Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 144
  • 345
  •   1
Отговори
# 270
На нас жените не ни харесва да ни е скучно. Да имаме лоялен и мил мъж до себе си, тъпо е скучно е. Друго е да си имаме някой женкар край нас, ако може да е по-млад, бурен и неверен.
До колкото схващам това е по-скоро някакво увлечение и авторката си обича мъжа си.
Запитай се дали си струва заради едно увлечение с някакъв младок да си разбиеш брака?
До колкото разбирам е увлечение... ако не я хванат супер, ами ако я хванат?

# 271
Душата си давам за скучен живот с добър мъж. Пък то - нерви и льохмани.

# 272
  • Paris, France
Аз па съм флюбена в съседа от 1 етаж! Има кученце и онзи ден ме заговори за моето кученце и къде му правя прическата. Дали да не му метна белешка с телефона ми? Ах ох.

Аз пък се флюбих ф куценцето на съседа от третия етаж. Нямам куценце, та да се заговорим. Всеки иска туй, дет си няма май.

Дай му направо телефона на салона за прическата 🤩! Кво щи дрънка на твоя? И никаква билешка! По мейла пращаш. В 21ви век сме, хей 🥵.

# 273

Кой каквото си няма. Имах позната, която се разведе с такъв мил и добър, за да се хване с един 20 години по-млад от нея, заради "тръпката". След като я разори и я остави почти пред банкрут я заряза и се хвана с жена на неговата възраст.
Като я попитах какво толкоз му беше харесала на младока отговаряше с "тръпката".
Мисля си, че и жените превъртаме както мъжете в една определена възраст, за това и авторката пуска темата защото хем сърби хем боли. Ако не ги хванат чудесно, ами ако ги хванат?
Изглежда съвсем ясно разбира, че едно подобно увлечение може да й разбие брака... за това е и пусната темата.
Аз лично не бих рискувала, но ако си го е навила на пръста... поне да внимава.
А въпросният май нещо хал хабер си няма, че тя го харесва. Да не остане от два стола на земята - пича просто да е любезен, а тя да се вкарва във филми.

# 274
  • Швейцария
Както се казва каквото сам си направиш цяло село не може да ти го направи.

# 275
Според мен, сивото ежедневие е виновно. Няма романтика, няма фойерверки. И душата започва да иска нещо различно. И първият срещнат минувач го отнася.
-Здравей, Маро!
-Ох пък ти, Иване, с две думи ме нави!

# 276
Според мен това, което държи хората заедно, изчезва с времето, но те не искат да го признаят, страх ги е от провал при решителна крачка или имат някаква изгода да не се разделят. Чели сме ги и тука такива.

# 277
  • СИ

Само така си мислиш. Ако го имаше такъв, щеше да му кажеш, че е дин льохман и нищо не става от него. Другите жени, какви мъже имат само! Ехе...! Пък той даже и един шамар не може да ти излющи като хората! Ми да...         Smile

# 278
Конче, всичко хубаво, само тоя пусти шамар не знам отде го измисли.

# 279
Любимите митове и легенди на мъжете - жените стоят сами, защото отхвърлят стойностни мъже, или жените си падат по свине, докато принцовете стоят във friend зоната.

Its ok, с нещо трябва да се успокоявате, когато ви отхвърлят. 

# 280
Защо да си сам означава винаги да си отхвърлен? Може и да е избор! 😉

# 281
  • СИ
Любимите митове и легенди на мъжете - жените стоят сами, защото отхвърлят стойностни мъже, или жените си падат по свине, докато принцовете стоят във friend зоната.

Its ok, с нещо трябва да се успокоявате, когато ви отхвърлят. 

Тц. Както и по-горе преповториха за пореден път, хората имат склонност да пренебрегват това, което е пред тях и някои неща с времето да започнат да ги мислят за природна даденост.

# 282
Говориш за неща, които дори не зависят от хората. Не и съзнателно.
Привличането между двама души е заложено, или не, още преди да знаеш каквото и да е за другият. Дали е принц/еса, или свиня разбираш по-късно.
И разбира се, охвърленият трябва да намери причина, че е отхвърлен, която не е в него, прекалено болезнено е. Затова - те харесват идиоти, а не мен. Най-лесно е.

# 283
Сега което си е така, е така. Многократно сме го виждали, особено при по малките момичета, падат си по лоши момчета, свалячи или с разни други пороци, или просто по такива, дето не им дреме за тях. Докато норманите мъже се смятат за скучни, мухали или просто не предизвикват интерес. На някои им идва акъла на време, на други изобщо не идва, на трети- късно, заедно с ремаркето.
Това не е оправдание, поне за мен, за други може и да е някво успокоение, но си е факт

# 284
  • СИ
Говориш за неща, които дори не зависят от хората. Не и съзнателно.
Привличането между двама души е заложено, или не, още преди да знаеш каквото и да е за другият. Дали е принц/еса, или свиня разбираш по-късно.
И разбира се, охвърленият трябва да намери причина, че е отхвърлен, която не е в него, прекалено болезнено е. Затова - те харесват идиоти, а не мен. Най-лесно е.

Нищо такова. Тук е препълнено с разкази, когато свинята се вижда още в началото. Има предостатъчно писано. Той бил наркоман, комарджия и прочие... Обаче много го обичала и той обещал, че повече няма да прави така. После сълзи и сополи. Или нещо от рода на: Ама аз му родих дете, той що ме бие още? Не знам къде ги търсиш причините. Едно е да се изчукаш с някой за проба, друго е да си избереш откровен олигофрен въпреки всички червени лампи светещи пред очите ти.

Общи условия

Активация на акаунт