💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 061
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 945
  • До сърцето...
Аз днес щото имам време за губене, ровя из инстаграмите на участниците.

Стана ми смешно от този коментар, какво значи "секираш"? Джаф-ката и тук не може без нея

Скрит текст:

# 946
От една страна, залагам на Гъливерка. От друга страна, искам сините да заменят Илиан с Алекса или Лефтеров. Малко сила да се влее в отбора, че им липсва.

# 947
Стига с обиди към Валери, само защото не иска да еърви по гайдата на Фифо. Той така ги усеща нещата, той усеща фалша на Фифо и има пълното право право сам да определи към кого да бъде. Защо хората прехвърлят неприязънта си към Жени върху Валери?
Пък и стигат до грозни обиди.
За мен Валери е много добър играч и добре възпитан млад мъж.
Фифо е арогантен комплексар, може да е от манекенстването да е.
" стига до  обиди "
Два реда по- късно , същия потребител :
" арогантен комплексар" 😂😭
Да живеят двойните стандарти
Имаше някой тука , дето пишеше , че не понасял такива стандарти, ама гледам и дума не е казал по въпроса.Та така 🤪

# 948
Секирам се - тревожа се. Май на сръбски е така.

# 949
Скрит текст:
Дам... плочки 6 и 12 са завъртени около оста си ли? Това какво  ще рече, някой некадърник е редил първоначалната картинка преди да я разбъркат или умишлена манипулация ?
Този вид пъзели няма как да ги разбъркаш некадърно без да искаш. Плочките се разместват само чрез плъзгане, съответно винаги могат да се наредят обратно правилно. Да извадиш плочка и да я сложиш обърната на друго място се прави само нарочно и целенасочено.
Така е, няма спор в това.
"Алекса, лекса, екса, са,са,аааа" отговорило ехото Simple Smile
Та казусът  тук е - мошеници или некадърници Joy
За мен лично няма казус - сценария е над всичко и всеки. Мошеници са Simple Smile

Залагам на мошеници. Този... пъзел... вече сме го гледали. 🤪
Мхм.

Мани е истински учебник на живо как се минава това препятствие. Красота! Simple Smile
Скрит текст:
Много красиво е, да.
Мани и Фейгин - бяха страхотни и двете, отделно техниката на Мани при преминаване на въжения мост е много красива за гледане отстрани.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 14:53 от Bengun

# 950
Да, на сръбски. Но не просто тревожене, ами някак си придружено с палене и едно прекалено вълнение. За една роднина - сръбкиня, казваха така, че много се секирала Simple Smile

# 951
Именно , разменени са 6 и 12 , но те толкова много си приличат(като се завъртят) , че може да не е умишлено , много хора биха ги объркали .
Не че защитавам Фифо , но ако Жени си държи на думата , че борбата и е в защита на жените и не иска да се изметне пред публиката - действително ще номинира мъже и те са глупаци да пеят в нейния хор. Играта им или сега да махнат Фифо а след това да се обединят срещу женския лагер , който след Фифо ще ги подпука по ред на номерата . Женя е горделива и не би си плюла на думите и да жертва някоя от мацките там

# 952
==> Лайв с Чакалов, Лефтеров, Георги и Мирела <==

По-късно се включи и Мани вместо Георги

Интересни неща споделиха:

Играта с варелите е продължила около 3 часа и то в най-голямата жега

Първи пост е най-тежък, защото е опипващ за тактиката. Мирела сподели, че те в началото изобщо не са знаели как да местят варелите

Когато са си свалили маските са видели като чакали, както и при тръгването, но от продукцията не са го излъчили.

На Лефтеров му е станало лошо по едно време и е излязъл от играта за посещение при докторите, после се е върнал, но всичко това не е показано от продукцията

Георги се чудеше (а и останалите) защо не е успял с пъзела, явно горкия чак днес ще осъзнае, че е бил измамен!

Червените са били на пейнтбола

Мирела иска да участва в Максимал (всички кимаха) и Капките ; Чакалов в Къртицата ; Лефтеров иска навсякъде

Много хора им пишат и искат да ги тренират за ИВ 5
А на предния лайф Мирела издаде какво се случва с Алекса

# 953
Ох, Куков все като КуЧков го чета.
Изобщо тази фамилия дава много плод за игра на думи.

# 954
  • София
Абе то и аз грешно все го чета, ама по друг начин, с Р посредата ☺️

# 955
  • London
Да, на сръбски. Но не просто тревожене, ами някак си придружено с палене и едно прекалено вълнение. За една роднина - сръбкиня, казваха така, че много се секирала Simple Smile

За пръв път го чувам? Защо тези хора ползват сръбски думи? 👀

# 956
  • София
Елизабет е лудаааа 😮🙄😱

# 957
  • London
Защо да е луда? Виждала съм и от по-високо да скачат, че и с пируети. Това гимнастички.😉 Отдава им се да се мятат и във вода....

# 958
  • София
Това е доволно над 10 метра поне...
Качвал съм се на кула 10 м, като погледнеш водата долу ти става лошо... Ако не се метнеш както трябва и се увъртиш във въздуха падаш брутално и може да се нараниш много сериозно.

# 959
Елизабет е лудаааа 😮🙄😱
Скрит текст:
Доста добро положение на тялото по време на цялата летежна фаза на скока. Личи си, че има тренинг Елизабет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт