💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 077
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 885
  • London
Валерката много всно, че ще си извърти дупето и ще кривне към ЖЕНската коалиция. Той мнение няма и ми седи като някое момиченце, а и гашите му треперят от Филип, та няма да се учудя на този му ход. 🙄

Значи задължително трябва да играе по свирката на Филип за да не бъде момиченце? Ми той си играе неговата игра откъде накъде Филип ще има някакви претенции към него?

Хора не съм се вглеждала много в пъзела, но още от предната година ми стана ясно, че са най-лесният начин за манипулация. Добре е след финиша да показват как са решени всички.....за да не остава съмнение. Не се случва очевидно. И сега с този сюрприз как да ми се гледа? Сърбина и простакесата да се лендзят явно само те си мислят, че ще е забавно на зрителя, ами не.....

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 10:20 от La Catrala

# 886
Според мен, Фифо снощи избързва опитвайки се да коалира мъжете. Да, вярно станаха 4 но трябваше да изчака. А той още не влязъл Чакалов и хайде давай. Бързак е и това може да го подхлъзне.

# 887
Валерката много всно, че ще си извърти дупето и ще кривне към ЖЕНската коалиция. Той мнение няма и ми седи като някое момиченце, а и гашите му треперят от Филип, та няма да се учудя на този му ход. 🙄

Значи задължително трябва да играе по свирката на Филип за да не бъде момиченце? Ми той си играе неговата игра откъде накъде Филип ще има някакви претенции към него?

Хора не съм се вглеждала много в пъзела, но още от предната година ми стана ясно, че са най-лесният начин за манипулация. Добре е след финиша да показват как са решени всички.....за да не остава съмнение. Не се случва очевидно. И сега с този сюрприз как да ми се гледа? Сърбина и простакесата да се лендзят явно само те си мислят, че ще е забавно на зрителя, ами не.....
Не мисля ,че Фифо е имал някакви претенции към Валери за каквото и да е.Да събра ги сподели своята гледна точка,може би грешна за този етап на играта ,отделно може би се опита да сформира коалиция,но това беше.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 10:52 от *Аня*

# 888
  • Другата България
Според мен, Фифо снощи избързва опитвайки се да коалира мъжете. Да, вярно станаха 4 но трябваше да изчака. А той още не влязъл Чакалов и хайде давай. Бързак е и това може да го подхлъзне.
Същото мисля и аз.
Трябваше да стане по-нататък.
Но пък толкова си личеше нескопосаната режисура....много се смях на тази сцена.Joy
Все по-нескопосани стават режисираните моменти.

# 889
  • София
Много интересна битка с толкова много обрати и важни микроелементи.
Браво на Безстрашните и Жени! Победи Касим в директен спор на пъзел!
НО, в мен винаги ще има съмнение когато дадат подобен пъзел. Нищо чудно да са прецакали противниците на жълтите, след 'Валентин гейт' им някакво никакво доверие!! Видя ли тази игра и си имам едно наум.

По трасето жените като цяло бяха уникални. Наистина, женския каст този сезон е несравним с предните сезони.
Две нинджи имаше по трасето - най-бързите измежду всички - Фейгин и Гого - и двамата истинско удоволствие да се наблюдават, особено Гогича. Направо летяха между варелите.
Браво на Мирослава и Велислава, които нямат ''спортна култура'' но се представят равномерно силно в поредица от игри, докато някои спортисти се дънят... Мирела и Мани също са много приятна изненада.
Много хора заслужават похвала, няма да ги изреждам, по-лесно ще е да посоча някой, който се е провалил. Но дори и те се стараха. Т.е. за мен издънки в истинския смисъл на думата нямаше, освен Виктория и това, че 5 часа не можа да се набере на едно въже. Респект за Цветан. Гледал е от 5 м. височина когато бяха на тройните варели и не се отказа, а преодоля страха си!

