Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 156
  • 345
  •   1
Отговори
# 75
Тази тема е пълна с хитове.
Мъж на 40 е в професионален разцвет. Не сексуален.

# 76
  • Далечният изток
А сексуален кога?

# 77
Не мисля, че мъжът има интерес. Всичко е фантазия на авторката, както и липси в живота й.

# 78
От 15 до към 35 Simple Smile

# 79
Да бе ,да, знаете вие...

# 80
  • София
Много ми е интересно  всички ли тук сте толко морални , нито една от вас не се е заглеждала по чужд мъж и не е имала палави помисли. Стига с глупостите , просто е по лесно да обвиняваш...

Аз съм от тези моралните.
Ти не си само на помисли, а единствено липсата на действия от комшиятя те спира. Досега да беше скокнала в леглото. Щом искаш да си търсиш оправдание поне не въвличай други хора с “всички ли сте толкова морални” с убедеността, че всички са на твов акъл. Е, греда - взе, че се намери поне един, а със сигурност има и други.

На мен темата ми звучи като пързалка.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 17:36 от Andariel

# 81
  • Далечният изток
Joy

Чакам Нарциса да ми отговори все пак...

# 82
  • Paris, France

25-35г. Съответства с времето на най-високата оплодителна способност и най-ниски рискове от увреждания на плода и болести и смърт при бременната, от него партньорка. 

Анелия, мъжът може и да те харесва, но да има някаква спънка да излиза с тебе. Ако бях мъж, последната жена, с която бих хукнал би била женена лелка, живуща в моя квартал. Може да го е страх да не го вържат пак, да го е страх да не му направят бебе, мъжът ти да не хукне да го бие.

А пробвала ли си направо да го поканиш на кафе? Може да не смее да те покани, защото знае, че си женена.

На твое място (с пълнолетно дете) бих се развела с мъжа си и бих си пробвала късмета другаде (навсякъде, шшшшшшшшт 🥳).

# 83
  • Варна
Мммм, кофти ситуация. Явно мухата яко е влязла в главата на авторката - ако не си изживее тръпката ще е недоволна, с усещането, че нещо пропуска. Ако се задейства, вероятността да съжалява е много реална (тук следва да се замисли сериозно, как ще реагира пълноленото дете, съпруга го оставяме настрана). Та като съвет - да поговори с обекта на интерес, поне да е наясно накъде духа вятъра и тогава да решава.

# 84
Даже бих казала 25-30. На 35 вече имат спорадични леки засечки и забавяния при излитането, а на 40 тези проблеми рязко се обострят и зачестяват. Което, естествено, не значи, че на 40 са импотентни, но със сигурност вече не са в пик.

# 85
  • Далечният изток
А с над 40, 45+, 50- годишни мъже някоя правила ли е секс, че такива категорични изказвания?!
Засечки на 35.... Смея се със сълзи, честно....

# 86
Очевидно не коментираме хартиени, златни и диамантени бракове. Доколкото помня, най-възрастният, с когото съм била, беше на 41 или 42 към оня момент. Ако е само за секс - ≥40 за мен са твърдо не. Те нека си мислят как са в пик. Явно не им се е случила някоя с по-силно либидо.

# 87
  • София
Много ми е интересно  всички ли тук сте толко морални , нито една от вас не се е заглеждала по чужд мъж и не е имала палави помисли. Стига с глупостите , просто е по лесно да обвиняваш...

Ми да ти кажа и такива има и са много.
Нито съм се заглеждала, нито се заглеждам, нито имам палави помисли за други мъже. Пък и не искам. Аз с моя мъж не съм ей така просто и между другото деца да му раждам. Има причина да съм си го избрала и да си градя живота с него.
Дали забелязвам красиви мъже? Да. Дали ми трепва? Не. Хич не ми пука кой е по-млад, кой е по-висок, по-добре устроен физически и как ме гледа. Моят си е моя, другите ми е все тая какви са.

# 88
  • Далечният изток
Очевидно не коментираме хартиени, златни и диамантени бракове. Доколкото помня, най-възрастният, с когото съм била, беше на 41 или 42 към оня момент. Ако е само за секс - ≥40 за мен са твърдо не. Те нека си мислят как са в пик. Явно не им се е случила някоя с по-силно либидо.
Ясно.
Като пораснеш, може пак да говорим.

# 89
Предпочиташ да се засегнеш, вместо да разбереш какво говоря. Не съм аз тази, дето трябва да порасне.

Общи условия

Активация на акаунт