Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 149
  • 345
  •   1
Отговори
# 315
  • СИ
Не винаги.
Бившият ми беше така - 15 години горкичкият, самотен, изоставен. Иска семейство, деца, абе на приказки е мъж-мечта, ама чувствата към бившата от първи курс му пречат. Абсолютно си вярва и на имиджа на жертва, и на сериозните намерения. Иначе е миличък, може да се каже грижовен, по критерии на форума и за мама, баба и кака е идеален. За жените - не чак толкова.

И ти... Колко години го обикаля, че ми стана интересно? Тоест, кога разбра, че бившата е незаобиколимо препятствие, а ти като следствие само шеташ и чистиш, а предложение няма?

# 316
И аз не го разбирам това с годините влюбеност в някакъв измислен идеализиран образ на някой, когото ти реално не познаваш. И само се затъва в някакви самозаблуди и мечти, а реалния живот си тече и тече..

# 317
Напомняш ми на един колега на родителите ми: не съм бе, не съм искал да пия по време на смяна, те другите ми наливаха. Или пък, студенти ми задават въпрос - защо хората се доверяват на шарлатани. Защото последните  отговарят на техни очаквания и те така избират, с различни мотиви, всеки за себе си.
Simple Smile

# 318
Мисля, че на по-младият ако му се занимаваше с теб, досега да го е направил. Напразно въздишаш по него и дори допускам, че от липса на тръпка се опитваш да си изфантазираш такава, където я няма. Онова въпросно напрежение може да е било най-нормално неудобство. Особено щом и в Инстаграм не те е последвал, значи дори не го интересуваш чак толкова. А иначе като твой клиент може би е нормално да се държи учтиво и да има интерес да ти свърши въпросната услуга, която си пожелала.
Не става много ясно какво искаш. Ако много държиш да си развалиш семейството, все ще се намери някой, ама струва ли си?

# 319
Не е трудно да повярваш на някой, който също си вярва, че иска нещо от връзката си.
Странно обаче как всичките му връзки се разпадат точно, когато дойде момента за следващите по-сериозни крачки? Все другите ли са виновни? Едва ли...

# 320
  • София
Къде ги тези слаби мъже без кореми в България... Всички друсат тумбаци и чашка Ц. Imp

Как къде?!? Висок съм 1,80 и съм 80 килограма. На 50 години. Нищо не ми виси. Хапвам и пийвам с леки ограничения. Леко да се похваля само.         Smile

То и българките не сме цвете за мирисане. Най-красивите жени сме били уж според народните поговорки, а сме предимно ниски и трътлести. Joy  От толкова много приятелки само две минават 1,70 и то с малко.

# 321
Каква връзка има височината с красотата? Thinking Аз съм 1,75. Бих предпочела да съм 1,70, ако можеше да избирам.

# 322
  • СИ
Къде ги тези слаби мъже без кореми в България... Всички друсат тумбаци и чашка Ц. Imp

Как къде?!? Висок съм 1,80 и съм 80 килограма. На 50 години. Нищо не ми виси. Хапвам и пийвам с леки ограничения. Леко да се похваля само.         Smile

То и българките не сме цвете за мирисане. Най-красивите жени сме били уж според народните поговорки, а сме предимно ниски и трътлести. Joy  От толкова много приятелки само две минават 1,70 и то с малко.

По-скоро си мисля, че едно е да си ниска, друго е да си трътлеста. Има и трътлести българки, не е като да няма. Но са много по-малко в сравнение с гъркини и туркини. Които освен трътлести са и мургави, че и мустакати.
Като за мъж 1,80 не е много сякаш. Може би е нещо средно. Но високи жени не ме привличат. Още по-малко такива люлеещи се на токове с които очевидно им е трудно да ходят. Върлини по 1,80-1,90 дори и да са красиви са лишени от всякакъв секасапил.
По-скоро си мисля, че за красотата в женското тяло е по-важна пропорционалността, отколкото височината. И съответно какво има в главата. Колкото и да е красива, като е тъпа... Ми не става.

# 323
По мои наблюдения даже по-ниските жени /около 160см/ са по-харесвани, отколкото манекенките над 175. Това, разбира се ако са с хубава фигура, щото ако е трътла няма значение дали е 150 трътла или 180 трътла, все си е трътла

# 324
Момент сега, аз не оспорвам правото на другия да ме прецени като [поредната] неподходяща за сериозните си намерения. Отричам да има право да ме вкарва в своя филм. Разликата е голяма.

Не е трудно да повярваш на някой, който също си вярва, че иска нещо от връзката си.
Именно. Всички си имаме минало. Някои избират да продължат - сами или с друг. Ама това менкане на гадженца и редовно сещане колко сме влюбени и как малко сме се пообъркали - я стига. Да четат Евгений Онегин.

Имам познат 185 см, харесва само жени на и над 180. Ръстът на жената му е направо фетиш, склонен е да пренебрегне друго, ако е супер висока.

# 325
Но високи жени не ме привличат. Още по-малко такива люлеещи се на токове с които очевидно им е трудно да ходят. Върлини по 1,80-1,90 дори и да са красиви са лишени от всякакъв секасапил.

Хубаво, и честно ли ще е някоя отговаряща на това описание жена, да ти каже, че само кучки и боклуци харесваш, затова не харесваш нея? Wink

# 326
  • Paris, France

Ниските и трътлести жени с големи задници, малко като Кардашиян, са доста харевани и рядко стари моми. Най-ниските ми съученички се ожениха и родиха първи. Доста мъже точат лиги по Кардашиян, че и милиарди направи от телесата си.

Има красиви българки, но не мисля, че сме красива нация (За жени). Французойки, етиопки, мароканки, италианки, украики, някои северни рускини ми харесват повече.

Българките от картините на Мърквичка са направо грозни, окръглени, мустакати лелки, без талия, с плоски дупета и остри носове.

Нарциса, взетите нестойностни не са нестойностни по принцип. С промяна на семейната динамика връзката се е променила. Пишеш, че някои седят ей така. Никой не седи в лоша връзка, не и в днешно време. 50% от браковете се разпадат, а сигурно 98%от връзките без брак.

# 327
Отговорен си, ако вече си напълно наясно как стоят нещата, и въпреки това не напускаш потъващият кораб, а се примиряваш и вярваш, че нещо ще се промени.
Докато ти мажат очите, къде осъзнато, къде не, нямаш много какво да направиш.

Както каза средната щерка (18), по адрес на свой съученик, по-точно поведението му - тва не е манипулация, защото знам, че ме манипулира и му се връзвам дотам, докъдето аз поискам, тоест не ме интересува какъв е или не е.
Wink

# 328
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Как се нарича тогава блокираната манипулация?

За мен си е манипулация, но неуспешна.

# 329
По скоро прецакване на тариката/ тарикатката. Любимото ми, между другото.

Общи условия

Активация на акаунт