Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 165
  • 345
  •   1
Отговори
# 90
Мога да потвърдя казаното от нарциса. На 25-30 можех да изкъртвам леглото, жената сериозно се притесняваше как ще и се отрази като заживеем заедно и имам достъп постоянно.
Сега почти на 40 пак блъскам здраво, ама не е като на 30.

# 91
Разбира се, че сексуалният пик при мъжете е 20-30/35. После не стават импотентни, а не са в пика си. Сексуален такъв.....

# 92
Сериозно ли сравняваме физически способности между мъже на 25-30, и такива на 40+?
С годините нищо не става по-добре, поне откъм физическият аспект. Нито при мъже, нито при жени.

# 93
  • Далечният изток
Предпочиташ да се засегнеш, вместо да разбереш какво говоря. Не съм аз тази, дето трябва да порасне.
Аз за какво да се засегна?! Не съм 45-годишен мъж....

Ама да блъскаш здраво ли означавало да си сексуален? Аааа добреее....

# 94
А, какво значи сексуален пик?

# 95
  • София
Всъщност като започне да отслабва самоконтролът с възрастта заради остаряването на мозъка, няма какво да действа като задръжки и похотливостта все повече излиза наяве. Тя не се е увеличила, стояла си е там, но вече няма много рационално какво да я спре.

# 96
Похотливостта да, но физическите възможности намаляват.

# 97
Той е с 10 години по-млад от вас. Няма как да създадете сериозна връзка. Този мъж става само за задоволяване на вашия сексуален нагон. Когато ме е свалял някой мъж по-млад от мене, винаги съм знаела, че той се интересува от мене само в сексуален аспект. Не съм имала дори илюзията да създам сериозна връзка с по-млад мъж от мене.

# 98
  • Далечният изток
И не могат да блъскат здраво, разбрахме.
Явно говорим за различни неща.

А, какво значи сексуален пик?
Не знам защо от сексуалност въпросът се извъртя към сексуален пик и физически възможности...

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 19:22 от AIDA_N

# 99
Пробвайте да правите две седмици секс всеки ден по три пъти с 25годишен и с 40годишен. И за да не се усъмни някой, че качеството на 'блъскането' е намаляло, нека жената да е по-активната. После може да пуснем една тема тук за споделяне на опит.
Между другото, мисля, че е крайно време да има и група за сексуални отношения тук.

# 100
  • Далечният изток
Всеки ден по три пъти, две седмици?! Оля се... И ние сме били 25-годишни...

# 101
Пробвайте да правите две седмици секс всеки ден по три пъти с 25годишен и с 40годишен. И за да не се усъмни някой, че качеството на 'блъскането' е намаляло, нека жената да е по-активната. После може да пуснем една тема тук за споделяне на опит.
Между другото, мисля, че е крайно време да има и група за сексуални отношения тук.

Съгласна съм с това предложение да се създаде група за сексуални отношения в Бгмам

# 102
Да не бъркаме количеството с качеството. Simple Smile

Не разбирам защо се правят обобщения въз основа на частни случаи. Има и 20–годишни с проблеми с потенцията, на 40 едва ли ще са станали по-добри, най-вероятно вече ще са забравили що е това секс. Има и 20-годишни с много ентусиазъм и малко опит, за които здравото блъскане е синоним на хубав секс. Ако не се прецакат с някое заболяване, след години ще натрупат опит и ще станат по-умели.
И т.н., и т.н. Не виждам защо трябва да се обобщава за неща, които са в сферата на интимното.
Ако ще се обобщава обаче, според сексолозите пикът на мъжете е около 18-20 години. След това се плъзгат надолу. Ако са умни, ще компенсират с умения и познание за женската сексуалност като цяло и тялото на партньорката в частност. Ако са глупави... Ще блъскат и ще се чудят после защо жените им ги боли глава вкъщи, а междувременно изневеряват с колегата или комшията.

# 103
По темата: в подобна ситуация аз не изневерих и ще съжалявам до края на дните си. Да, вероятно той не те харесва достатъчно или е праволинеен, или има задръжки. От позицията ми сега: чувствата трябва да се изживеят, иначе те тормозят по друг начин.

# 104
Ехей. Сийке, кои са тези сексолози?

Общи условия

Активация на акаунт