Жълтите бяха изостанали много в началото, защото по много грешен начин местеха варелите, за мен Филип не носи вина. Те си го казаха и на синхроните, че тактиката им е била погрешна и че жените са им дали акъл как да местят и какво да правят.

Относно скандала в племето на Непобедимите.
Куков си е дразнител и със сигурност напряга всички в племето, но не ми хареса отношението което получи вкупом от всички и как го подиграваха. Зорница много се изложи когато го нарече 'Сурикат' (тя щото е цъфнала).
Елица пък много нагла излезе. Сигурно по подобен начин е тормозила разни лузъри по лагерите... Мляскаше джанки и се държеше арогантно. А когато трябваше да се защити, избра изключително странни думи - първо спомена Господ Бог, а после че щели да се видят в съда?! WTF?! Това е реакция на един много странен емоционално човек, а и на човек с много беден речник. Мирослава отново се държа най-адекватно от всички. Не влезе в общия хор на останалите. Може би трябваше да е малко по-директна с Куков, но напълно я разбирам, че сред тези хора едва ли се чувства много добре и се опитва да лавира по някакъв начин.

Днес очаквам нова победа на жълтите и да позная, че ще отбележат хеттрик. Съвета при сините ще е непредвидим, очаквам всичко.
А при червения съвет Кукова е ясен, въпросът е кой ще е втория? Ще има ли стратегия или всички ще стрелят по Куков, а той ще избере Цветан за себе си за Арената. Т.е. две въпросителни имаме: Куков се заканва за дуел с Цецо на Арената, т.е. по тази логика би трябвало да гласува за него, а не да клични. Но ми е интересно и Цветан дали би се самопредложил като втори, за да си разчистят сметките на Арената или удобно ще си мълчи, за да си спести  евентуално отпадане и да мине тънко метър. Знаейки, че останалите няма да го номинират ако той не им каже. И така да го отнесе най-вероятно Звезделина като втора номинирана.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 10:50 от Diavolo

# 890
  • Sofia
La vikinga, мислех да не се намесвам, но вече става трудно търпимо! Не знам защо се чувстваш длъжна да "изправяш" мнението на тези, които мислят различно! А Двойният аршин, който прилагаш, дори не ми се коментира. Моля да се въздържаш от груби и нелепи изказвания. Хората сме различни, един харесва едно, друг друго, толкова ли е трудно да се проумее?

# 891
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен Куков, също ми е забавен , за разлика от Генчо. Комплексен играч е и се раздава в игрите, Генчо една гола сила и до там е. И той много добре го вижда, за да отклони вниманието колко е слаб налази Куков и все той му е в устата.

# 892
Хайде още едно непопулярно мнение Grinning Аз пък не виждам, какво толкова му каза Елица на Куков. Че ще го съди....и? Еми и мен да ме обижда някой, когото познавам и виждам от седмица, да седя и да си трая, щот той бил такъв разбираш ли. Айде няма нужда. Също така тя му обясни в прав текст, защо не иска да общува с него, когато той я попита. От кога е лошо да не харесваш някой да крещи около теб. Да не забравяме, че тя каза, че е защитила Зори.
Това си е мое мнение и приемам другата гледна точка, но да определяш човек като "тъпо парче", защото не го харесваш или е казал нещо си....И въобще защо е нужно да се пишат откровени обиди към участниците.

Харесвам червените и не искам никой да си ходи. Всеки си има плюсове и минуси и се допълват добре. Само Звезда мога да отпиша, стига Алекса де не влезе.

А, харесвам и Жени Grinning

# 893
  • До сърцето...
Монтажа на сериите се промени, вече Жени не е на всяко гърне.... коментар.
Взеха да ни я представят в изгодна светлина - похвали Филип, показаха ни ранените й колена, нареди пъзела, абе въобще... герой.

# 894
  • София
Явно от Нова нарочно са махнали при монтажа какво е станало между Куков и Зорница, за да направят така, че да изглежда как всички се държат нагло с Куков. Не че той е цвете за мирисане. Нарочно го правят, за да провокират коментари.
И все пак много странни думи от Елица. 'Господ и съд' изстреляни една след друга, не знам, емоционално нещо тук, не е наред...

