🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 2 (12.09 - 18.09) 🐄

• 25 216
  • 523
  •   1
Отговори
# 495
Също мисля, че Жоро ще избере Влад, но няма да се учудя, ако е и Иван, да речем. Ще заложи на мъж.

Гласувах за Нина, Валерия, Елена и Мирела.
Нина излезе много рано внейния сезон. Валерия "изгоря" в любовната драма, а сега определено я виждаме в по-добра светлина отпреди 5 години, което е нормално, разбира се, ако не друго, то поне е по-зряла.
Елена и Мирела просто са ми най-симпатичните от новите.
За същите дами гласувах и аз, макар да не съм гледала сезоните на двете бивши.

И аз си мисля, че ще избере Влад, а сеирджийката в мен е жадна за неочакван избор като Радослав или Евгени, за да се разръчка съвсем гнездото при новите.

# 496
  • Другата България
А аз искам да питам тази жена - Мажена, говори ли изобщо и усмихва ли се понякога?

# 497
След Алманаха ми беше ясно, че Жоро няма шанс. Даже последната битка малко я попревъртях. Супер, Чавдар си заслужи победата. Новичките бая им се спихна еуфорията, но надали ще си извадят някаква поука и нещо ще се промени при тях. Иначе нямам идея кой ще предложи за фермер.

# 498
  • Велико Търново
Ааа, чак пък поука... Те дали знаят, че трябва да си вадят?

# 499
Ами Иван и Андрей им го казаха към 20 пъти, за да са сигурни, че може и да се появи мозъчна дейност при тях Joy

# 500
Жалко за Георги. Има умения и на моменти беше много бърз, но издъхва физически и беше малко разхвърлян. Последната игра изобщо не я гледах, защото ми стана жал за него. Чавдар ми е като претоплена манджа, и въпреки че този сезон още не ме е подразнил и признавам доста от качествата му, то беше съвсем скоро, когато го гледах и от тази гледна точка ми е най- безинтересен. Все пак, честита му победа и фермерство. Браво и на отбора за успешната седмица.
Втори дуел 10.0 и вече жадувам, за нещо оспорвано.
Мисля, че Георги ще избере Иван за фермер.

# 501
Много се радвам, че Чочо остава. Симпатизирах му и в предния сезон.Тогава компанията не беше неговата кръвна група, сега обаче плува в свои води и може да разгърне потенциала си.
Тогава се остави да го поразклатят заядливото барманче и брутално невежият, но с голяма претенция "художествената самодейност", който беше решил ,че цитатът "О, миг прекрасен спри!"   е от Ромео и Жулиета на Шекспир, а не от Фауст на Гьоте, което си е доста притеснително за човек изявяващ се като актьор и е нагледен пример за проблемите в образователната ни система.
В  анкетата реших да гласувам за по две жени от двата тима за баланс, макар почти всички жени от "старите" ми харесват. От новите заложих на двете чужденки - Камелия и Мажена, а на старите на Валерия и Нина.

# 502
Чавдар в предното си участие практически провали играта си в седмицата, в която беше фермер. Ще ми е интересно да видя извлякъл ли е поуки и как ще бъде този път, въпреки, че в момента ще ръководи много по-малко и много по-опитни хора.

Най-вероятните кандидати за фермер при новаците са Влад и Иван, в този ред според мен. Почти съм сигурен, че ще избере мъж, но нямам нищо против да ме изненада Георги.

# 503
  • Велико Търново
5 по-малко са тази година фермерите, които ще ръководи Чавдар. На пръв поглед не са били чак толкова много повече миналата година. По-скоро другите фактори някак "увеличават" бройката. Тогава са влезли непознати и ненапаснали се характери, сега не че много са се напаснали, но определено се познават къде лично, къде от телевизора. Другото много важно е това, което sineva 1 е написала - че в сезон 7 не бяха "неговите" хора. В настоящия Чавдар се чувства много по-удобно.

# 504
Георги от сезон 7 също можеше да се чувства по-добре в тази компания,  но заради нелепия начин по който отпадна не можахме да видим дали щеше да бие Кирил.....

# 505
  • Враца
Гледам от съвсем скоро и още не познавам кой кой е , но за сега симпатизирам на Камелия и Елена.

# 506
  • Sunshine state
Изложи се Георги, жалко. Бях за него. Не искам старите участници, които не са ми симптични, да спечелят. Някак си не е честно. Скучен дуел като цяло. Крейзи Ванче ми е все така неприятна с неадекватните си действия.

# 507
  • София
Правят се на големите патриоти, много морални, как хубавото във формата, а в същия момент са напълно доволни и съвсем целенасочено прокарват наказания от типа с белезници на стола и подклаждане на конфликти между участниците като въпросното кръгче на истината. Психолозите, които правят сценария за мен са меко казано със спорна професионална етика.

# 508
Георги - хаотичен и бавен , беше ясно че няма да спечели слаб играч е. Това което трябва да се случва е да се чистят дразнителите и скатавките,иначе никога няма да вземат точки и провизии. Надявам се на новите да им дойде акъла.
Това със столовете е чутовна глупост - да не можеш да се облечеш в това студено време, по-голяма глупост не можаха да измислят като наказание (стил биг брадър)

# 509
Интересно е колко много Иван и Андрей искат да се дистанцират от миналия сезон. Вече на няколко пъти подбутват Чавдар да каже как не се е чувствал добре през миналия сезон и колко по-добре е сега. Самото присъствие на Чавдар в сезона, който беше най-големият опонент на утрепките тогава (въпреки че той самият не е момина сълза, но сравнение с тях беше майка Тереза), а избягването дори да се споменават имената на тогавашните "герои" е любопитно. Казвам, че е интересно, защото тогава Иван и Андрей доста бяха захапали кокала да ги защитават, а сега го играят с миловидното "Чочо, ти не беше сред подходящите хора миналия сезон" 😁

Общи условия

Активация на акаунт