💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 289
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ето още една прилика на тазгодишен участник с известна личност:

И кой прилича на Айшвария Рай?

# 361
Мирела.

# 362
  • София
Сега ще погледна коя е. Видях я, не ми прилича.Тя в кой отбор е? Нещо не я помня.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 13:09 от Тайна

# 363
Илиян е хем грозен, хем модел, хем интригант. Дразни поне толкова, колкото Виктория, когато е афектирана.

# 364
Не мисля, че Мани е манипулирана от Илиян, дори смятам, че проявява лидерски качества. И тримата участници в коалицията изглеждат равноправни, не е нужно някой да е жертва. Останали приятели след предаването не само по между си, а и с част от участниците в другите племена.''

Тя и Амелия-Мира от първи сезон си беше останала приятелка с момчетата от Славяни. Излизаха заедно по заведения, на планина бяха ходили и показваха близки отношения. Всичко това продължи докато не излъчиха какво са ѝ говорили зад гърба. Не е нужно и тук да стане така, но не сме видели още всичко, както и самите участници не са. След излъчването на последния епизод ще видим къде наистина има приятелства.

# 365
  • София
Тя и Амелия-Мира от първи сезон си беше останала приятелка с момчетата от Славяни. Излизаха заедно по заведения, на планина бяха ходили и показваха близки отношения. Всичко това продължи докато не излъчиха какво са ѝ говорили зад гърба. Не е нужно и тук да стане така, но не сме видели още всичко, както и самите участници не са. След излъчването на последния епизод ще видим къде наистина има приятелства.
Илиян не е говорил нищо зад гърбовете на Мани и Александра, според мен коалицията им се е запазила до края на престоя им в играта. Не виждам нищо общо между тях и отношенията на Амелия-Мира с мъжете 'славяни', тя никога не е била равнопоставен участник в мъжката задруга, ако не ме лъже паметта, беше най-често номинираният участник, именно от тях.

# 366
Сега ще погледна коя е. Видях я, не ми прилича.Тя в кой отбор е? Нещо не я помня.
Жълтите, дето са били гаджета с Лефтеров.

# 367
Илиян не е говорил нищо зад гърбовете на Мани и Александра, според мен коалицията им се е запазила до края на престоя им в играта. Не виждам нищо общо между тях и отношенията на Амелия-Мира с мъжете 'славяни', тя никога не е била равнопоставен участник в мъжката задруга, ако не ме лъже паметта, беше най-често номинираният участник, именно от тях.

Така е, но аз имам предвид не коалицията, а приятелствата. Амелия-Мира знаеше за коалицията им и това, че винаги ще е номинирана, но пак си останаха близки, явно беше приела, че това е просто игра. Като излъчиха как Славяните говореха с насмешка и снизхождение за нея и приятелството прекъсна. В този ред на мисли аз не мога да повярвам на приятелските снимки, които качват участниците в момента, защото и те самите не са наясно с цялата картинка.

# 368
  • София
Скрит текст:

Edit: Сега видях, че вече си я видяла, не прочетох докрай и помислих, че питаш коя е.

# 369
  • София
Жълтите, дето са били гаджета с Лефтеров.
Интересно,че повечето от снимките изобщо не мога да ги разпозная в играта, освен ако с нещо определено не съм ги запомнила - уста например.Или ако ги споменават много по-често от другите. Аз по принцип почти от никое предаване не запомням всичките участници.

# 370
  • София
Така е, но аз имам предвид не коалицията, а приятелствата. Амелия-Мира знаеше за коалицията им и това, че винаги ще е номинирана, но пак си останаха близки, явно беше приела, че това е просто игра. Като излъчиха как Славяните говореха с насмешка и снизхождение за нея и приятелството прекъсна. В този ред на мисли аз не мога да повярвам на приятелските снимки, които качват участниците в момента, защото и те самите не са наясно с цялата картинка.
Съгласна съм за изненадите по време на излъчване на сезона, но моят коментар по-скоро беше за приятелството между Илиян, Мани и Александра, не мисля, че те ще бъдат изненадани един от друг по време на сезона, просто защото ми се струва, че са играли заедно. По-скоро се е разпаднала другата "коалиция" в племето на "Супергероите". Такива са моите предположения.

# 371
Мани си има мнение и не се страхува да го изказва и защитава в разговор. Проблема, че примерно вчера не се получи добър диалог между нея и Вики беше във Виктория и в нейното неумение да общува. Александра е много по-обрана и пасивна на масата, в повечето случаи предпочита да слуша, но когато се намеси в разговора определено го прави с точен коментар.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 14:04 от Bengun

# 372
  • Sunshine state
Александра мишкува и това не ми харесвс у нея - по-ниска от тревата, а с тия тримата е като лъв. Не обичам такива хора.

# 373
Скрит текст:

Edit: Сега видях, че вече си я видяла, не прочетох докрай и помислих, че питаш коя е.
На мен ми прилича повече на младата Орнела Мути.

# 374
Съгласна съм за изненадите по време на излъчване на сезона, но моят коментар по-скоро беше за приятелството между Илиян, Мани и Александра, не мисля, че те ще бъдат изненадани един от друг по време на сезона, просто защото ми се струва, че са играли заедно. По-скоро се е разпаднала другата "коалиция" в племето на "Супергероите". Такива са моите предположения.

Възможно е, но аз лично смятам, че ще има неприятни изненади в триото. Иначе за другата коалиция в Сините
 съм напълно съгласна, те просто нямат шанс, там нещата са плачевни.

На мен Мани малко ми напомня на Alyson Hannigan. Валери ми прилича страшно много на някого, но не мога да се сетя.

Общи условия

Активация на акаунт