на която победиха сините. За Алекс определено се радвам.
, но е факт, че Виктория далеч не обмисли всички варианти, които биха произлезли от номинацията на двама от “противниковия отбор“ и това да се хвърли смело в борбата да го постигне, на всяка цена и дори на тази на грошовете си. Вероятно са я гъбаркали, че ще гласуват за нея, ама и така да е, пак сметката ѝ излизаше. В случая обаче определено тримата я надхитриха, и това си пролича по изражението ѝ, когато и Илиян си дойде и се оказа, че е спасен. Аз в този отбор твърдо съм “ЗА“ нея и “АНТИ“ Илиян, Мани и Фейгин са ми абсолютно и напълно безразлични, от гледна точка на това кога ще си тръгнат, за Фейгин малко си промених мнението към по-добро, но Мани заради близостта си с Илиян ми стана по-скоро антипатична. И още по-безразлична. Цецо е безполезен, но него Вики ще си го пази до последно, Велислава изобщо не мога да я преценя, а Хари Потър вече писах, че няма да издържи още дълго, особено ако сините се окажат още една седмица на реката.
Това "надъхване" от страна на Велислава - изключително досадно, по време на всички битки, но тук "заблестя" с нова сила. Освен това май отново беше приела ролята на капитан, сливат ми се двете гледания на епизодите, но мисля, че преди началото на битката тя даваше инструкции на племето. Гого се отличи с победите във всичките свои дуели. Старая да се въздържам от гръмки заключения като "това е най-комплексният състезател" на толкова ранен етап, но ми се струва, че Гого вероятно е въпросният състезател този сезон. И да, има участници, които може да са по-добри от него в даден компонент, но няма компонент, в който той не е добър, като че ли, предполагам, че и с логически пъзели би се справил по-добре от част от участниците. В тази връзка, в анкетата гласувах за Валери, Гого и Илиян. Реацкията на Гого при победоносното завръщане на Илиян и Мани ми се стори искрена, затова съм склонна да вярвам, че няма по принцип да гласува заедно с Виктория и Цветан, с които няма нищо общо. Виктория поне с право се "изненада" от номинацията си миналата седмица, защото не беше провалила племето в дадена битка, нито пък беше показала отношението, което показа впоследствие. Изненадата на Цветан от това, че тази седмица племето го номинира с аргумента, че е бавен и не се справя с редица елементи, за мен е мистерия. Това са факти.
И последно: много лош монтаж на всичко, което се отнася до "Резервите", не виждаме нищо от тях и е трудно да изградим мнение и дори интерес към някого от тях.
Касим тук просто не го виждам.Той сигурно и затова ще плаче . Препоръчани теми