💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 259
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 270
Въобще не смятам, че Генчо интелигентно се е отнесъл с Куков, напротив - скри се с неотговорен пост и после всява раздор и сипе обвинения. Не беше нужно така простовато да хвърля саркастични забележки, особено като Куков си каза, че не се е справил. Не се рита паднал човек, особено когато си капитан и трябва да обединяваш племето.

# 271
Куков ми е малко " Ти на мен няма да ми говориш....ще говориш само като ти търся диалог ..."Joy бигбрадърските фенове знаят.

# 272
Куков и той един такъв малко женствен.

# 273
Напротив, доста търпелив беше Генчо и бих казала разбран. 90% от хората щяха да му скочат на Куков още като беше започнал да псевдиалогизира.

# 274
  • София
Куков ми е малко " Ти на мен няма да ми говориш....ще говориш само като ти търся диалог ..."Joy бигбрадърските фенове знаят.

Мара отварачката.
Много е зле този човек, не ми прилича на Ники майонезата, последният поне не се правеше на водач.

# 275
Отварачката ?

# 276
Всички са много зле с комуникацията. Големи хора, а повече виждам някакви бебешки прояви. За първи път виждам толкова недорасли хора. Все по-зле ще става.

# 277
От всичките приказки на Куков запомних, че е на 32, а не на 5.

# 278
Толкова приятно изненадана съм от Генчо как успя да се сдържи на тези обиди “селтак, паляк” ,аз лично смятах Генчо за новия Тошко от предния сезон особено със сексистките си изказвания, но той ще се окаже доста стойностен като човек.
Тоя Куков с извинение, освен че прилича на мека китка и точно той се оказва “селтака”, аз лично бих го ступала ако ми говори така 😅 затова,че евала на останалата мъжка част за въздържанието и интелигентния подход. Другият нов дразнител за мен е Виктория , не спря да вика , да мрънка , крещи все едно е на полето, пълна простакеса.

# 279
Червените сложиха жените да спят на койките в предверието, а мъжете се настаниха в стаите Simple Smile
Играта беше нетествана от продукцията - и жълтата девойка като бутна ключа се оплете, но само веднъж. Недомислена игра с недомислено решение. Трябваше да спрат играта, да развият въжето и да продължат, който където е стигнал…  А най добре щеше да е някой от продукцията първо да тества трасето.

# 280
Абе Ку(ч)ков и Ген(к)ата що не си вземат стая?

А, чакай, те си взеха.

# 281
Червените сложиха жените да спят на койките в предверието, а мъжете се настаниха в стаите Simple Smile
Играта беше нетествана от продукцията - и жълтата девойка като бутна ключа се оплете, но само веднъж. Недомислена игра с недомислено решение. Трябваше да спрат играта, да развият въжето и да продължат, който където е стигнал…  А най добре щеше да е някой от продукцията първо да тества трасето.
Е, как … цял репортаж имаше с една девойка дето изпитвала игрите Sad

# 282
  • Sofia
Куков и той един такъв малко женствен.
Мноооого даже, на мускули го е докарал, уж!
Ако трябва да направя разбор, Фифо за пореден път им изнесе играта. Това, че са на резиденцията е изцяло негова заслуга. А госпожа - дирникът ми пречи, доказа, че едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да знаеш как, и четвърто - да го направиш. Ех Джаферович, много си далеч от истината, скъпа!
А Куковчето и Илиянчето се надпреварват за приза най-противен играч. Тук битката е безмилостно жестока.
А сега се връщам да ви чета. Simple Smile

# 283
Между другото, както хвалим Генчо, искам да отбележа, че и земеделската снаха започва да не изглежда така лоша и капризна, както си мислехме. Играе отборно, не мрънка, хапва си доволно лещата. Държи се по- достойно от немалко хора, от които очаквахме, а се изложиха ( от всички племена).

# 284
Много харесах Гого. Но, не му се чу гласът като капитан. За едно е права Виктория - трябва план Б. Като видяха, че лодката хвана пътя за Одрин, капитана трябва да смени стратегията. Да изпрати Цецо да бута или тегли, а не да върви до нея и да я подпора. И колкото и бавна да е Виктория на плуване, по-добре да беше влезнала тя вместо Цецо.
Жалко, че Гого е в този отбор.
С Филип и Валери искам да ги гледам в обединено племе.

Общи условия

Активация на акаунт