Хора, моля не се карайте и не се нападайте лично, уф. 🙂
Всеки има право да споделя каквото иска по темата, но няма смисъл от излишно напрежение, цитиране на никове и клатене с пръст. Не мисля, че 'Ла Викинга' е обидила някого, просто генерализира цялостно настроението, което наистина в голяма степен си е анти Джаферович, в което няма нищо лошо разбира се.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 11:10 от Diavolo

# 895
Blush
Хайде още едно непопулярно мнение Grinning Аз пък не виждам, какво толкова му каза Елица на Куков. Че ще го съди....и? Еми и мен да ме обижда някой, когото познавам и виждам от седмица, да седя и да си трая, щот той бил такъв разбираш ли. Айде няма нужда. Също така тя му обясни в прав текст, защо не иска да общува с него, когато той я попита. От кога е лошо да не харесваш някой да крещи около теб. Да не забравяме, че тя каза, че е защитила Зори.
Това си е мое мнение и приемам другата гледна точка, но да определяш човек като "тъпо парче", защото не го харесваш или е казал нещо си....И въобще защо е нужно да се пишат откровени обиди към участниците.

Харесвам червените и не искам никой да си ходи. Всеки си има плюсове и минуси и се допълват добре. Само Звезда мога да отпиша, стига Алекса де не влезе.

А, харесвам и Жени Grinning
Аз лично не определям човека като "тъпо парче", защото не го харесвам. Просто не го харесвам ,защото е "тъпо парче". Когато се държиш арогантно и враждебно към даден играч, само защото масата и силните на деня го правят , значи имаш право да се окичиш с тази титла. Нормалните хора, биха се пробвали да потушат . омекотят или поне балансират едни толкова остри отношения в отбора. За "тъпите парчета"  е достатъчно да им извикаш - "дръж" и да захапят .Grinning

# 896
  • София
Ауу, сега видях снимките с нерешимия пъзел за червените.
Ами какво да кажа - дъно са и дъно ще си останат! После защо има отлив или защо болшинството хора не ги приемат сериозно (което си е голяма обида).
Даваха индикации, че този сезон ще е по-различен и че са си взели поука, но къде ти. При Тупарев нещата никога не се подобряват, а стават все по-зле, докато не закопае поредното си иначе силно шоу, заради собствените си болни амбиции.

# 897
  • London
Да поне да не бяха давали в кадър въпросния пъзел.....😅

# 898
Една от главните теми на снощия епизод лично за мен е - слабият лидер и колко важно нещо е сплотеността.

Не знам дали пъзела е бил нерешим, но е факт, че настроенията при Непобедимите ги дърпат надолу. Никога хаоса в една организация / отбор не водят до добри резултати.

А Генчо за мен е ужасяващо слаб лидер и капитан.
Има капитани, които като цяло почти нищо не правят, но той дори пречи с разединяването на племето си и липсата на отговорност и топки. А върха на глупостта е да покажеш слабостта и скандалите в племето си на съперника - тотално недопустимо.
Не знам как Непобедимите го смятат за добър лидер и го следват, но за мен това племе ако не получи някой по-добър лидер от Резервите, който да ги обедини, да вкара малко ред и мир, са обречени да загубят позорно играта.

Все пак, факт е и че Куков е дразнител. Просто никой от тях не печели от това постоянно нагнетяване на напрежение и агресия - може да е добра ТВ, но е ужасно от гледна точка отборно състезание.
Вижда се, че никой от тях не е отборен играч, а по-скоро соло изпълнители

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 11:16 от ibinev

# 899
А има ли вариант да се реши пъзела, ако са разменени и 1 и 13? Защото според мен е възможно и те да са разменени и пренареждайки пъзела и другите две части /11 и 12/ да си дойдат на местата...

Общи условия

Активация на акаунт