усилия да ви опознава и оценява преди да ви отхвърли.

# 289
Съгласна съм с тезата за привличането, но не и с това, че е по-силно от здравия разум. Имам пред себе си хора и от двата пола, които не са толкова сляпо влюбени, колкото изпаднали в опиянение от имиджа на сляпо влюбени и силно си вярват. Отделно има и една порода, по-често мъже, дето хвърчат от цвят на цвят и като им писне (което се случва бързо), се сещат, че са нещастно, несподелено и непрежалимо влюбени от години в друга и настоящите отношения по-добре да ги прекратим, съжалявам. В смисъл, и аз съм нещастно, несподелено и непрежалимо влюбена в друг от години и знам колко е гадно, затова не започвам връзки, които знам, че няма да изтраят. А тези просто си намират оправдание за промискуитета.

# 290
Има и жени, които търсят и подбират "мъже под чехъл" 😆Не им е зле, поне тези, които аз познавам🤷‍♀️

# 291
  • Швейцария
Аз съм от тези жени. Скучен, мухльо, неоправен, чехльо и т.н. За другите. Ама за мен си е супер. Гледа ме като принцеса, не ходи по фусти, не пие, не пуши и най-вече много ме обича. И аз си го обичам и си го гледкам. Кръжа около него като пумпал. И не го давам за разните му "интересни" мъже. Боли ме главата от тях.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 11:42 от JennyBG

# 292
E, сивото е цвят на баланса и не всекиму приляга. Айде, да не се тикаме всички в тази ….хм… безцветна рамка.😀

# 293
Ами картината в рамката всеки си рисува сам.

# 294
Ами хубаво е и жените да се разберат със себе си какво искат. Половината теми тук са, защото някой не си е отделил и 5 минути време да разбере на какъв етап е от живота си и от какво има нужда.
Тъп бизнес е да се отдадеш на първичните си нагони и после да градиш нещо стабилно. Добрите момчета са за цял живот. Лошите са за кеф, за рибаунд или запълване на време. Ама някои гледам ги мързи да си дадат време да потърсят или изчакат качествената стока и се правят на магьосници - “той ще се промени, той ще се оправи, как да го излекувам от комара”.

# 295
  • Швейцария
Който иска, да се слага в цветните рамки. Само че да не забравя, че безплатен обяд няма.

# 296
Любимите митове и легенди на мъжете - жените стоят сами, защото отхвърлят стойностни мъже, или жените си падат по свине, докато принцовете стоят във friend зоната.

Its ok, с нещо трябва да се успокоявате, когато ви отхвърлят.  
Фактът, че преди да го вземе жената Х и да е доволна, един мъж обикновено е отхвърлен от няколко жени, как си го обясняваш? Smirk
И влиза в категорията "Ах, всички стойностни вече са ги взели, уви!!!"

# 297
Много ми е любимо, че взетите са до един стойностни Trollface

# 298
Жените също ги отхвърлят, и те също си имат техните обяснения, които ги карат да се чувстват добре за себе си.

Знам едно със сигурност - никога не съм била отхвърлена след разговори, срещи, опознаване и време прекарано с мен.
Или е било директно - т.е. няма привличане (и няма причина някой да ме опознава и оценява), или просто нещата започват да се случват и да се интересуват от мен. Няма средно положение.

Просто тия глупости "аз какъв съм хубав и добър, пък те не ме искат, защото харесват лоши хора", няма смисъл от тях, защото никой реално не се е поинтерувал кой си и какъв си, не те знаят добър ли си, успешен ли си, умен ли си, тъп ли си... Това е масовият случай.

# 299
  • София
Е защо пък? Отивате на първа среща, не се харесвате (единия или другия, все тая) и кой откъде е. Пак казвам - въобще не деля по пол. Всеки човек на всяка възраст си има нещо на сърце и наум и ако кликне другото парче, кликне. Ако не - просто не.

Общи условия

Активация на акаунт